• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

14.09.2019

20:36

DAJE KiM ZA FOTELJU! Nenad Rašić hoće da pravi vlast sa Aljbinom Kurtijem

Politika

DAJE KiM ZA FOTELJU! Nenad Rašić hoće da pravi vlast sa Aljbinom Kurtijem

Podeli vest

Izbori na KIM održavaju se 6. oktobra, a albanske partije već prave dogovore sa pojedinim srpskim partijama koje su spremne da, zarad vlastitih beneficija, pogaze sve nacionalne interese

Lider koalicije „Sloboda“ Nenad Rašić izjavio je za Kosovo Online da ga raduje poziv Aljbina Kurtija da njegova stranka bude deo vladajuće većine.

Predsednik Samoopredeljenja i kandidat tog Pokreta za premijera Aljbin Kurti izjavio je ranije da će u budućoj vladi koju će voditi biti mesta “isključivo za političke predstavnike Srba koji priznaju Republiku Kosova”, a to su, kako je rekao Nenad Rašić i Slobodan Petrović.

ŠIPTAR NEMA POJMA O ČEMU PRIČA! Pacoli napao ruskog ambasadora na Tviteru: Priznaćete CELOVITO Kosovo, pre ili kasnije! Vaša zemlja je AGRESORSKA!

 

-Njih dvojica su u razgovoru sa američkim senatorima imali sasvim drugačiji stav po tom pitanju u odnosu na lidera Srpske liste Gorana Rakića. Poznato je da Rakić ne priznaje Kosovo - rekao je Kurti i dodao da će kao premijer pokrenuti postupak da na Kosovu bude samo albanski jezik merodovan, a da srpski jezik bude korisćen samo u sredinama sa srpskom većinom.

-Izjava lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija da za mene i Slobodana Petrovića ima mesta u budućoj Vladi Kosova predstavlja potvrdu za naš dosadašnji profesionalan i predan rad, koji nije obeležen nikakvim skandalom. Naravno da smatram da, ukoliko nam se pruži šansa da mi budemo deo Vlade, da ćemo to i uraditi mnogo drugačije nego što je Srpska lista radila i da ćemo raditi mnogo bolje i opipljivije na samom terenu - rekao je Rašić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danijela

pre 4 godine

Ovo je jos jedan dokaz da Goran Rakic i Srpska lista ne prodaju veru za veceru , niti pricaju jedno po ambasadama a drugo narodu . Srpska lista do pobede

xy

pre 4 godine

Fotografija za primer.Sad u ovom slucaju su dva politicara,a ja bi voleo da vidim puno ovakvih fotografija srba i albanaca.A to naravno zvanicnom beogradu ne odgovara,jer pocinju da gube podlogu na Kosovu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17