• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2019

22:54

JUNAJTED JE JOŠ ZELEN! Siti preko najvećeg rivala grabi ka tituli, jednog čoveka će mrzeti CEO LIVERPUL!

Fudbal

JUNAJTED JE JOŠ ZELEN! Siti preko najvećeg rivala grabi ka tituli, jednog čoveka će mrzeti CEO LIVERPUL!

Podeli vest

Titula je sada mnogo bliže! Fudbaleri Mančester sitija su u 35. kolu Premijer lige bili bolji od Mančester junajteda u gostima - 2:0 (0:0)

Siti je pregrmeo najteži meč do kraja sezone! Prednost nad Liverpulom je ostala ista - jedan bod! "Garđani" nisu lako stigli do pobede. Derbi je uvek poseban meč i bez obzira na formu Junajteda, gosti su morali dobro da se pomuče.

U prvom poluvremenu Siti nije uspevao da pobedi nervozu. Držali su loptu ali nisu ličili na onaj tim koji melje rivale. Kako je vreme odmicalo Siti je bio sve bolji. Junajted je parirao, ali jednostavno odbrana "crvenih đavola" nije dorasla ovakvom meču.

OVO JE BOLELO! "Vukovi" razbili Arsenal, Emeriju se crvene obrazi!

U 54. minutu Bernardo Silva je uspeo da savlada De Heu! Bio je to gol možda i vredan titule! Portugalac je iskoristio smušenost domaćih i uspeo je da ubaci loptu u mrežu.

 

 

Samo nekoliko minuta kasnije stalo je srce svima koji vole Siti! Posle dodavanja Pogbe, Lingard je sa svega nekoliko metara uspeo da promaši loptu i to pred praznim golom. Na taj način sigrno je postao veliki neprijatelj navijača Liverpula.

U 66. minutu Sane je overio trijumf gostiju, ugasio je nade Junajteda ali i Liverpula da je sada došlo vreme za kiks.

Do kraja su ostala samo tri kola, Siti maršira ka tituli! To nije sve, ovaj tim je srušio sopstveni rekord po broju golova u jednoj sezoni! On sada iznosi 157 i biće još veći.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17