• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2019

13:00

JADNI CIRKUSANTI! Đilasovci osmislili "genijalan" plan za subotu - HOĆE DA KOPIRAJU TOMU I ŠTRAJKUJU GLAĐU!

Politika

JADNI CIRKUSANTI! Đilasovci osmislili "genijalan" plan za subotu - HOĆE DA KOPIRAJU TOMU I ŠTRAJKUJU GLAĐU!

Podeli vest

Đilas, Obradović i Jeremić dogovorili se da 13. aprila upadnu u Skupštinu Srbije i otpočnu štrajk glađu! Oni će tako iskopirati štrajk Tome Nikolića iz 2011, koga su tada najstrašnije ismevali


Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić imaju plan! Trojica takozvanih lidera takozvanog Saveza za Srbiju dogovorili su se da u subotu, 13. aprila, tokom protesta u centru Beograda upadnu u Skupštinu Srbije i tamo sa svojim saradnicima i poslanicima otpočnu štrajk glađu!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ, LIDER PSG

Nemam nikakva očekivanja od protesta opozicije koji je zakazan za 13. april u Beogradu. Apsolutno se ništa neće desiti, Vučić neće podneti ostavku i neće kleknuti pred narodom i tražiti oproštaj.

Više odlično obaveštenih izvora Informera potvrdilo nam je juče da u vrhu SZS najozbiljnije planiraju da iskopiraju štrajk Tomislava Nikolića iz aprila 2011. godine, a bivšeg predsednika Srbije pre osam godina su, da podsetimo, upravo Đilas i njegovi mediji najstrašnije ismevali zbog tog štrajka!?! Đilasovci su se, dodaju upućeni, odlučili za ovaj plan pošto veruju da će međunarodna zajednica morati da reaguje i da natera predsednika Vučića na dijalog sa opozicijom!?!

'Obrnuli ploču'

Prema rečima naših izvora, u vrhu SZS su shvatili da nasilnim akcijama u Beogradu nisu postigli nikakav rezultat, pa su rešili da pokušaju da od sebe naprave žrtve.

Potpuni fijasko

Opozicija traži izlaznu strategiju iz sopstvenog projekta i to će se, nema nikakve sumnje, pretvoriti u potpuni fijasko
Jelena Vukoičić, politikolog

- Đilas i ostali najozbiljnije planiraju da tokom protesta u subotu upadnu u parlament i započnu kolektivni štrajk glađu. Uvereni su da na ovako 'radikalne' mere međunarodna zajednica neće ostati nema. Iako su neki funkcioneri opozicije na sastanku rekli da je Toma Nikolić to pokušao pre osam godina, pa je tada ismejan, Đilas, Obradović i Jeremić su odgovorili da je to davno prošla priča i da se toga više niko ne seća. Odluka o štrajku je doneta, a ostaje još samo da se odredi ko će sve gladovati od funkcionera SZS - prenosi Informerov izvor blizak Đilasovom savezu, koji kaže da nije nimalo oduševljen ovom idejom.

Vučić: Imaćete izbore vrlo brzo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši pretnji koje stižu iz opozicije pred nastupajući opozicioni miting najavljen za 13. april u Beogradu.

- Nemojte da se sekirate. Neki maštaju da imaju mnogo više snage nego što imaju. Ali vrlo brzo će na izborima biti vraćeni u realnost. Pristojnu Srbiju, koja želi nove fabrike i hoće da radi, ne možete da pobedite nasiljem i nepristojnošću. U Srbiji se samo narodnom voljom i na izborima dolazi na vlast - naglasio je Vučić.

I dok se Đilas i Jeremić juče nisu oglašavali, Obradović je najavio da će opozicija 'probiti sve blokade'!?!

VLADAN GLIŠIĆ, SPAS

Današnja opozicija bila je nekada vlast. I obratno. Zato je neozbiljno da se sada sa toliko mržnje i omalovažavanja prozivaju.

- Skup 13. aprila uredno je prijavljen policiji i gradskoj upravi. Biće probijene sve blokade ako ih vlast postavi, ali će naši protesti, kao i dosad, biti mirni, nenasilni i dostojanstveni, ali i veoma odlučni - rekao je Obradović, koji je odbio da odgovori na pitanja o mogućem štrajku glađu.

Nemaju šanse

Komentarišući ove najave, politikolog Jelena Vukoičić ocenjuje da iz lidera SZS očigledno progovara očaj jer su svesni da njihova besmislena kampanja protesta doživljava definitivni poraz.

- Ovaj deo opozicije traži izlaznu strategiju iz sopstvenog projekta navodnog rušenja režima, koji su najavili za 13. april. Po svemu sudeći, to će se pretvoriti u potpuni fijasko koji će njihovu i tako minornu podršku verovatno svesti na istorijski minimum. U ovom slučaju, međutim, teško da postoji dostojanstven izlaz iz besciljne politike, tako da će lideri SZS, hteli to ili ne, morati da se suoče sa još jednim u nizu poraza - ističe Vukoičićeva.

Vojska: Nećemo dozvoliti pokušaj državnog udara!

Vojska Srbije neće dozvoliti nikakve pokušaje državnog udara i upozorava da bi svi koji ga najavljuju i traže trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom, saopšteno je juče posle sednice Kolegijuma Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

"Vojska Srbije poručuje svima, i u zemlji i u inostranstvu, da nije i neće biti sredstvo za obaranje legalne i legitimne vlasti u Republici Srbiji i nasilno rušenje ustavnog poretka", navodi se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljuba

pre 5 godina

Ajojj, jako sam se potresla.... Gladujte. Kako vi prema nama, tako mi prema vama.

tale

pre 5 godina

glad je ozbiljna stvar, a oni nisu navikli da budu gladni

Krle

pre 5 godina

Bezobrazno sa njihove strane i treba da ih je sramota svojih postupaka pa cak i javno da to govore.

Katarina

pre 5 godina

Mogu da rade sta hoce , cilj koji su zamislili tesko da ce biti ispunjen !

Nemanja

pre 5 godina

Prvo - ne vidim način da uđu u zgradu Narodne Skupštine a drugo, treba biti hrabar pa štrajkovati glađu što ovi sigurno nisu...

markopetrovic

pre 5 godina

Pa kad nemaju svoje ideje mora da kradu tudje

Miki

pre 5 godina

Izludjuju me njihove izjave, kako ne razumu da ih narod nece.

Aleksandar

pre 5 godina

Ne zna se ko je od koga veci ljigavac tajkuncici Djilas i Jeremic ili fasista Obradovic ,tad su se podsmevali Nikolicu,a sada planiraju isto ili nesto slicno da urade !! Katastrofa

Saki

pre 5 godina

Đetlerovci nemaju ni ideja a normalno ni mozga.

gago

pre 5 godina

Namestiti dobar rostilj u blizini i miris ce odraditi svoje.8

zeki

pre 5 godina

Svi u Srbiji su videli na sta su spremni Djiki,Jeremija, i Boskic kao i da jedno rade sto se vidi na snimcima a sutra demantuju sami sebe kako se tako nesto nije dogodilo,tako i sa ovim planom oko izgladnjivanja su se smejali Nikolicu,a sada planiraju da ga kopiraju samo mogu unapred da im kazem da je dzabe i tako nesto jer narod niti bilo ko nije glup da poveruje u tako nesto !!

Nemanja

pre 5 godina

PS. Ako hoces fotelju strajkuj, imitiraj, mozda ce narod da se sazali i glasa te. A kad sve prodje a ti jedi obilno bez ustrucavanja.

