• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2020

19:43

(VIDEO) IZBORIMA ODLUČUJEMO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI! Predsednik Vučić objavio poseban snimak: Građani biraju hoće li zemlju brzog oporavka, ili da se vratimo u prošlost!

Politika

(VIDEO) IZBORIMA ODLUČUJEMO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI! Predsednik Vučić objavio poseban snimak: Građani biraju hoće li zemlju brzog oporavka, ili da se vratimo u prošlost!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je održao prvi onlajn skup na društvenim mrežama, a njega je pratilo više hiljada ljudi

Nakon onlajn skupa, predsednik je objavio poseban video-snimak sa tog skupa koji se tiče predstojećih izbora.

On je istakao da na izobrima odlučujemo o budućnosti naše dece.

- Na predstojećim izborima građani odlučuju hoće li zemlju brzog oporavka, da se krene još sigurnijim korakom u budućnost, ili da se vratimo u prošlost u kojoj nismo imali plan ni program, u kojoj su zatvarali fabrike, penzioneri nisu bili sigurni hoće li biti penzije, u kojoj deca nisu imala budućnost. To su izbori u kojima odlučujemo o svojoj budućnosti. U kojima odlučujemo o budućnosti naše dece - napisao je predsednik Vučić uz video-snimak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glasac

pre 3 godine

"... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je održao prvi onlajn skup na društvenim mrežama, a njega je pratilo više hiljada ljudi..." Glasao sam za Vucica, ali gubim strpljenje i skoro mi se potrosilo. Batali tu floskulu :"... ili da se vratimo u proslost..." To smo se naslusali od skoro svih predsednika, a i onih koji su to zeleli da postanu. Sve mi lici na istu mustru. Pusti i te ministre da kao nesto odluce i narede. Koji su to ministri? Sve TI pa TI. Nema veze, napisi im pa nek procitaju. Resi se Antica, Djordjevica, Vulina. Ostale pusti. Vec izazivas narod, zasitio si ih. Kao u vreme Tita: " Predsednik Republike Josip Broz Tito sa suprugom Jovankom..." decenijama, ALO. Svaka informativna emisija je tako pocinjala. Sada slicno, drugi predsednik i bez pominjanja supruge. Zastareo model. Idemo NAPRED. Smo rekli narodu.

Sale

pre 3 godine

Sa tobom i tvojom bulumentom napretka evidentno nema a nije istina (kao sto se iz petnjih zila trudis da predstavis) da si rodjen i nezamenjiv na funkciji na kojoj si. No, bices opet, ne sumnjam ja a ni ti ne sumnjas u to... previse si jeftinih glasova (pot)kupio i u medijima za sve ove godina nametnuo laznu sliku o sebi. Svakako i jedno i drugo si cinio drzavnim (ne svojim) novcem i tako vratio zemlju unazad (gde nikada nije bila niti je iko mogao da pomisli da ce biti).

Bojan

pre 3 godine

Pa mi smo se odavno vratili u 90-e. Vladaju oni iz devedesetih, napredna verzija SRS-SPS-JUL koalicije. Ali, niko ne može večno da vlada.Uskoro im dolazi kraj, a gde će onda sakriti od zakona?

Razmisli

pre 3 godine

Vizionarska politika predsednika primio je migrante i uvalio srbiju u probleme salje vojsku da ih obuzda i iznosi komentar ostali su bez novca gladni su pa kradu pa sto si ih primio zar ti ne znas gde su oni tu pocinju problemi

Aca Jakovljevic

pre 2 godine

Na prvom mestu po meni treba da bude Gospodin Vučić zato što on najodgovornije vodi svoj posao i ovu našu zemlju!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija