• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. V. - M. D.

07.05.2020

23:04 >> 23:09

HAOS U OPOZICIJI  Sergej: Vuče Jeremiću, pukao si 5.000.000 EVRA! Sad se nadaš da će u bojkotu doći vanzemaljci

Politika

HAOS U OPOZICIJI Sergej: Vuče Jeremiću, pukao si 5.000.000 EVRA! Sad se nadaš da će u bojkotu doći vanzemaljci

Podeli vest

Jeremićev najbliži saradnik Vladimir Gajić optužio Trifunovića za izdaju bojkota, a ovaj mu odgovorio: Ili dokaži da sam uzeo keš, ili mi se napuši ku*ca!

Najava lidera PSG Sergeja Trifunovića da će možda izaći na predstojeće parlamentarne izbore 21. juna izazvala je juče opšti haos u opoziciji!

Sve je počelo kada je advokat Vladimir Gajić, najbliži saradnik lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, na Tviteru osumnjičio Trifunovića da je uzeo pare od vlasti i izdao bojkot. Trifunović je na to odmah reagovao, poručivši da Gajić mora ili da dokaže svoje tvrdnje, ili da mu se "napuši ku*ca" (!?!). Istovremeno, Sergej je Jeremića označio kao čoveka koji je za predsedničku kampanju na izborima 2017. godine potrošio pet miliona evra, pa sada nema drugog rešenja nego da se nada dolasku vanzemaljaca!?!

Vladimir Gajić je, dakle, najpre Trifunovića posredno optužio da je uzeo "laki keš" da izađe na izbore.

RASPADA SE ĐILASOVA KOALICIJA! Sergej poručio Jeremićevom funkcioneru: NAPUŠI MI SE KU*CA!

"Ako čujete ovih dana da je neko od bojkotaša promenio odluku i izlazi na izbore, nemojte sumnjati, laki keš je u pitanju. Vučić je majstor za to. Benefit za građane neće izostati. Znaće se ko drži do svoje reči, ko je na kojoj strani pred odsudne bitke koje su tek pred nama", napisao je Gajić u svom tvitu.

Trifunović uzeo državnu
pomoć od 30.000 dinara

Lider PSG Sergej Trifunović, koji ne propušta nijednu priliku da ispljuje državu, prvi je stao u red da uzme pomoć od iste te države.
Trifunović se, naime, nalazi na spisku 309 samostalnih umetnika koji su angažovani u institucijama kulture Grada Beograda i koji su dobili po 30.000 dinara pomoći za mart mesec, a dobiće isto toliko i za april i maj.
- Eto kako je to u životu. Napadaš vlast, lažeš i izmišljaš, a posle primiš naknadu od te iste vlasti - izjavio je povodom ovog slučaja Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Ove optužbe žestoko su razljutile Trifunovića, koji je ekspresno odgovorio u svom stilu.
"Ako čujete od nekog recimo advokata da je laki keš u pitanju, ja recimo mogu tom advokatu da ponudim dve opcije: Jedna je da kao lice koje dolazi iz pravosuđa dokaže da je laki keš u pitanju, a druga je da mi se u suprotnom bez problema svakako napuši ku*ca!", otpisao je Trifunović, da bi potom podsetio Vuka Jeremića da je potrošio ogromne pare na izbornu kampanju:

"Nije moj problem što je u partiji koja je pukla pet miliona evra na predsedničku kampanju i koja je uzela 3%, pa nema drugu opciju nego da se kandžicama drži za opciju dolaska vanzemaljaca u bojkotu", naveo je Trifunović, i tako jasno aludirao na netransparentne i sumnjive finansije Vuka Jeremića, o kojima Informer piše već godinama.

Komentarišući svađu Gajića i Trifunovića, urednik portala "Antidot" Marko Matić kaže da su optužbe za lopovluk koje iznose dojučerašnji koalicioni partneri najbolji dokaz na čemu se zasniva njihova politika.

(FOTO) PA ON NEMA NI STIDA NI SRAMA! Napada vlast, pljuje, laže, a NA KRAJU PRIHVATI POMOĆ OD ISTE: Trifunović danas dobio novac od države!

- Ovo jeste konkretan dokaz i na čemu počiva njihov neprincipijelni politički savez. Iako prilikom iznošenja optužbi protiv svojih političkih protivnika oni po pravilu polaze od sebe, u ovom slučaju iznete tvrdnje imaju izvesnu težinu, s obzirom na to da su do juče tesno sarađivali. Verovatno su i dobijali novac iz istih ili povezanih izvora - rekao je Matić.




 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JEREMIĆ NAPAO SERGEJA ZBOG BOJKOTA, TRIFUNOVIĆ MU ODGOVORIO: VUČE, UKRAO SI PET MILIONA EVRA ZA PREDSEDNIČKU KAMPANJU!
Politika

JEREMIĆ NAPAO SERGEJA ZBOG BOJKOTA, TRIFUNOVIĆ MU ODGOVORIO: VUČE, UKRAO SI PET MILIONA EVRA ZA PREDSEDNIČKU KAMPANJU!

Dilema da li ostati veran ideji bojkota ili izaći na predstojeće izbore izazvala je zemljotres unutar Đilasovog Saveza za Srbiju, pa su neki od lidera te opozicione grupacije počeki u javnost da iznose prljav veš. Nakon što je funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić, optužio Sergeja Trifunovića da je "uzeo laki keš" da bi odustao od bojkota, lider PSG je Jeremića udario tamo gde ga najviše boli - u sumnjivo finansiranje njega lično i njegove partije...

06.05.2020

14:26

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija