• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.11.2018

09:16

(VIDEO) SULEJMAN BI DA CEPA SRBIJU! Ugljanin na mitingu tražio Sandžačku republiku i vređao Vučića!

Politika

(VIDEO) SULEJMAN BI DA CEPA SRBIJU! Ugljanin na mitingu tražio Sandžačku republiku i vređao Vučića!

Podeli vest

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin sinoć je na mitingu u Novom Pazaru direktno tražio osnivanje Sandžačke republike!

Sulejman Ugljanin je juče održane izbore za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća iskoristio za nove povokacije i pretnje državi u kojoj živi i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Separatista Sulejman je, naime, na mitingu koji je sinoć održan u Novom Pazaru, bez ikakve ograde poručio da će zahtevati Sandžaku republiku!

Uz burno odobravanje svojih pristalica Ugljanin je slavio uz poklič "Živela Sandžaka republika!". Lider liste "Samoopredeljenje" pritom nije krio koliko je gnevan na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je on jedina i najčvršća prepreka za ostvarivanje njegovog zločinačkog plana da pocepa Srbiju!

Njegov govor posle objavljivanja prvih rezultata izbora za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća razularena masa propratila je skadiranjem "Vučiću, pederu", kao i brojnim uvredama na račun Srbije i njenog predsednika.

S obzirom na to da jednake parole i uvrede imamo priliku da čujemo i na skupovima koje organizuju Đilas i njegov fantomski Savez za Srbiju, sasvim je jasno da su Ugljanin i Đilasov savez na istoj liniji, odnosno da im je cilj da rasparčaju Srbiju kako bi se dokopali vlasti, fotelja i novca, a da im u tom paklenom planu najviše smeta upravo Aleksandar Vučić.

Da podsetimo, Ugljanin je sinoć na miting u Tutinu krenuo kolima iz kojih su se vijorile albanske zastave?!

(VIDEO) UGLJANIN PONOVO PROVOCIRA! Na miting u Tutin krenuo sa DVE ALBANSKE ZASTAVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bojan

pre 5 godina

Covek vredjao Vucica,vredjao drzavu.A ministar nase vlade Rasim ce damu da vecinu za nacionalno vece.A nece dati vecinu Muftiji,koji je za jedinstvo,koji akze da je Vucic obezbedio bolji zivot ancionalnim manjinama.Koji kaze da je kako je Vucic preuzeo drzavu,nacionalne manjine imaju postovanje.Nego ministar Rasim ce dati podrsku,Sulejmanu koji pljuje Vucica,koji javno priznaje kosovo kao drzavu.Pod hitno mora rekonstrukcija vlade.

Torres

pre 5 godina

Smo u Srbiji manjine imaju ovoliko prava. Da li u SAD meksikanci ili drugi narodi imaju ovlika prava ?

didi

pre 5 godina

trebalo bi njega proterati iz države kao državnog neprijatelja dosta nam je i njega i takvih kao on.ako mu se ne svidja u Srbiji neka ide tamo gde mu je bolje...

miki

pre 5 godina

Suljo moze samo da prodaje sladoled za to je rodjen

Ana

pre 5 godina

Ugljanin time pokazuje svoju nezrelost za politiku!

cica

pre 5 godina

Separacionisti, obmanjuju narod radi materijalne korisi!

Biljana

pre 5 godina

Navikli smo da vredjaju one koji rade i grade ovu drzavu.

rale

pre 5 godina

bolesnim umovima je mesto na psihijtriji.iskreno mu porucujem da izabere psihijatriju zatvorenog tipa,a po njegovom izboru moze mu se dozvoliti boravak u albaniji,stime sto bih troskove lecenja platili dzilas i jeremic

dule

pre 5 godina

Uzvikivati javno parolu "Sndzak republika" je napad na ustavni poredak drzave Srbije i treba da intervenise tuzilastvo i policija.

Huso

pre 5 godina

Nismo mi Bosnjaci isti kao u Bih da ratujemo sa Srbima mi smo braca nikad necemo ratovati Suljo je izgubio podrsku svog naroda i sad prodaje maglu.

