• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.06.2019

17:31

MARKOVIĆ O UPADU U "ALO": Država da sankcioniše vandalizam Bastaća, Đilasa...

Politika

MARKOVIĆ O UPADU U "ALO": Država da sankcioniše vandalizam Bastaća, Đilasa...

Podeli vest

Aleksandar Marković, sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke smatra da je bahato ponašanje Marka Bastaća današnjim upadom u redakciju dnevnog lista "Alo" doživelo vrhunac

Nasilje je jedini program koji on nudi, tvrdi Marković u saopštenju dostavljenom medijima. 

- Njegov program su i podele na podobne i nepodobne, čupanje saobraćajnih znakova, a sve zarad ličnih interesa i želje da se sakrije njegova veza sa crnogorskim klanom, kao i malverzacije kojima je za višemilionski iznos oštetio građane Starog grada - navodi Marković. 

VESIĆ O BASTAĆEVOM UPADU U "ALO": Đilasov potrčko bezočno vrši pritisak na medije!

Navodi i da je Bastać "za potrebe protesta koje organizuju Ðilas, Jeremić i Boško Obradović na račun jedne firme uplatio više od 58 miliona dinara", konstatuje da je sramno i skandalozno što nasilnici nastavljaju da maltretiraju sve koji ne misle kao oni, te poziva nadležne državne organe da što hitnije sankcionišu "vandalizam koji svakodnevno sprovode Ðilas, Jeremić, Obradović i njihovi sledbenici poput Bastaća".

(FOTO) NEVIĐEN BEZOBRAZLUK! Marko Bastać upao u redakciju lista "Alo" i napao novinare i urednike!

Dnevni list Alo saopštio je ranije da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać upao danas u redakciju lista i verbalno napao novinare i urednike. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Gde postoji drzava ,koja drzava ?!...Pa Srbija je kolonija ,u njoj se svi vise pitaju od Srba .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija