• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

28.05.2019

09:36

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost! VUČIĆ: Srbija će reagovati ako se ne povuku jedinice ROSU!

Politika

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost! VUČIĆ: Srbija će reagovati ako se ne povuku jedinice ROSU!

Podeli vest

ZAvršena je sednice Saveta za nacioanlnu bezbednost, predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je predstavnike EU da će Srbija reagovati ako se jedinice ROSU ne povuku

Vučić se u 10.40 sati obratio javnosti u Skupštini Srbije i obavestio poslanike i građane o situaciji na Kosovu i Metohiji.

(UŽIVO FOTO/VIDEO) ROSU NAPALA SRBE U ZUBINOM POTOKU! Pucaju na ljude, bacaju šok bombe, RAZBILI ČETIRI BARIKADE! Ima ranjenih!

 

Prema nezvaničnim informacijama primećeni su pokreti naše vojske i policije na severu Kosova.

 

VUČIĆ NAREDIO VOJSCI STANJE PUNE BORBENE PRIPRAVNOSTI! Nećemo dozvoliti etničko čišćenje na Kosovu, OČEKUJEMO POMOĆ RUSIJE I KINE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Brta

pre 4 godine

Dzaba cepaju pantalone. Tresu stvari ko mis banderu.

goran

pre 4 godine

hahahahaha pa dokle ces pretiti vucko (niko tebe ne zarezuje vise mnogo pricas a malo radis)

Rajko

pre 4 godine

Srbija ce reagovati ako se ROSU ne povuce do 2041 godine.

mica

pre 4 godine

Jadan smo mi narod. A o predsedniku je suvise komentarisati. Policiju imamo da tuce vlastiti narod a vojsku samo za paradu.

Dragan

pre 4 godine

Ma idite u tri lepe ako se ne povuku.SRAMOTA ŠTO IH TOLIKO BRANITE DA POPIJU UVEK BATINE A VI IZ SRBIJE SAMO PRETITE NEKIM KRUPNIM REČIMA.

Vj

pre 4 godine

Neka naša policija odmah objavi da se pridružuje ovoj akciji kosovske policije,i odmah uhapsi najmanje isti broj Albanaca u centralnoj Srbiji,pod istim obrazloženjem.

Miki

pre 4 godine

Predsednik dok se probudio siptari vec sve odradili i jos su imali vremena da iza sebe pometlaju. A nas predsednik prosipa fore narodu, kao ako se ne povuku mi cemo reagovati. Ovu izjavu slusamo vec ko zna koji put, i vec ko zna koji put nas je jos manje. Pa naravno da ce se povuci, prica za malu decu da ce reagovati. Uvek isti scenario uvek ista prica.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17