Želimir

pre 5 godina

Suljo hoce da se domogne fotelje ovom huskackom retorikom,e namerno mu je ne bi dao,a i Vucic mu je rekao:Suljo,neeema fotelje:)

mika

pre 5 godina

Srbija ovakvim ispadima mora stati na put! Srbija se mora poštovati.

Marcco

pre 5 godina

Nisam pravnika ali sam siguran da u krivičnom zakonu postoji neka ozbiljna kazna za ovakva istupanja. Doduše, Sulja upravo to i želi.... Gde je onaj stari DB koji bi znao kako da odradi i direktno i indirektno ovakve bošnjake.

Bojan

pre 5 godina

Sve vreme je cutao dok je sedeo u fotelji. Ako mu se ne svidja nek ide gde je bolje.

dusan

pre 5 godina

Sramno i bezobzirno ponasanje Ugljanina je za svaku osudu.

branko1

pre 5 godina

Ako je ovo sve normalno I ako je separatizam deo demokratije ,je*eš tu demokratiju.A ako nije ,je*eš tu državu gde svaka budala može nekažnjeno da je ruši,cepa,poziva na krvoproliće I izaziva mržnju među njenim žiteljima.Pitam samo, kako je moguće da sistem zaštite države I njene institucije ,koje su dužne da brane tu državu ,ne reaguju.Zar se zaista ne čeka dan da narod uzme stvari u svoje ruke I reši problem.Verujte mi ,ako država ne može to da zaustavi I kazni,taj dan je veoma blizu

pravednik

pre 5 godina

Uhapsite ako smijete, naravno ako niste banana država. E moji srbi , a što ste vi mislili, pa zar niste čuli za beogradski pašaluk.

ana

pre 5 godina

Za svaku osudu su izjave Ugljanina, ovo što radi je van svake pameti.

ALEX BEC

pre 5 godina

Ma otome nema nista Eu Rekla da Sandzak nikad nemoze da bude Drzava! Rekla je da Kosovo je PRIMER ZA SEBE I EU NE PODRAZAVA VISE SEPERATISTE!! TAKO ISTO U KATALONIJU!!! DA POSTANES DRAZAVA IZ DRAZAVA TREBA TI NAJMANJE PODRSKA OD VETO CLANICE! ENGLESKA;SAD;FRANCUSKA;KINA I RUSIJA!! SANDZAK NEMA NI OD JEDNE VETO CLANICE PODRSKU!!! KOSOVO IMA OD SAD;FRANCUSKE I ENGLESKE

AS

pre 5 godina

TO JE AKT PROTIV DRŽAVE. NE ZNAM ZAŠTO TUŽILAŠTVO NE REAGUJE I NE UHAPSI NEPRIJATELJA DRŽAVE. ŠPANCI TO JAKO LEPO RADE A MI GLUMIMO DEMOKRATIJU.

Laki

pre 5 godina

uhapsite go... i sve ostale koji ga podrzavaju.

hag

pre 5 godina

Da to tako ide Mile Ronhil bi već godinama bio u prdekani,a Suljo je direktan produkt Mile Ronhila i njegovog laprdanja u bosni!

zoran miljkovic

pre 5 godina

БОШЊАЦИ И АЛБАНЦИ РАДЕ И ОСТВАРУЈУ СВЕ ЗАЦРТАНО,ДОК МИ САМО ВИЧЕМО НЕПРАВДА,КАО МАЛИ ЂОКИЦА. НАСТАВИМО ЛИ ОВАКО ЗА НЕКУ ГОДИНУ СВЕ ЋЕ НАС РАСПАРЧАТИ,ТО САМО БУДАЛЕ НЕ ВИДЕ.

Sale

pre 5 godina

Sandžaklije su donele i bili inicijatori rata u Bosni. Naime, sve mlade Sandžaklije su stigle u Sarajevo i popisali se na popisu stanovništva 1991, potom su doslovce okupirali Sarajevo, počeli sa divljom gradnjom kuća, bili su puni para, dolazili sa torbama maraka i kupovali od Srba zemlju, koja nije bila namenjena za stambenu gradnju i za tri meseca tu je već bilo naselje. Izgradili su trgovačka naselja, pijace, gde se prodavala švercovana roba iz Hrvatske, preuzeli su kompletno tržište deviza, jednostavno su zavladali gradom. Počeli su naglo da ih zapošljavaju u gradsko saobraćajno preduzeće a pored toga su išli na neku obuku na Igman, a što je u stvari bila preteča osnivanja paravojne organizacije Patriotska Liga. Rat je počeo tako što su ti isti ubili Srbina, svata na Baščaršiji i time je počeo rat. Sandžaklije su bili apsolutna većina u prvim vojnim formacijama kao i prvi komandant njihove vojske, Sefer Halilović. Toliko da znate, šta je bilo u Bosni, pa pamet u glavu braćo Srbi.

VLADO

pre 5 godina

SVE SE VRACA SVE SE PLACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nebojsa

pre 5 godina

Sta se desilo od presednickih izbora do danas ? Sulejman Ugljanin i njegov SDA su podrzali na izborima Vucica , gde je u Sjenici dobio rezultat 75% podrske. Takav rezultat nije Vucic ima ni u jednom gradu u Srbiji. S tim da u Sjenici nema vise od 25% Srba i da nisu svi glasali za Vucica vec za Jeremica,Obradovica i Popovica . Da Ugljanin pozvao da svoje pristalice ne glasaju za Vucica on bi dobio ispod 50% i zato mi ovo sada nesto ne pije vodu . Sad ga vredjaju , a do juce su pozivali da se glasa za njega ??? Razmisljam na glas jedino ako im je nesto obecao za podrsku a nije ispunio .

VLAJS

pre 5 godina

I NARAVNO DRZAVA NECE NISTA DA PREDUZME.AJDE NEKA GA UHAPSE AKO SMEJU.

Ljubo

pre 5 godina

I Srbija ce cutati ,kao i obicno .Razumicete vi Srbe sa one strane Drine .Beograde ,sramoto ...nikada nisi bio srpski pravoslavni grad.

Bizmark

pre 5 godina

I treba da cepa sve redom od Sandžaka do Vojvodine... i sve dotle dok država, ako smo država, ne aktivira svoj odbrambeni mehanizam i ovakve i slične separatiste ne ućutka na vreme. Zbog separatizma se najviše krvi prolilo na ovim prostorima, tako da treba doneti zakon i uvesti smrtnu kaznu za svakog ko poziva na cepanje države.

zika

pre 5 godina

Sta vise ceka drzava pa ne uhapsi ovu karikaturu od coveka i gde je granica trpljenja uvreda i antidrzavnog delovanja.

mita

pre 5 godina

Sulejman Ugljanin bez srama i obraza,nema smisla to što priča!

Helenalena

pre 5 godina

Ne treba da se zapitamo kad nas neki svetski politicari ne vole, ali je sramotno da tako pricaju ljudi koji zive u Srbiji.Sram da ga bude,olos jedan!!

Darko

pre 5 godina

Tog ratnog huškača treba uhapsiri. To je atak na Srbiju i predsednika. Samo nam fali još ta varnica u Raškoj oblasti koja je multietnička sredina. Suljo u apsanu pod hitno kao državni neprijatelj.

Darko

pre 5 godina

Ocito da Sulejman Ugljanin ne zeli ovu drzavu i radi sve da izazove haos. Siguran sam da ce svi prepoznati te njegove prljave igre. Ali ono sto ne treba da brine narod nije on mnogo bitan najvaznije je da vlada mir u Sandzaku.

Jelena

pre 5 godina

Nije stvar u tome koga je vređao već što huška narod i orotivustavno želi da rasparča zemlju. Za to treba u zatvor da se ide.

dejan

pre 5 godina

Mora se postovati politika Srbije i njen integritet i teritorijalni suvernitet, oni zive u Srbiji.

hag

pre 5 godina

Infomer ili vesela sveska,je zasigurno angažovao na stotine ljudi da cenzurišu komentare.......rade li za sendvić ili da se dublje zavuku u vučkov šupak....ha komedijaši?:)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17