• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

24.06.2019

23:15

KEPU SMEŠTAJU UBISTVO U LEPOGLAVI? Draganu Vasiljkoviću ne daju mira ni u zatvoru!

Politika

KEPU SMEŠTAJU UBISTVO U LEPOGLAVI? Draganu Vasiljkoviću ne daju mira ni u zatvoru!

Podeli vest

Hrvati uporno rade o glavi Draganu Vasiljkoviću, koji je osuđen na 13 i po godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina počinjenih tokom rata u bivšoj SFRJ!

Uprava zatvora Lepoglave odlučila je da Vasiljkovića, posle 30 dana provedenih u samici zbog pisama koje je poslao Informeru, pošalje u odeljenje sa osuđenicima za najteža krivična dela. Zbog toga njegova porodica i advokati strahuju da mu je ugrožen život, kao i da Hrvati ovo namerno rade kako bi ga kaznili!

Dragan Palibrk, Vasiljkovićev pravni zastupnik, tvrdi da odluka uprave zatvora direktno ugrožava život njegovog klijenta.

USTAŠE SE SVETE KEPU! Kapetan Dragan prebačen na odeljenje sa NAJTEŽIM ROBIJAŠIMA! Priželjkuju da PADNE KRV!

Dragan Palibrk, advokat:

Nemoguće je otrgnuti se utisku da je to urađeno smišljeno i sa ciljem da Kep živ ne napusti zatvor
 

- Kapetanu Draganu su ugroženi sigurnost i bezbednost, pa i život! Iako za to ne postoje dokazi, nemoguće je otrgnuti se utisku da uprava zatvora ove stvari radi namerno i smišljeno, sve sa ciljem da Kep živ ne izađe iz zatvora - ističe Palibrk, dodajući da je blok zatvora u koji će Kep biti prebačen pun najgorih kriminalaca i ubica.

Prema njegovim rečima, svakoj osobi koja boravi u ovom bloku život je ugrožen.

- Tamo se često dešavaju napadi na osuđenike, a bilo je i nekoliko slučajeva u kojima su zatvorenici nastradali. Zašto se uprava zatvora odlučila baš na ovakav potez predstavlja misteriju. Ipak, ponavljam, jasno se stiče utisak da je Vasiljkovićev transfer i cela ova priča unapred smišljena i namerno odrađena kako Kep živ ne bi izašao iz zatvora - upozorava Palibrk.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Robert

pre 4 godine

Pa nevinasce sigurno nije. A sad prpa. Kako je onima bilo koje je on ubijao ? I to su necija deca bila.

Xx

pre 4 godine

To nije trebalo ni sudit nego ga odmah likvidirati gov.... četničko

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija