• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2019

15:30

ĐURIĆ: Tragikomično kad ljotićevac Obradović piše Putinu

Politika

ĐURIĆ: Tragikomično kad ljotićevac Obradović piše Putinu

Podeli vest

Tragikomično je kada lider Dveri Boško Obradović, "najveći poklonik lika i dela fašiste Dimitrija Ljotića", piše Vladimiru Putinu, lideru države koja je oličenje antifašizma, izjavio je danas Marko Ðurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

 

Ðurić ukazuje da Obradović to čini u potkazivačkom tonu, upravo onako kako je njegov politički idol Ljotić svoje sunarodnike rodoljube i antifašiste denuncirao nacistima.

- Obraćanje ljotićevca Boška Obradovića predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu je, osim toga, neukusno i zbog toga što se velikim svetskim državnicima ne obraća otvorenim pismima i pamfletima, čime je Obradović još jednom dokazao da svaki predsednik mesne zajednice ima više političkog takta od njega - piše u saopštenju.

OVAJ JE LUĐI OD JEREMIĆA! Boško Obradović se žalio Putinu na Vučića!

Kako se dodaje, Obradović u svom "neprimerenom i iznad svega lažovskom obraćanju", implicira da je predsednik Putin neobavešten o političkim prilikama u Srbiji i da je svom kolegi Aleksandru Vučiću dodelio prestižno rusko odlikovanje greškom, i da je ono možda trebalo da bude dodeljeno NATO promoterima poput Obradovića, Jeremića ili Ðilasa.

- Obradović u svom detinjem poimanju politike misli da, kada citira Džordža Vašingtona ili piše Vladimiru Putinu i sam pomalo postaje veći i važniji, ali zapravo samo pokazuje koliko je mali i beznačajan - naveo je Ðurić i dodao da lider Dveri može "slobodno nastavi da glumi političkog lidera, ali da to radi sam za sebe pred ogledalom, umesto što vređa inteligenciju građana i ruži sliku o Srbiji".

- Na kraju, velika je sramota što neko ko se izdaje za srpskog političara čini sve da iz puke zlobe i štetočinskih pobuda pokvari utisak o veličanstvenom dočeku koji će građani Srbije prirediti za predsednika prijateljskog i bratskog ruskog naroda - istakao je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 5 godina

Nema Putin pametnija posla nego da čita Boškova pisma.

slađa

pre 5 godina

Obradović se zaista poneo detinjasto i bez takta.

Janko

pre 5 godina

Neverovatno je cime se sve sluzi. Nece Putin svoje dragoceno vreme na njega da trosi.

Mala

pre 5 godina

Ne zna jadan sta ce vise da izmisli.Smesan je i glup jako.

Luka

pre 5 godina

Mislim da je ovo glup potez Obradovica, SNS ima ogromnu podrsku u narodu i ne mora da se sluzi ovakvim stvarima. ipak ovo sad mnogo vise govori o njemu i kakvu politiku zastupa nego o Vucicu i naprednjacima.

NB

pre 5 godina

Boško je totalna nula od čoveka. Divi se notornom fašisti a nekad je pretio homoseksualcima ali sada im se dodvorava zbog glasova i ide ispod njihove zastave na protestima. Bruka i sramota!

Tea

pre 5 godina

Bosko covek koji kanali svoju zemlju je jedan obican pacov, stetocina.

Milan

pre 5 godina

Boškić zasmejao danas čitavu Srbiju. Dobro je što postoje ovakvi komičari, pa u ove zimske sumorne dane ima ko narod nasmejati!

Nevena

pre 5 godina

U životu sve mora da se proba, ali ovakav blam će ostati u sećanju svima.

Melanija

pre 5 godina

Ko kaže da nema više humora u politici, kod nas uvek neka nova dešavanja.

nikola

pre 5 godina

Ovo je presmesno.Covek se izgubio u vremenu i prostoru.Sramota za svoju porodicu.

Petko

pre 5 godina

Bosko je poceo da prica neke stvari kao da je pozajmio nesto od Sergeja...

minja03

pre 5 godina

E,Boško zašto se ne pokriješ i da ćutiš.

milan

pre 5 godina

Kao da će Putin na ovo da obrati pažnju,ma dajte.

Rade

pre 5 godina

Pismo Boska Obradovic ce toliko poremetiti posetu, sada ce predsednik Rusije Putin da se zabrine zbog Boskovog pisma i nece doci u Srbiju. E Bosko ima i Putin u Rusiji takvih kao sto si ti na kilo pa mu je sve jasno, on dolazi kod svog prijatelja Aleksandra Vucica, i prijatelj Srbije svidelo se tebi ili ne.

Marija

pre 5 godina

Pise ali ko njemu moze da veruje kada se udruzio sa svima i onima koji su protiv Rusije i onima koji su protiv EU.

Monika

pre 5 godina

Boskic je izgubio razum skroz.Njegovo ludilo nema granice.Smeje mu se cela Srbija.

megi

pre 5 godina

Obradovicu prso ti je mozak skroz...ne znas vise gde udaras.

AleksMache

pre 5 godina

Putin jedva čeka da ga upozna verovatno!

Ana

pre 5 godina

Obradovicu krajnje je vreme da se probudis i prestanes da se brukas covece

Rade

pre 5 godina

Boskovo ponasanje je van svake pameti.Olicenje sramote.

Ana

pre 5 godina

Bosko pusti ovaj narod na miru,da lepo doceka predsednika Putina,pa se posle zali.

Herc

pre 5 godina

Boško Obradovič ima tako primitivan i odbojan javni nastup,a pristup komunikaciji mu je na nivou seoskog đilkoša , pa jos da pise jednom velikanu.

Vlasta

pre 5 godina

Ovaj covek je izgubio kompas, vise ne zna ni sta radi.

baki

pre 5 godina

Zar nije takav način obraćanja velikim državnicima poput Putina apsolutno neprimeren?

Ronaldinjo

pre 5 godina

Obraćanje ljotićevca Boška Obradovića predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu je, osim toga, neukusno i zbog toga što se velikim svetskim državnicima ne obraća otvorenim pismima i pamfletima, čime je Obradović još jednom dokazao da svaki predsednik mesne zajednice ima više političkog takta od nje. Boško Obradvić je veleizdajnik i pravi je uništitelj naše države.

Stefan000

pre 5 godina

Mora da pise nije lako raditi za Tacija i ekipu oni zele rezlutate da Putin se obrati njima .ali na njihovu zalost Putin i cela Rusija sa gnusanjem odbacuju takve poruke ,hvala Rusiji

Maja

pre 5 godina

Samo nedozrela licnost moze d ucini nesto ovako nepromisljeno i egosisticno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17