• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2020

09:47

ILI POLITIČAR PEDOFIL POSTOJI I HAPSIMO GA ILI GA NEMA! Stefanović: Ovde ne sme da bude politike, tužilaštvo treba da razgovara sa Jurićem

Politika

ILI POLITIČAR PEDOFIL POSTOJI I HAPSIMO GA ILI GA NEMA! Stefanović: Ovde ne sme da bude politike, tužilaštvo treba da razgovara sa Jurićem

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da tužilaštvo treba da razgovara sa Igorom Jurićem i proceni da li ima dokaza za pokretanje postupka, nakon Jurićevih navoda da jedan političar zlostavlja decu.


Stefanović je za televiziju Prva rekao da od oktobra 2013. godine sve postupke u istrazi krivičnih dela vodi Tužilaštvo i da policija nije dobila nalog od tužioca da sprovede istragu.


"Policija ne može bez naloga tužioca da radi istražne radnje", rekao je ministar.

On je istakao da će policija obezbedivati dete koje je eventualno žrtva političara pedofila.

Podsetio je da je Igor Jurić rekao da ima dokaze o tome da je jedan političar izvršio teško krivično delo silovanja deteta i istakao da, ukoliko je to tačno, MUP može da obezbedi porodicu i dete, čak i u drugoj zemlji u saradnji sa partnerskim službama.

Foto: printscreen TV Prva

"Ovde ne sme da bude politike. Tužilaštvo treba da razgovara sa Jurićem, da utvrdi da li ima ili nema dokaza. Ukoliko ima određene dokaze na bazi tih dokaza tužilac će proceniti šta dalje, kako da vodi istragu", rekao je on.

Ministar je rekao da je najvažnije da se zna da li taj političar postoji ili ne, da nikom nije važno da li je blizak vlasti ili ne, da ako je to tačno mora biti uhapšen jer je javnost uznemirana.

"Ovde nema velikih priča ili taj političar postoji pa ga hapsimo ili ga nema. Ovo uznemirava ljude", zaključio je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SNS DEMONokratija

pre 3 godine

Prošlo je tri meseca, a vi još ništa niste uradili? Krijete tu moralnu nakazu iz vaših redova? Kako kaže ona narodna - zaklela se zemlja raju, sve će tajne sa se znaju ...

Goran

pre 3 godine

Ajde bre ne baljazgaj žutaću jedan ,a koga kriju da nisi ti možda drugi jurić

MilosObilic1389

pre 3 godine

Јел има полиција полиграф,? Па што не искористиш - да Министри покажу /докажу/ невиност!!...

SNS DEMONokratija

pre 3 godine

Čudno! Nema botova da reaguju. To ćutanje sve govori...

Onaj ko je javno

pre 3 godine

izjavio da postoji osoba ako ne kaze i ne dokaze ko je to drzavni organi trebaju sankcionisati takvo ponasanje

Rade

pre 3 godine

A što taj gospodin Igor Jurić, ne ode i ne ispriča to tamo gde treba da ispriča, a ne preko medija! Možda ja nisam u pravu, možda sam grešan, ali mi se čini da je ovo neka lična promocija! Ispričaj gospodine to što znaš tamo gde treba, i to je to!

Zem

pre 3 godine

Ta izjava ne uznemirava ljude, može samo da uznemiri nekog političara! I taj pedofil postoji!

NEBOJŠA

pre 3 godine

СТЕФАНОВИЋУ ПА ШТО ПИТАТЕ ЈУРИЋА?ШТО ГА ВИ НЕ ПРОНАЂЕТЕ.

Rade

pre 3 godine

A što da ga neko traži, pa makar to bio i ministar Stefanović, kad se već neko hvali da zna i ima dokaze! Neka uradi ono što je jedino logično!

Goran

pre 3 godine

A koga da pronadju, ? Jel ima neko neka saznanja ili prijava sem tog istražitelja jurića, sta treba ? Daj sve političare da pohapse pa redom, jel se to tako radi

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17