• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2019

18:21

ĐILASOVA RADA TRAJKOVIĆ U IME SAVEZA ZA SRBIJU PORUČILA: Podržavamo akciju Haradinajeve ROSU i hapšenje Srba!

Politika

ĐILASOVA RADA TRAJKOVIĆ U IME SAVEZA ZA SRBIJU PORUČILA: Podržavamo akciju Haradinajeve ROSU i hapšenje Srba!

Podeli vest

Rada Trajović, partnerka Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića podržala je današnju divljačku akciju ROSU

Trajkovićeva je bila jako srećna zbog hapšenja Srba na severu Kosova.

Ona je izjavila da je predsednik Aleksandar Vučić trebalo da podrži tu akciju.

Foto: Printscreen

- Da je predsednik odgovoran, on bi trebalo da podrži tu akciju, a ne da podiže odbranu, vojsku i policiju - izjavila je ona u izjavi za FoNet!

Savez za Srbiju podržava kada se Srbi hapse, a Rada sada traži od predsednika Srbije da on učini isto.

Foto: Printscreen

Bruka i sramota opozicije i onih koji je podržavaju. Srpski narod je pretrpeo torturu, a oni likuju i podržavaju Šiptare! Sramno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dmitar

pre 4 godine

Nije normalna ta žena kao ini oni sa kojima je u koaliciji i na ovoj slici sve ludak do ludaka i jedan fašista među njima. Mislim da se već sprema za zatvor jer tako se i obukla.

Ljubiša

pre 4 godine

Šta očekivati od ove pola babe,pola dede?Fali joj samo šešir,pa da bude Rada Olbrajt.

SRBIJA PFC

pre 4 godine

Sta mislite samo hipoteticki ,mada je to naravno ne moguce ,da se medju siptaraima na kosovu pojavi ,osoba tipa Rade Trajkovic,Jeremica-Pozderca,Natase Kandic ...Koja kaze ne ja nisam za "nezavisno kosova " ja sa za kosovo u granicama Srbija...Imala bi ,ne jedan dan ,nego jedan sat zivota .

Tihi

pre 4 godine

Ove treba ocistiti na nacin kako albanci ciste kosovo....bagra izdajnicka.je.o vam pas m..er

Google street šetač

pre 4 godine

Rado ako te Tači plaća za svaku izgovorenu reč u negativnom kontekstu prema Srbiji i Vucku...ubedjen sam da ćeš Tačija i svoje finansijere dovesti do prosjačkog štapa...uspori malo izgovori nekada i neku istinu da bi smo progutali tvoju laž!!(

dobrivoj

pre 4 godine

Ja nikako ne razumem, zasto se drzava Srbija ne odnosi prema drzavnim izdajnicima kao sto se odnose sve drzave u svetu, nego oni rade sta hoce I ugrozavaju vecinu biraca. Drzavni neprijatelji se moraju sankcionisati, posaljite ih u Ameriku da pricaju protiv nje pa da vide kako ce proci ili u Englesku.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17