• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.01.2019

09:49 >> 09:53

SRPSKA U OPASNOSTI! ERDOGAN ZA IZMENE DEJTONSKOG SPORAZUMA: Trilaterala Turska-Sarajevo-Hrvatska sprema novu BiH!

Politika

SRPSKA U OPASNOSTI! ERDOGAN ZA IZMENE DEJTONSKOG SPORAZUMA: Trilaterala Turska-Sarajevo-Hrvatska sprema novu BiH!

Podeli vest

Dejtonski sporazum obavezno treba revidirati jer je postalo jasno da u dosadašnjem periodu nije uspeo da donese rešenje za budućnost Bosne i Hercegovine, poručio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan

- Dejtonski mirovni sporazum obavezno treba revidirati. Vrlo je jasno da Dejtonski sporazum u dosadašnjem periodu nije doneo rešenje za budućnost Bosne i Hercegovine - ocenio je Erdogan na konferenciji za novinare posle sastanka u Ankari sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović, javlja Anadolija.

Turska agencija na sajtu prenosi da je s tim u vezi, Erdogan rekao da je potrebno aktivno uključenje UN u vezi sa BiH i Dejtonskim mirovnim sporazumom, odnosno njegovom revizijom.

Navodi se da je Erdogan, između ostalog, govorio o izboru Željka Komšića za člana Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, na izborima održanim prošlog oktobra, za šta Anadolija navodi da je tema oko koje je zvanični Zagreb izrazio nezadovoljstvo i preneo je čak i u Evropski parlament.

RUSIJA I SRBIJA POTPISUJU NOVE UGOVORE O ORUŽJU: Nije reč o tenkovima! NATO I KOMŠIJE strahuju da je REČ O NEČEM MNOGO STRAŠNIJEM!

- Poštujemo izbornu volju građana BiH i želim da naglasim značaj zajedništva svih naroda u ovoj zemlji - poručio je Erdogan.

Navodi se da je turski predsednik dodao da narodi u BiH jedni druge treba da gledaju očima mira, kao i da im njegova zemlja u tome pomaže.

BRAĆO SRBI, NISTE SAMI! Snažna poruka predsednika PUTINA uoči posete Beogradu!

Anadolija navodi da je turski predsednik govorio i o trilaterali Turska-BiH-Hrvatska i kazao kako će o ovoj trilaterali biti moguće detaljnije govoriti nakon što bude formirana vlast u BiH.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senovic

pre 5 godina

Сеновић. Зашто ми не бисмо изашли у сусрет Америма и признали за почетак Курдистан.

hag

pre 5 godina

Srpska je pred gašenjem,a pred gašenje je nisu doveli ni Bošnjaci ni Turci,neko američki čovjek Mille ronhill....i ovaj njegov sastanak današnji sa Putinom je zadnji ekser u mrtvački kovčeg genocidne tvorevine u Bosni Samo se opustite i posmatrajte ;)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17