• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.03.2019

17:41

(VIDEO) EVO ŠTA JE VUČIĆ rekao demonstrantima na izlazu iz Predsedništva!

Politika

(VIDEO) EVO ŠTA JE VUČIĆ rekao demonstrantima na izlazu iz Predsedništva!

Podeli vest

Sve najbolje vam želim, živela Srbija, ali ne lopovska i fašistička, dobacio je predsednik Aleksandar Vučić povećoj grupi demonstranata na koje je naišao u nedelju, na izlasku iz Predsedništva, na glavnom ulazu zgrade

Događaj se zbio juče oko 16.00 sati, kada se većina demonstranata sa prostora oko Predsedništva uputila ka policijskoj upravi za Grad Beograd, a za njima i dobar deo novinara.

Predsednik je, kako je i danas pomenuo, primetio da mediji nisu izvestili o tom događaju, odnosno da su televizije to "isekle".


Vučić je inače juče nešto posle 16 sati izašao na glavni ulaz iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu i odvezao se službenim vozilom, ne krijući se, kao i svakog radnog dana.

Na snimku, koji je Tanjug juče emitovao, grupa od oko 40-tak ljudi ugledavši Vučića počela je da skandira i da ga vređa.



- Rekao sam im u lice, da sam pred njima i da nemaju hrabrosti. Ali, to su isekli. To im se nije svidelo na njihovim medijima - rekao je Vučić sinoć za TV Pink.

- Oni (demonstranti) nemaju snage, ne mogu ništa da učine... kao što vidite, oni nemaju hrabrosti, nemaju hrabrosti za bilo šta. Ništa od ovoga neće biti, ništa - poručio je Vučić jednoj novinarki pre uslaska u automobil, dok su ga pojedini demonstranti vređali.

Predsednik Srbije se juče u podne obratio građanima na vanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj povodom godišnjice martovskog pogroma nad Srbima na KiM i jučerašnjeg upada demonstranata i lidera SzS u zgradu RTS.

U isto to vreme ispred zgrade Predsedništva održan je protest. 

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ TRAŽI DA BUDU PUŠTENI SVI UHAPŠENI I OSUĐENI ZA NEREDE NA DEMONSTRACIJAMA, OSIM ONIH KOJI SU NOSILI TESTERU I TUKLI POLICAJCE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Đilas i Boško su gurnuli mlade ljude u prve redove da prave krivična dela.

Emil

pre 5 godina

Politika predsednika Vučića je jaka i odgovorna!

Miki

pre 5 godina

Predsednik posteno vodi zemlju i nema potrebe za strahom

Jelena

pre 5 godina

Ponosno i uzdignute glave predsednik se lepo obratio i ljudima od kojih nema podrsku.

Miki

pre 5 godina

Svi smo uz predsednika koji se iskreno bori za bolju buducnost svojih gradjana!

Tijana

pre 5 godina

Predsednik je uvek spreman za razgovor sa narodom.

Nadica

pre 5 godina

Rekao je kao i uvek da se ne boji i da nista ppostici nece na ovakav nacin.

Milica

pre 5 godina

Njega je iskustvo ucilo oni su dopustili da ih oblikuje necija zavist i mrznja.

Milana

pre 5 godina

Nekada nikad takvi ne nauce lekciju lepo im je rekao ljudski.

Saradžogla

pre 5 godina

Početak kraja ili ti kraj početka!PS.Mi ozbiljni domaćini iz SNS koji nismo TAKOJEVIĆI verovatno ćemo imati ozbiljan sastanak sa Predsednikom Srbije i stranke SNS.Ovako ne mora da bude.

AleksMache

pre 5 godina

On je čovek legenda,ničega se ne plaši!

AleksMache

pre 5 godina

Kad bi se Vučić uplašio vaši kao što su pristalice opozicije!

Tina

pre 5 godina

Predsednik im je jasno stavio do znanja da ih se ne plasi. Svaka cast, sve pohvale!

Olja

pre 5 godina

Uvek uzdignute glave, dostojanstveno i odvažno!

Mikica

pre 4 godine

PROSLE SUBOTE PRVI PUT NISAM BILA NA PROTESTU I KAJEM SE DO NEBA.DA SAM BILA PRVA BI ISLA JA PENZIONERKA PA ONDA SRDJAN I ONA STUDENTKINJA.DA VIDI KAKO BI MENE UDARILI..I ONAKO MI JE VUCIC PRETVORIO ZIVOT U PAKAO PA BI MI ZATVOR LAKO PAO.TAMAN DA VRATIM NOVAC STO SAM POZAJMILA ZA RACUNE.PENZIJA 2

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17