Gordana

pre 5 godina

mislim da zaista nikoga ne bi uznemirilo ako skončaju gladni

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Vučić neće podneti ostavku i neće kleknuti pred narodom i tražiti oproštaj - to je rekao Sergej Trifunović, ali ne može ili neće da shvati da ne postoji ni jedan jedini razlog zbog kojeg bi predsednik Vučić klekao i od naroda tražio oproštaj. Naprotiv: narod je predsedniku Vučiću zahvalan za njegovu borbu da od Srbije (koju su uništili svi iz Demokratske stranke koji su tada bili vlast) stvori privredno, finansijski i vojno snažnu i politički stabilnu državu u kojoj će svi pošteni građani imati miran i zadovoljavajući život i zato će i na sledećim izborima pobediti Vučić i kandidati Srpske napredne stranke.

Lazar

pre 5 godina

Da li postoji granica u postpupcima i ponasanju lidera obozicije. Ovo je pre svega velika sramota, a jos jedan vid njihove nemoci jeste upravo ovaj predlog. Da li oni zaista imaju razloga da strajkuju gladju? Da li oni uopste znaju kao celnici opozicije sta je njihov cilj? Mislim da na svako pitanje odgovor jeste negativan.

Nemanja

pre 5 godina

Oni samo to i umeju da kopiraju i kontriraju ! Zalosno je to sto rade !

stevan

pre 5 godina

da,da, strajkovaće glađu u najskupljim restoranima grada

sara

pre 5 godina

Bili su na vlasti i nista nisu uradili, mislim da nema potrebe da pokusavaju ponovo. Ni izbori im nece pomoci .

Mirjana

pre 5 godina

Strajkovace dok ih snimaju kamere, a kada se iskljuce kamere onda ce da navale na pljeskavice i cevape

Kalimero

pre 5 godina

"Biće probijene sve blokade ako ih vlast postavi, ali će naši protesti, kao i dosad, biti mirni, nenasilni i dostojanstveni" Znači spremio je Boško mađioničare koji će čarobnim štapićem da sklone barikade ili će ih možda lepo zamoliti da se same sklone? Ovo je mnogo smešnije od bilo kakvog cirkusa ...

Hranislav

pre 5 godina

Opozicija nema ni politiku ni pravac ni smer jer je raspad u kom se nalaze veliki.

Nena

pre 5 godina

Ne mogu oni ni dan jedan bez hrane,ali ni bez nasilja!

Desa

pre 5 godina

Ma koga je briga ,nismo zaboravili sta su radili dok su bili na vlasti.

Borko

pre 5 godina

Pa da, cim im nesto nije po volji odmah strajk gladju, tipicno kukavicki potez.

Milan

pre 5 godina

Opa, oglasio je i NATO general Mojsilović! Dragi generale znate dobro kako su prošli vaši šefovi kada su probali protiv srpskog naroda...

Masa

pre 5 godina

Imali strategiju nasilja i izazivanja nereda ili strategiju "žrtve" sve im je jedno. Narod ih je prezreo i podršku naroda nemaju.

Iki

pre 5 godina

Накупили су довољно "залиха" да могу месец дана да гладују!

Ana

pre 5 godina

Niko posebno nece da se nasekira , dovoljno su pokrali narod, nece sigurno ostati gladni!

Nale

pre 5 godina

Dosetljivi su nema sta. Mada im nema uspeha u besramnom pokusaju da dodju na vlast.

Mija

pre 5 godina

Opoziconari su skroz oboleli od ludila.Stanje im je ocito sve gore i gore,a to i potvdjuju njihovi histericni ispadi,pogotovo kada vie zene,oni pocnu da histerisu,vredjaju,prete.Njihovo ponasanje potvrdjuje da imaju ozbiljnu dijagnozu.

Durdja

pre 5 godina

Trojni pakt nije prosao 1941. pa nece ni 2019. Srbijo, na noge protiv fasista i njihovih slugu.

Zoran

pre 5 godina

Niti sam dobro ziveo u vreme dosa i sl. niti sada kada su ovi na vlasti. Bilo ko da je na vlasti narodu nista bolje samo njima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija