• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2020

22:43

NA MOJU DECU SE OKOMILA SUVIŠE JAKA MAFIJA! Predsednik Srbije o napadima na najmilije!

Politika

NA MOJU DECU SE OKOMILA SUVIŠE JAKA MAFIJA! Predsednik Srbije o napadima na najmilije!

Podeli vest

Predsednik Srbije večeras je govorio o psolednjem napadu na sina Danila, ali i o napadima na njegovu decu!

Najveću pažnju medija danas imaju napadi na predsednikovog sina Danila.

- Ja sam ovde da pričamo o Kosovu, ali ne bežim od pitanja koja se tiču mog sina. Bilo bi mi lakše da pričamo o tome u sredini emisije. Verovatno svaki otac misli za sebe da je dobar. Nisam najbolji roditelj. Niti mogu da plačem, niti mogu da kukam. Mnogo mi je važno da pričamo o drugim ljudima u Srbiji. Negde sam kriv za ovo što se njemu dešava. Oni ne kažu da je prekršio zakon, da je zgrešio, da se bahato ponašao. Nego je sedeo sa nekim. Naravno da je reč o groznoj kampanji onih koji su obećali da ću ih zapamtiti. Imate više tih tajkuna, čak su u svojim tabloidima stavili, da je on se deo sa opasnim ljudima. Taj mladić koji je sedeo sa njim je navijač Partizana. Moj sin navija za Zvezdu. Neću ljudima da ogadim veče. Doneo sam fotografije.

Navodi da su ćerka i sin teško podneli razvod roditelja, i da se nakon toga roditelji trude da deci ugode u svemu, ali navodi da je sve to razumeo kao poruku da nije u stanju da decu zaštiti.

- Oni su u pravu, nisam uspeo da ih zaštitim. Ni Vukana - kaže predsednik.

Foto: Printscreen

Kaže da su njegovi roditelji imali problem sa njim do 21. godine, dok on sa Danilom takvih problema nema.

- Oni su u pravu, nisam uspeo da zaštitim svoju decu. Ja sam bio gori sa 19, 20 godina, ne postoji Zvezdin i Partizanov navijač koga ne poznajem. Moji roditelji su sa mnom imali problema. Danilo nije ukrao, radi u prodavnici, nije diler. Moj sin radi u prodavnici. Ne stidi se i ponosi se svojim poslom i ima platu od 550 evra - rekao je Vučić. Moj sin radi u prodavnici. Ne stidi se i ponosi se svojim poslom i ima platu od 550 evra - rekao je Vučić.

Vučić je zatim pročitao nekoliko užasnim tvitova koji su upućeni njegovoj deci.

Na pitanje kako su znali gde se Danilo Vučić nalazi, on navodi:

-Izgleda da ga neko uhodi.Nadam se da će mi jednog dana deca oprostiti. Isuviše jaka mafija se okomila na moju decu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Koja je to prodavnica gde je plata 550€,daj hocu i ja tamo da radim da mogu posle da drugarima u kafani da gledam utakmicu.

Tierischer als jedes Tier

pre 3 godine

Jel „Kobre" čuvaju i Danilove ortake, kad su zajedno?

Saša

pre 3 godine

Nije lako biti dete poznatih roditelja. Protiv toga sam da se deca na bilo koji način pominju i uključuju u javni život. Ali primera radi: da li je ikada iko pomenuo Tadićevu ženu i decu za vreme vršenja njegove funkcije i kasnije. Ne vidim ni da neko pominje Vučićevu ćerku a zašto prozivaju njegovog sina treba sam da zaključi. Ne treba svako da završi fakultet ali taj Danilo je imao sve finansijske uslove, ali ga ne interesuje obrazovanje. Problem je u porodici i vaspitanju i neko je tu zakazao.

sam si kriv

pre 3 godine

dozvoljavas bolesnicima da pricaju sta god hoce... da napadaju redom... da upadaju sa vesalima i testerama... da su Bosko,Djilas i ostali u zatvoru (gde im je i mesto) i ostali krelci bi razmislili sta blebecu... ovako izigravas najveceg demokratu a nemas pojma kome...??? Pohapsi sve koji prete,vredjaju,maltretiraju... to je tvoja duznost i obaveza .. svako ko je na vlasti je izabran da bi uveo zakon i red u drzavi (izmedju ostalog) a ne da izigrava dobru dusu... kome....???????

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17