• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.02.2020

18:08

ŠOK! DUA LIPA ČESTITALA NEZAVISNOST LAŽNOJ DRŽAVI, SRBI JOJ BRUTALNO ODGOVORILI! Šiptarka ponižena!

Politika

ŠOK! DUA LIPA ČESTITALA NEZAVISNOST LAŽNOJ DRŽAVI, SRBI JOJ BRUTALNO ODGOVORILI! Šiptarka ponižena!

Podeli vest

Britanska pevacica albanskog porekla Dua Lipa (24), čestitala je na društvenim mrežama godišnjicu jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, što je izazvalo burne negativne komentare Srba

Pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila dve provokativne fotografije - jednu na kojoj je crni dvoglavi orao sa albanske zastave, sa umetnutom mapom Kosova u sredini, i drugu na kojoj je zlatni grb Albanije, i na kojoj piše "Postoji samo jedna zemlja, ostalo su nijanse", a sitnim slovima: "Kosovo, 12 godina nezavisnosti".

Zbog ovakve poruke burno su reagovali njeni srpski pratioci, koji su joj poručili da je Kosovo deo Srbije.

"Kosovo je Srbija! Pravda će jednog dana prevladati, sigurno", "Vrati se u Srbiju", "Malo sutra", "Zašto onda ne živiš tamo", "Ti si takav nacionalista, Kosovo je deo Srbije", samo su neki od komentara na njenu objavu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?12 YEARS INDEPENDENCE ? #njikombnjiflamur ??????????

Објава коју дели DUA LIPA (@dualipa) дана 17. Феб 2020. у 5:24 PST


 

 

Dua Lipa je prošle godine na festivalu u Prištini pokazala dvoglavog orla, simbol Velike Albanije, i ogrnula albansku zastavu, što je i tada razljutilo mnoge od njenih pratilaca na društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krajinaman

pre 4 godine

I posle svega "srpski fanovi" idu da slusaju ovu " divu".... I onda se cudimo zasto nam se neke stvari uporno ponavljaju... u jednoj zemlji na balkanu...zemlji " seljacina"

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17