• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

03.10.2018

21:21

PUTIN OBEĆAO VUČIĆU: Braniću Srbiju kao da je Rusija, DOLAZIM U BEOGRAD!

Politika

PUTIN OBEĆAO VUČIĆU: Braniću Srbiju kao da je Rusija, DOLAZIM U BEOGRAD!

Podeli vest

Dvojica lidera provela više od dva sata u razgovoru. Vučić: Više od 50 minuta smo razgovarali o Kosovu. Ruski predsednik potvrdio da uskoro dolazi u Srbiju

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin obećao je u Moskvi svom srpskom kolegi Aleksandru Vučiću da će Srbiju braniti i štititi kao svoju zemlju.

Kako nam je potvrđeno u više diplomatskih izvora, najveći deo sastanka dvojice lidera u Kremlju, koji je trajao više od dva sata, bio je posvećen situaciji na Kosovu i Metohiji, a predsednik Putin je još jednom garantovao Srbiji punu podršku u rešenju ovog najvećeg državnog i nacionalnog problema.

Foto: Tanjug

 
Velika zahvalnost prijateljima

Moram da se zahvalim predsedniku Putinu zbog čvrste pozicije koju Rusija zauzima u zaštiti životno važnih interesa Srbije
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Ruska rampa u UN

Ruski predsednik je, kako saznajemo, jasno poručio da će Moskva nastaviti da pruža podršku Beogradu, kako diplomatskim tako i svim drugim drugim sredstvima.

- Predsednik Putin stavio je Vučiću odmah do znanja da je izuzetno informisan o svemu što se događa na Kosovu i oko Kosova. Preneo je Vučiću da Rusija nikada neće odustati od zaštite srpskog naroda i njegovih interesa. To se pre svega odnosi na veliki i presudan uticaj koji Moskva ima u Ujedinjenim nacijama, zajedno s Kinom. Naravno, osim diplomatskog nivoa, Moskva je spremna da i na svaki drugi legitiman način pomogne i pruži nam podršku ako sutra, ne daj Bože, Albanci pokušaju da izvedu neko novo etničko čišćenje Srba u pokrajini. Putin je doslovce rekao da će braniti Srbiju kao svoju zemlju - prenosi naš sagovornik, upućen u sve detalje razgovora dvojice predsednika.

Da Srbija može biti veoma zadovoljna posle novog, 14. po redu sastanka Putina i Vučića, potvrdio je i sam šef srpske države. On je novinarima preneo da je sa Putinom analizirao sve regionalne teme sa posebnim akcentom na Kosovo.

Poklonio mu knjigu 'Moja predivna Srbija'

Foto: Tanjug

Vučić je na kraju sastanka Putinu dao poklon, koji je vidno obradovao ruskog lidera. U pitanju je knjiga "Moja predivna Srbija" ruskih autora.

- Naišli smo na iskreno razumevanje, na iskren i prijateljski stav predsednika Putina i Rusije prema srpskom narodu i Srbiji. Politika je bila dominantna tema u našem razgovoru. Detaljno i temeljno za dva sata razgovora prošli smo kroz sve važne teme, a više od 50 minuta smo pričali o Kosovu. Predsednika Putina sam do najsitnijih detalja upoznao sa kompletnom situacijom u pokrajini. Razgovarali smo i o konkretnim koracima o kojima ne mogu da govorim u javnosti... U svakom slučaju, naši odnosi na međunarodnom planu jesu jako dobri i moram da se zahvalim zbog čvrste pozicije koju Rusija zauzima u zaštiti međunarodnog prava i životno važnih nacionalnih i državnih interesa Srbije - naveo je Vučić i potvrdio da Putin uskoro dolazi u posetu Srbiji.

- Predsednik Putin zasigurno dolazi u Srbiju. On je danas tražio od saradnika da mu odrede datum posete Srbiji. Kada traži da mu odrede datum, onda to znači da će sigurno posetiti Srbiju. Da je Putin rekao samo 'dolazim', to ne bi značilo da će poseta sto posto sigurno biti realizovana... - objasnio je Vučić.

Na drugoj strani, ruski predsednik Putin izrazio je zadovoljstvo što može ponovo da razgovara sa svojim srpskim kolegom u Moskvi.

- Sećam se vaše poslednje posete 8. i 9. maja ove godine. Nedavno smo obeležili i 180. godišnjicu naših diplomatskih odnosa. Sa zadovoljstvom primećujem i rast trgovinske razmene. Pritom je taj rast neprekidan. Prošle godine iznosio je 23 odsto, a u prvih šest meseci ove godine više od 14 odsto - primetio je Putin.

Foto: Tanjug

Nema rešenja bez Moskve

Komentarišući Vučićevu posetu Moskvi direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da su srpsko-ruski odnosi utkani u same korene srpske nezavisnosti i državnosti i da je Srbija danas ponosna na svoje prijateljstvo s Rusijom.

Vučić govorio na perfektnom ruskom

Predsednik Aleksandar Vučić na sastanku sa Putinom govorio je na perfektnom ruskom jeziku, što je naišlo na velike simpatije ruske javnosti. TV Raša tudej prenela je ocenu profesora ruskog jezika da Vučić govori tečno i čisto, gotovo bez akcenta.
Interesantno je da Vučić 2012. u vreme dolaska na vlast uopšte nije govorio ruski jezik.

- Bez podrške Rusije nema rešenja za probleme na Kosovu i posebno nema pozitivnog rešenja kada je reč o položaju Srba. Zato je jako važno što su se Vučić i Putin sreli. Njihov dobar odnos jeste zalog i za dobre međudržavne odnose i očekujemo dalji napredak u odnosima kako u političkoj, tako i u ekonomskoj sferi, a posebno na Kosovu - naveo je Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 5 godina

Pa i treba da dođe jer je on jedan od najdraži gosti u Srbiji.

slađa

pre 5 godina

Saradnja dva predsednika i podrška Rusije Srbiji stvara dobar balans i u regionu.

Jovo

pre 5 godina

Znači posle Danke Dojčland možda se desi i čudo pa bude spasiba Rasija ali ja u čuda ne verujem ko ni srpskim medijima od 95g....?

Tadija

pre 5 godina

Predsednik Rusije je uvek dobrodosao u Srbiju, radujemo se njegovom dolasku i nadamo se da cemo dobiti punu podrusku kao i uvek oko daljih resavanja problema.

Boško J

pre 5 godina

slađa:Podrška Rusije nam je od izuzetna važnosti i zaslužuje sve pohvale.

KAŽU

pre 5 godina

Nije mogao Slobo da izbije na hrvatsko more pa neće moći ni Vučić na albansko jezero! Srce srbije je izvađeno ilegalno dok je pacijent bio bez svesti posle Oluje i sada ide na legalnu transplataciju u Majku Albaniju! Cela srpska istorija je obamana i laž ali baš SVE...Prikazivanje dokumentarnog filma i predstavljanje knjige “Mit o Jasenovcu” u Splitu Er Serbia uvodi liniju Beograd-Brač za brže i bolje letovanje i zaradu hrvatima ko da ona oduzeta za ratnu štetu odmarališta i hoteli i kuće i stanovi nisu dosta... Pošto je i ove turističke sezone zarada od turizma veća opet skoro za milijardu evra od prošle godine Hrvatska kupuje od Amerike eskadrilu 12 borbenih helikoptera Apači(Otpisuju stare ruske 11kom Mi8 i 13kom Mi17) i od Izraela kupuje 12 PVO Spajder i od Nemačke kupuje 40 tenkova Lepard 2A4(Do 2020g)...a dobiva na poklon od Amerike 16MLRS lansera i još 6Kajova voriors... CG je za logore na svojoj zemlji(Logor Morinj) isplatila odštetu za 220 hrvatskih i bošnjačkih logoraša i zbog zločina osudila 4 svojh bivših pripadnika JNA na 12g zatvora e tako se radi po poglavlju 23(sudstvo)! Hrvatska vojska 13.10 ima vežbu akcije Oluja najveću vojnu vežbu od samostalnosti sa 5500 vojnika na više poligona po RH i to 4dana ko 95g!

ana

pre 5 godina

Nije nas izneverio ni ovaj put nas najbolji prijatelj. Razume nase napore i borbu u resavanju problema i pruza nam podrsku i pomoc.

Dante

pre 5 godina

Radujemo se dolasku Putina jer to znaci mnogo za nasu zemlju.

Darko Jesic

pre 5 godina

Uzvratna poseta Putina Srbiji još više će učvrstiti naše dobre odnose.

Sanja

pre 5 godina

Hvala Bogu da nam Putin pruza ovoliku podrsku!!!

Daca

pre 5 godina

Kada zahvaljujuci dobroj politici stanemo rame uz rame pred svetske sile. Putine dobrodosao

Dexter

pre 5 godina

Ovakve prijatelje kao sto je Vladimir Putin i Rusija treba cuvati i ceniti.

Mi

pre 5 godina

Hvala Putinu do neba sto je uz nas. Hvala i Vucicu na borbi za Kosovo i srpski narod!!

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Hvala Putinu na ovolikoj borbi i zalaganju za Srbiju. Ovakve odnose treba cuvati.

kornjacarade

pre 5 godina

VERUJEM PUTINU I BRATSKOJ RUSIJI ,ŽIVELA SRBIJA I RUSIJA

Maja

pre 5 godina

Veliko hvala, nema ni rešenja ni spasenja bez Rusije!

ljilja

pre 5 godina

Verujemo nasem predsedniku i predsedniku Rusije

Mina

pre 5 godina

Hvala Rusima sto nam uvek pruzaju pomoc i podrsku.

Oki

pre 5 godina

Uz ovakvu podrsku Srbija se moze nadati poboljsanju odnosa na Blakanu.

Sanja

pre 5 godina

Velika je stvar imati mocnu Rusiju za saveznika.

Dusan

pre 5 godina

Hvala bratskoj Rusiji sto su na strani pravde i sto se bore za interese nase male zemlje.

Nada

pre 5 godina

Iskreno razumevanje od strane Rusa nam puno znaci.

Slavko

pre 5 godina

U svetu gde se međunarodno pravo ne ceni, dobro je imati moćnog prijatelja kao što je Rusija.

tb

pre 5 godina

Putin jos jednom potvrdjuje dobre odnose srpskog i ruskog naroda! Hvala mu na svoj podrsci i pomoci koju nam pruza!

Ana

pre 5 godina

Dolazak prdsednika Putina, potvrđuju i njegove reči. Kada KFOR nije obavešten i ne izvršava svoj zadatak, sda ima ko će na vreme da bude obavešten i reaguje na duge cevi ROSU jedinica.

Una

pre 5 godina

Nas veliki prijatelj Putin nikad nas nece izneveriti zato sto gleda Srbiju kao Rusiiju i uvek od njega imamo punu podrsku.

Ana

pre 5 godina

Na Rusiju se uvek mozemo osloniti. Ruka nam je spasa uvek

vojkan

pre 5 godina

Rusi nas nikada nisu izneverili..iskreni prijatelji

Aleksandra

pre 5 godina

Hvala Putinu na podrsci i prijateljstvu...pre svega razumevanju.

Ana

pre 5 godina

Naši odnosi su veoma dobri i Rusija zauzima čvrstu poziciju u zaštiti međunarodnog prava i životno važnih nacionalnih i državnih interesa Srbije i hvala im na tome.

Nikita

pre 5 godina

Rusija je najiskreniji prijatelj Srbije,i verujem da ce nam pomoci.Podrska Rusije je jako znacajna,nasoj zemlji.

Kiki

pre 5 godina

Rusija ima veliki uticaj UN, kao i Kina i veoma je dobro sto ih imamo kao saveznike jer se uvek zalazu za nas i pomazu nam po pitanju KiM, nikada nas nisu i nece izneveriti.

Petko

pre 5 godina

Zato ga i narod u Srbiji obozava i ceni-postuje i voli.!

Ana

pre 5 godina

Srbija je veoma zahvalna na podršci koju dobija od Rusije i radujemo se poseti Vladimira Putina.

vesko

pre 5 godina

Ovakav konkretan stav Rusije nam je bio potreban.Srbiju nemoze niko vise ponizavati,jer jaca na svim poljima.A ujedno ima i apsolutnu podrsku Rusije,pogotovu u segmentu zastite.

Merima

pre 5 godina

Путин је увидео колико се Вучић залаже за мирно решење проблема КиМ, подржава га у томе и обећава да ће учинити све да нам помогне у томе.

Hana

pre 5 godina

Izuzetni postupci velikog lidera Putina. Dibrodosao

Milica

pre 5 godina

Добро је да Србија има овакве пријатеље као што су Путин и Русија.

Sasa87

pre 5 godina

Smesan scenario tesko onom koga rusi brane i francuzi hrane ........ Daj nam par atomskih i 20-30 sistema s-400 pa da stvorimo mir na balkanu a od ovih slikanja i smeskanja za kameru nema nista ....

Daca

pre 5 godina

U ovome se ogleda veliko prijateljstvo ove dve drzave!

Milan Savić

pre 5 godina

Podrška i dolazak predsednika Putin u Srbiju dokazuju da su Rusi naša braća i da se možemo pouzdati u njih.

bora

pre 5 godina

Nemoj molim te...!! Samo ti uzaj u onoj tvojoj smrdljivoj rusiji !!!! Jebo te vucic te jebo.....skotine !!!!!!!!!!!!

Tanja

pre 5 godina

I Srbija i Rusija od ove posete će imati ineres.

Papundek

pre 5 godina

Vucko svaka cast, savladao si ruski jezik bez akcenta i to samo za 5 godina. Priznaj javno da ti je Toma davao casove :)

jasminajo

pre 5 godina

Za razliku od nekih koji negiraju da se išta desilo u subotu kao i tokom predhodnih ispada koje su Albanci imali, Rusija je upoznata sa svime i želi da podrži i zaštiti Srbe i veliko im hvala na tome! Ova poseta predsednika Vučića je jako bitna za nas i podrška predsednika Rusije nam daje neku sigurnost! Tek onda kad dodje do nekih situacija može se videti ko je zapravo uz nas i ko će biti tu i kad bude to najviše potrebno!

Mina

pre 5 godina

Putin je uvek pomagao nasoj zemlji,i dokazao je da nam je iskren prijatelj.

Fudbaler

pre 5 godina

Putin je zaista jako iskren i pošten, i naravno da podržava Srbiju iskrene prijatelje koji će svakako omogućiti da ojača Srbija svoju VS da li šalje ili ne videćemo.

Slađa

pre 5 godina

Putin je pokazao izuzetno razumevanje za Srbiju i ogromno poštovanje . Njegova predstojeća poseta je dokaz koliko mu je stalo do Srbije . Svi smo zahvalni Rusima što poštuju naš teritorijalni integritet i suverenitet .

Nena

pre 5 godina

Evo i na ruskom https://www.kommersant.ru/doc/3758959

Mladen

pre 5 godina

Hvala predsedniku Putinu što ima sluha i što je podržao politiku Srbije, koja će svakako u budućnosti biti glavni faktor kreiranja balkanske politike.

Marija

pre 5 godina

Veliki dan za Srbiju i njenu politiku, ovo je dokaz da je predsednik Vučić rado viđen gost u svim političkim krugovima.

don

pre 5 godina

Bez aktivnog ucestvovanja Rusije, nece doci ni do kakvih korekcija granica na Balkanu. Puna podrska Aleksandru Vučiću u ostvarivanju sto boljih odnosa sa Rusijom.

Zoro

pre 5 godina

Beskrajno hvala Vladimiru Putinu, bicemo dobri domacini kao i uvek, kada uzvrati posetom.

srpkinja

pre 5 godina

Putin ljudina, bice cast ugostiti ga u Srbiji

Alhemičar

pre 5 godina

Verujem Putinu da će branti Srbiju od agresije i od šiptarskih terorista.

Muja

pre 5 godina

Ne lažite narod. Rusija naće zaratiti radi Srbije nikada.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Rusija zna da smo okruženi NATO paktom i da nas svakim danom provociraju da pošaljemo svoju vojsku i policiju da brani srpsko stanovništvo.

Milja

pre 5 godina

Putinu svaka cast.Pored ovakvog jakog prijatelja Srbija moze biti spokojna.

Kaca

pre 5 godina

Verovali smo da ce politika koju vodi predsednik Vucic otvoriti mnoga vrata, a on je otvorio ceo svet pred nama. Sada napred, samo jako.

Ceca

pre 5 godina

Putin odlucan da pomogne Srbiji u ovom teskom trenutku!

cvrkicvrle

pre 5 godina

Hvala Putinu na neizmernoj podršci koju pruža Srbima!

aca

pre 5 godina

Rusija je uz Kinu najveci garant da Kosovo i Metohija nikad nece dobiti stolicu u UN

Rade

pre 5 godina

Svaka cast za stav Ruskog predsednika Putina .Razume nase napore i borbu u resavanju problema i pruza nam podrsku i pomoc.

ana

pre 5 godina

Obecanje i podrska Rusije koja je od izuzetnog znacaja za Srbiju. verujem da ce Putin ispuniti svoje obecanje i doci u posetu Srbiji.

marko

pre 5 godina

Ovo je veliki uspeh politike našeg predsednika

sale

pre 5 godina

Podrška Rusije Srbiji je od velike važnosti, pitanje KiM je potrebno uz pregovore pronaći kompromisno i trajno rešenje.

Tasa

pre 5 godina

Ovakvo obecanje od ovog mocnog lidera za Srbiju predstavlja mnogo.

ceca

pre 5 godina

drago nam je da je još jednom potvrdjeno prijateljstvo naših naroda

Marica

pre 5 godina

Podrska Rusije po teskom pitanju KiM uliva nam dodatnu snagu.

ceca

pre 5 godina

sve čestitke našem Predsedniku na govoru na ruskom jeziku

Milko

pre 5 godina

Putinova poseta Srbiji je velika čast i uspeh!

Ivona

pre 5 godina

Suze su mi potekle kada sam procitala ove reci izgovorene od strane veliko Vladimira Putina!

Zoka

pre 5 godina

Nikada nas nece izneveriti, Putin nastavlja bratsku politiku.

pomorandza

pre 5 godina

Dokaz o tome koliko Putin postuje prvo Srbiju i srpski narod, pa i Predsednika. Mnogi su pokusavali da im Putin ukaze postovanje, ali nikom to nije poslo za rukom kao Predsedniku.

Mina

pre 5 godina

Saradnja izmedju Rusije i Srbije uvek je bila dobra.

Sladja

pre 5 godina

Nismo ni sumnjali da ce Putin reci nesto manje od ovoga sto je rekao, Srbija u Rusiji oduvek ima iskrenog prijatelja kao i Rusija u Srbiji.

Sladja

pre 5 godina

Nismo ni sumnjali da ce Putin reci nesto manje od ovoga sto je rekao, Srbija u Rusiji oduvek ima iskrenog prijatelja kao i Rusija u Srbiji.

Sladja

pre 5 godina

Nismo ni sumnjali da ce Putin reci nesto manje od ovoga sto je rekao, Srbija u Rusiji oduvek ima iskrenog prijatelja kao i Rusija u Srbiji.

Marija

pre 5 godina

Drago nam je da čujemo da imamo toliku podršku od Rusije, a pogotovu kada je u pitanju podrška za KiM.

TARA

pre 5 godina

Rusija ima ključnu ulogu u rešavanju pitanja KiM.

Neske

pre 5 godina

Dodjite gospodine i zauzmite odbrambeni polozaj!

vera

pre 5 godina

Putinov dolazak u Beograd ima značajnu ulogu u daljem unapređenju odnosa Srbije i Rusije.

Milan

pre 5 godina

Svaki Putinov dolazak nam je od velike vaznosti. Hvala Rusiji i Putinu na ukazanom poverenju.

selektor

pre 5 godina

Rusija nam daje snagu i volju da se do kraja i zadnje kapi krvi borimo za svaki pedalj naše prelepe Srbije. Hvala im na tome.

Lepa

pre 5 godina

Vazno je da je Putin na strani Srbije, ostalo cemo lako.

Milan

pre 5 godina

Veliki prijatelj Srbije, svaki njegov dolazak nam je od velikog znacaja.

Stefi

pre 5 godina

Podrška Putina je ključna u ostvarenju naših planova.

Dragana

pre 5 godina

Vucic govori savrseno Ruski jezik i to je odlika vrednog coveka.

Aca

pre 5 godina

Putin jos jednom pokazuje koliko ceni predsednika Vucica. Saradnja sa Rusijom nam moze doneti samo dobro.

Dehan

pre 5 godina

Ovo mnogo znaci nasoj zemlji I ucvrstice odnose

dimigrom

pre 5 godina

Brat brani svoju bracu.Vekovno saveznistvo i pomoc se nastavlja

Steva

pre 5 godina

Od Rusije mozemo ocekivati samo dobro i korisno, od njih uvek imamo podrsku sto su nam vise puta i dokazali.

maja

pre 5 godina

Saradnja dva predsednika i podrška Rusije Srbiji stvara dobar balans i u regionu.

Nena

pre 5 godina

Putin veliki covek. I veliki prijatelj nase zemlje

Nena

pre 5 godina

Rusija i Srbija su bile i ostace dve prijateljske zemlje koje ce jedna drugu podrzavati i pomagati koliko god da mogu. Srbiji podrska ovako velike sile kao sto je Rusija mnogo znaci.

Ana

pre 5 godina

Cast je da nam pomaze ovako velika mocna sila kao sto je Rusija.

boki

pre 5 godina

Saradnja dva predsednika i podrška Rusije Srbiji stvara dobar balans

Stanovnik

pre 5 godina

Smesni orkestrirani komentari sa jednog mesta. Vi I dalje lazite,lazite udavicete se u lazima.

jelena

pre 5 godina

Razume nase napore i borbu u resavanju problema i pruza nam podrsku i pomoc.

Dragana

pre 5 godina

Srbiji mnogo znaci podrska Putina.Saradnja izmedju Srbije i Rusije moze mnogo pomoci po pitanju Kosova.

voja

pre 5 godina

Putin je veliki čovek koji će uvek stati uz srpski narod!

Vesna

pre 5 godina

Mogli smo i da pretpostavimo da će uslediti srčana i bezuslovna podrška od strane predsednika Putina.

mile4

pre 5 godina

Ovakva izjava predsednika Rusije je pokazatelj ogromne podrške koju imamo od strane Rusije po svakom pitanju.

Cane

pre 5 godina

Podrška Rusije je veoma važna. Putinovo obećanje unosi mir i stabilnost.

Sima

pre 5 godina

Kada zahvaljujuci dobroj politici stanemo rame uz rame pred svetske sile.

miki

pre 5 godina

Hvala Rusiji sto je tu kao nasa podrska I veliki prijatelj.

miki

pre 5 godina

Srbija je sad na dobrom putu i napredovce jos vise i biti jos jaca.

Mile

pre 5 godina

Zasto to Putin nije javno saopstio? U protivnom , to je navlakusa ? Potrebno je inicirati i pokrenuti narodni bunt protiv obmane , manipulacija , populizma .To s emoze efikasno realizovati .To ej potrebno Srbiji sada vise nego ranije ?

SANI

pre 5 godina

Srbi i Rusi su više od prijatelja ,mi smo braća

RINGISPIL

pre 5 godina

Putin hteo ne hteo da brani Srbiju zna sigurno jedno, u drugom svetskom Rusija je uspela da se odbrani od hitlera samo iz dva razloga, otvaranjem jugoslovenskog ratista i zaustavljanja prodora na istok i zbog ruske zime. Nema vise ni Jugoslavije a nema bogami ni Ruske zime. Padom Srbije pocinje rasturanje Rusije. Nece zapadnjaci napadati Ruse dok imaju otvorenu zaljedjinu /Srbiju/. Putin zna kakao se lomi Juzno NATO krilo.

vojin

pre 5 godina

Ajde da vidimo i to cudo. Nemoj samo da molimo Putina da nas vise ne brani !!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija