• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.01.2019

08:02

LJAJIĆ: Ostavite na miru Oliverovu porodicu!

Politika

LJAJIĆ: Ostavite na miru Oliverovu porodicu!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić apelovao je na javnost da ostavi na miru porodicu Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", i da svu snagu i energiju usmeri ka insistiranju da se pronađu počinioci i nalogodavcu Oliverovog ubistva


- Ti ljudi su izgubili najdražu osobu. Pustimo ljude na miru i njihove unutarporodične odnose. Dovoljno je svima njima njihove tuge, boli. Ako ne možemo da im pomognemo, ne treba da im stajemo na muku. Snagu i energiju treba da usmerimo ka tome da se nađu odgovorni za ubistvo - istakao je Ljajić.

On objašnjava da u sredu ujutru nije bio na pomenu u Hramu Svetog Save u Beogradu jer je dobio poziv da ode u Kosovsku Mitrovicu, gde je takođe služen pomen.

MILENA IVANOVIĆ: Ne želim da politizujem porodičnu tragediju

Na mestu gde je Oliver ubijen, ispred prostorija GI SDP u Kosovskoj Mitrovici pomen je služen u prisustvu njegovog brata Miroslava Ivanovića, rodbine, saradnika i prijatelja, među kojima i Ljajića. 

- Zvala me je Ksenija Božović (zamenica predsednika GI SDP) i ja sam se naravno odazvao - kaže Ljajić.

On je dodao da je najvažnije da se, bez politizacije i strančarenja, insistira na otkrivanju počinilaca i nalogodavaca ovog zločina. 

- Da ga vratimo, ne možemo, ali njemu i njegovoj porodici dugujemo odgovore na to ko je to uradio. Ništa drugo nije bitno - rekao je Ljajić. 

On je dodao da je u kontaktu i sa Ivanovićevom suprugom Milenom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 5 godina

Ljajiću, reci to prvo svojim koalicionim partnerima koji su jadnu ženu "šetali" od jedne do druge televizije

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija