• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2019

16:33

(FOTO) NEVIĐEN BEZOBRAZLUK! Marko Bastać upao u redakciju lista "Alo" i napao novinare i urednike!

Politika

(FOTO) NEVIĐEN BEZOBRAZLUK! Marko Bastać upao u redakciju lista "Alo" i napao novinare i urednike!

Podeli vest

Dnevni list Alo saopštio je da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać upao danas u redakciju lista i verbalno napao novinare i urednike


Kako je navedeno na sajtu Alo.rs, Bastać je nešto pre 15.00 sati prošao pored obezbeđenja i upao u redakciju, u pratnji Branka Miljuša, jednog od najbližih saradnika Vuka Jeremića.

Foto: Alo.rs

Navode da je Bastać pretećim tonom napao urednike i novinare, koji su bili na radnom mestu, kao i da je sa njim bila nepoznata devojka, koja je sve vreme snimala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
atila_bič_božji

pre 4 godine

Bez obzira kakvo mišljenje ima o listu u čiju je redakciju upao nema na to pravo.A ovamo se tobož borimo za slobodu medija.Znači za slobodu onih koji samo nama odgovaraju.Jedan predsednik opštine morao bi imati primerenije ponašanje.

SS

pre 4 godine

Ovo postaje mučno,i znate šta,mogu samo da kažem ,samo napred upadaj gde stigneš kad ti ne mogu ili neće ništa.Da je neki običan građanin ,prvo bi prespavao noć u CZ,a posle,ohoho.

Rajko

pre 4 godine

Odmah da se prijavi Fabriciju da je ugrožen život novinara.Olakšavajuća okolnost za njega je da je demokrata a poznato je da oni ne znaju drugačije nego nasiljem.Živela demokratija ali ne američka.

branko1

pre 4 godine

E baš bi me iznenadilo da ste objavili moj prethodni komentar o ovoj jalovoj državi

Ne

pre 4 godine

Pa šta je radila redakcija. Zašto ga nisu izmlatili?

Dragi

pre 4 godine

Doslovno prepisati i primeniti američki zakon o posedovanju oružja. Kad ti neko (recimo Bastać) nasilno upadne na privatni posed imaš pravo da ga ubiješ.

Dragi

pre 4 godine

Jebo državu u kojoj Bastać može da radi šta hoće. I ne samo Bastać. Daće bog da takva država i propadne. Ali doslovno propadne.

Gaga

pre 4 godine

Pretećim tonom napadati urednike i novinare, koji su bili na radnom mestu je protiv zakona i Bastać mora odgovarati za svoje ponašanje!

Sergio

pre 4 godine

Sve je ovo engleska kuhinja .. kao i coravi balavko .. ista govna ..

Vla

pre 4 godine

Klosar bolesni, kao I oni sto su uz njega, cudna epidemija, samo psihijatrijski bolene privlace

dane

pre 4 godine

auu ala se alo obrukao sa ovom tvrdnjom. ovaj objavio snimak gde dostavlja demanti. ako ne bude kontra snimka bojim se da se režim opet preigrao ali ne mari, demanti ionako niko od vas neće objaviti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17