• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.10.2019

15:15

FUNKCIONER VUKA JEREMIĆA OTVORENO PRETI! Vladimir Gajić se pogubio, na tviteru divlja: TI, PI*KO, PLATIČEŠ ZA OVO!

Politika

FUNKCIONER VUKA JEREMIĆA OTVORENO PRETI! Vladimir Gajić se pogubio, na tviteru divlja: TI, PI*KO, PLATIČEŠ ZA OVO!

Podeli vest

Vladimir Gajić, šef Pravnog saveta Narodne stranke i visoki funkcioner Vuka Jeremića, u tviter raspravi pokazao je neverovatan nivo "pristojne" komunikacije kakvom se, izgleda, sve češće služe oni koji su odavno izgubili politički kompas

Posle podsećanja jednog od korisnika Tviter da je prošlo 12 godina od rešavanja afere "Geneks" i hapšenja Vladimira Gajića, i kako je napisao korsnik sa nadimkom Arhiva DB, bivšeg SPO kadra, advokata Nataše Kandić i Nehata Tačija koji je danas u stranci Vuka Jeremića.

BES I NEMOĆ! Frustrirani Jeremićev jurišnik PLJUJE VLADIMIRA PUTINA!

A onda je Gajić poptuno odlepio i počeo da otvoreno preti!

- Ti, pičko, skini prvo masku s lica, đubre udbaško - napisao je Gajić, a kada ga je sagoovornik oidsetio na ne mora da bude nepristojan, on je dodatno podivljao.

- Vidi, pronaćiću te preko tužioca. Platićeš ovo - zapretio je Jeremićev politički savetnik.

A jasno je, kakav savetnik, takva i politika.

Pogledajte "civilizovanu" Gajićevu prepisku:

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Pa šta je tu čudno i neobično? Navikli smo da je dotični i mnogo vulgarniji i da javno pokzuje mnogo veći nivo prostakluka. To su ti koji bi da zemlju povedu u bolju budućnost samo, na njihovu nesreću, ima ko pamti sve njihove nestašluke da podseti ljude na vreme o kakvim se ljudima radi ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17