• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2019

10:31

(FOTO) OVO JE SRBIN KOJI JE HAKOVAO PENTAGON I OBJAVIO NJIHOVE ZLOČINE! Skinuo 440 fotografija koje svedoče i o hororu "MILOSRDNOG ANĐELA"!

Politika

(FOTO) OVO JE SRBIN KOJI JE HAKOVAO PENTAGON I OBJAVIO NJIHOVE ZLOČINE! Skinuo 440 fotografija koje svedoče i o hororu "MILOSRDNOG ANĐELA"!

Podeli vest

Neven Đenadija, diplomirani politikolog objavio je na svom fejsbuk profilu ekskluzivne fotografije koje je, kako kaže, skinuo sa servera starog sajta ministarstva odbrane SAD

Fotografije obuhvataju period od početka NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju, pa sve do juna 1999. kada su američke trupe ušle na Kosovo.

Objavljene fotografije obuhvataju ne samo slike NATO aviona akciji, već i do sada neviđene slike ciljeva u Srbiji i Crnoj Gori pre i posle dejstava, od vojnih objekata kao što su kasarne, skladišta municije, preko fabrika oružja, državnih institucija, rafinerija, mostova, železničkih pruga, pa sve do čisto civilnih objekata, poput nekadašnje Fabrike automobila Zastava.

(FOTO) SRBIN UPAO NA AMERIČKI SERVER I SKINUO VIŠE OD 400 TAJNIH FOTOGRAFIJA NATO BOMBARDOVANJA! Pogledajte nikad viđene scene koje svedoče o PAKLU "MILOSRDNOG ANĐELA"

- U procesu je prelazak sa starog na novi sajt i stari će uskoro biti nedostupan. Sve fotografije su bile na jednom mestu, a ja sam ih sačuvao i postavio kako jednog dana ne bi nestale sa sajtova i servera - kaže Đenadija.

Takođe se mogu videti ekskluzivne fotografije tadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona, generala Veslija Klarka, proslave 50-godišnjice osnivanja NATO saveza, ulaska američkih trupa na Kosovo i razgovora sa predstavnicima ruske vojske. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BILJANA

pre 5 godina

PA STE MU ODMAH OBJAVILI IME E SRBI SRBI . TAKAV COVEK SE KRIJE .

Smrad

pre 5 godina

Saće Vučićević da se hvali sa fotografijama kako smo rasturili NATO

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17