• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.02.2020

19:36

TRAMP KORISTI SUKOB RUSIJE I ERDOGANA! Turska i Vašington za slom u Idlibu krive sirijski režim, Putina i Iran! BLISKI ISTOK KLJUČA...

Politika

TRAMP KORISTI SUKOB RUSIJE I ERDOGANA! Turska i Vašington za slom u Idlibu krive sirijski režim, Putina i Iran! BLISKI ISTOK KLJUČA...

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp založio se u telefonskom razgovoru s turskim predsednikom Tajipom Erdoganom za deeskalaciju nasilja na severozapadu Sirije gde su sinoć u napadu sirijskih snaga ubijena 33 turska vojnika

On je pozvao sirijsku vladu, Rusiju i Iran da obustave ofanzive, saopštila je Bela kuća.

- Tramp je potvrdio podršku naporima Turske da se smiri situacija i izbegne humanitarna katastrofa - rekla je portparolka Bele kuće Džud Dir.

Dvojica lidera saglasna su da "sirijski režim, Rusija i iranski režim" moraju da obustave svoje ofanzive pre nego što nedužni civili budu ubijeni i raseljeni", prenosi Rojters.

ČETVRTI SVETSKI RAT PROTIV SRBIJE! Više nego ikada, danas nam treba jaka i vojno nezavisna Rusija, koja je u stanju da zaustavi američki imperijalizam!

Ankara je takođe saopštila da su Tramp i Erdogan razgovarali o situaciji u regionu i saglasili se da je neophodno preduzeti dodatne korake da se reši humanitarna drama u Idlibu gde ima skoro milion raseljenih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djovani

pre 4 godine

Ako su u pitanju Civili u Idlibu u Siriji ugrozeni od Sirijca koji Oslobadjaju svoju zemlju,Normalno da taj Civilni narod su Sirijci a ne Turci i neko treci.Sirijski Vojnici nece sigurno ugroziti svoje civilne gradjane,sta ce tamo 20 000 Teorista medju 2500 Turskih vojnika ko stitit koga ?Dali je to sporazum iz Socija tri zemalja Rusije,Turske i Irana koja Turska toboz sprovodi.Teoristi koja Turska stiti a od kojih Sirijci Oslobadjaju svoju Zemlju.Ko stiti Teoriste

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17