• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

28.05.2019

21:59

(VIDEO) ISPOVEST PRETUČENOG SRBINA: Bežao sam a oni su pucali u mene!

Politika

(VIDEO) ISPOVEST PRETUČENOG SRBINA: Bežao sam a oni su pucali u mene!

Podeli vest

Radenko Milovanović, kojeg su jutros u Zubinom Potoku pretukli pripadnici ROSU, kaže za Informer da je jedva izvukao živu glavu i da su sve vreme pucali u njega dok je bežao.

On je smešten u KBC u severnoj Mitrovici, gde su munkonsttaovane teške telesne povrede.

Pucali su u mene, s leđa, dok sam bežao. Poklizao sam se i pao a jedan od njih je prišao i pucao iznad moje glave dok sam ležao. Želeo je da me ubije, video sam mu to u očima. Bio sam potpuno goloruk a oni do zuba naoružani - kaže Radenko.

Ovaj mladić bio je ispred kuće kada je začuo rafalnu paljbu na magistralnom putu Zubin Potok-Mitrovica. U sledećem trenutku video je grupu pripadnika ROSU koji su trčali ka njemu.

- Moja kuća je od glavnog puta udaljena preko pedeset metara i oni su tu došli, upali u dvorište i pretukli me. Tukli su i mog strica Ivicu i njegovu ćerku. Ništa im nismo uradili a oni su nas pretukli - kaže Radenko.

DAMJAN JOVIĆ OBIŠAO POVREĐENE U BESTIJALNOM NAPADU ROSU: Kada ovo vidite, zapitate se da li ti bezumnici imaju zrno časti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Od 1990 pa do danas,mislim da nam je propaganda vrlo loša.Sad treba ove snimke ,izjave i patnje srpskog naroda na KiM plasirati po svetu svim raspoloživim sredstvima.Svet mora da bude "bombardovan"ovim potezima šiptara.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17