• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.05.2020

09:59

DRŽAVO, REAGUJ! Nogo poziva Đilasove fašiste, komuniste, levičare i nacionaliste da 20. juna preuzmu vlast u Srbiji bez izbora! (VIDEO)

Politika

DRŽAVO, REAGUJ! Nogo poziva Đilasove fašiste, komuniste, levičare i nacionaliste da 20. juna preuzmu vlast u Srbiji bez izbora! (VIDEO)

Podeli vest

Srđan Nogo, saradnik Boška Obradovića i Dragana Đilasa, poznat po tome što je na ulicama Beograda nosio vešala i pretio smrću političkim neistomišljenicima, pozvao je na nasilno preuzimanje vlasti dan uoči izbora

 

Nogo planira sa Đilasovim fašistima zauzimanje vlasti 20.juna, bez izbora, da se svi biraju aklamacijom, od poslanika, vlade do predsednika opština!

- Pametan je bio Đilas pa nije smeo da izađe pred narod, nije lud, znao je da bi ga izviždali. Znači nema govorancija. Tog dana održavamo jednu veliku manifestaciju volje da smo svi zajedno, ostavimo na stranu razlike, tog dana su zajedno i građanisti i nacionalisti, i komunisti i fašisti - rekao je Srđan Nogo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 3 godine

Ja se pitam dali si ti covece bas pri sebi????? Mislim da nisi !!!!!

NEBOJŠA

pre 3 godine

HAHAHA DA DA ,SVI ĆE DA IZAĐEMO,ALI SAMO VI ĆE POSLE DA VLADATE.TO SMO VIDELI 2000.

BOKI

pre 3 godine

Čovek je bolestan i javno poziva na nasilje. Pod hitno ga uhapsiti i poslati na dugogodišnju robiju.

nibrs

pre 3 godine

Nogo, šta god si uzeo, uzmi manje da nebi ubrzo završio u ludnici!

Natasa

pre 3 godine

Ovo tteba odmah uhapsiti! Odmah! Ovo je poziv na gradjanski rat! Dosta je ljzdi ,nemate sta da izmislite ,nemate program ,sta god da pricate i nudite ,to je vec uradjeno i zapoceto ili zavrseno.Ovo ko podrzava ne zeli dobro ni sebi ni svojima u kuci ,pa onda drzavi ! Iskreno se nadam da ce ovaj i onaj ko ga placa iz Rusije ,kao i onaj Brkic biti uhapseni!radite svoj posao kako treba u parlamentu ,ko nece da radi tako ,ne rreba ni da bude u politickom zivotu.kraj.

AMatić

pre 3 godine

Pa tog zlikovca Nogu treba politički likvidirati ili za ovakve pretnje strpati u zatvor, o čemu priča ta lopundra.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija