• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2019

08:23

VALJDA PACOLIJEVA BOLEST NIJE PRELAZNA! Lažni ministar lažne države tvrdi da su Srbi napali konzulat Prištine u Kopenhagenu!

Politika

VALJDA PACOLIJEVA BOLEST NIJE PRELAZNA! Lažni ministar lažne države tvrdi da su Srbi napali konzulat Prištine u Kopenhagenu!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Bedzet Pacoli tvrdi da je tzv. diplomatsko predstavništvo Prištine u Kopenhagenu napadnuto u sredu, optužujući za to građane Srbije u Danskoj.

 

- Danas, u ranim jutarnjim časovima, konzulat Republike Kosovo napadnut je u Kopenhagenu, u Kraljevini Danskoj, a srpski banditi i huligani u Danskoj oštetili su državni grb Kosova. Osuđujemo ovaj kukavički čin koji krši Bečku konvenciju i bezbednost diplomatskih i konzularnih predstavništava - napisao je Pacolli na svom Fejsbuk profilu.

Prema njegovim rečima, Kosovo sarađuje s danskim vlastima da se privedu odgovorni pred lice pravde.

PUSTILI GA?! Sud u Skoplju UKINUO PRITVOR Tomoru Morini, oduzet mu pasoš!

Pacoli je, naravno, iskoristio priliku i da se zahvali Skoplju zbog odluke o Morini.

- Zahvalan sam vlastima Severne Makedonije zbog principijelne odluke da se bave ovim slučajem i zbog saradnje koju smo imali kako bi ga rešili na najbolji način - napisao je Pacoli na Fejsbuku.

Osnovni krivični sud u Skoplju ukinuo je juče meru pritvora za Morinu.

On je u Srbiji optužen za ratne zločine na KiM tokom 1998. i 1999. godine. 

PACOLI TOTALNO PROLUPAO! PRIVIĐA MU SE "SRPSKA AGRESIJA"! Traži od EU da "disciplinuje Srbiju"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tesla

pre 4 godine

Dali ste vi uopste svjesni na cijoj zemlji se nalazite.ako vise nema TITA to znaci da nema Ni KOSOVA ima samo sjeverna istocna juzna i zapadna SRBIJA.NEZNACI AKO VAS JE TITO NASELJAVAO da je to vasa teritorija VI morate da zapamtite da je srbskoalbanska granica izmedu juzne SRBIJE i ALBANIJE napravljena poslje 2 svjetskog rata a vi siptari ste samo manjina u odnosu na svetu zemlju SRBIJU.cuse.Nemoze BEOGRAD DA RAZGOVARA SA VAMA VI STE U PRAVILU GOSTI U SRPSKOJ DRZAVI MOLIM Americki gavarment da se postavi u ovaj polozaj i da vec jednom kaze istinu o juznoj srbiji.Kao Americki drzavljanin molim kongres da primjeni rezoluciju 1244 i da se takozvano Kosovo RAZGRANICI JERod ovakve situacije niko nema koristi.TRAMPE MOJ PRIJEDSEDNICE POMOZI DRZAVI SRBIJI THANK YOU.

englezii

pre 4 godine

E moj ti ! Svi ti veruju ! Jos alo pa pola vas Albanaca nece smeti da putuje ! Bas Srbi nemaju pametnija posla nego da napadaju tamo nekog bezveznjakovica u Danskoj ! Jadna je to drzava koja ima takvu ambasadu na svojoj Teritorii ! Jadnii isti kao i Vi

midhat l

pre 4 godine

Cesto se moze procitati na ovim stranicama primitivizam i nacionalizam kakav nema ama bas nigde. Ne nadam se da cete ovo objaviti,ali trebali bi da znate da nema naroda na svetu koji imaju toliko "neprijatelja"sto ih vi izmisljate.Tako drugoga zeleci da predstavite kao bolesne,je upravo prava slika o vama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17