• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.06.2020

08:39

ŽELIMO DA GENERACIJE KOJE DOLAZE BUDU PONOSNE NA NAS Handanović: SNS pokazala da brine o kulturi

Politika

ŽELIMO DA GENERACIJE KOJE DOLAZE BUDU PONOSNE NA NAS Handanović: SNS pokazala da brine o kulturi

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović smatra da je Srpska napredna stranka svojim radom i konkretnim delima pokazala da brine o kulturi.


"Posle 15 godina obnovljena je zgrada Narodnog muzeja u Beogradu, dok je Muzej savremene umetnosti posle više od 10 godina konačno otvoren", podsetio je Handanović, prenosi SNS u saopštenju.


Prema Handanovićevim rečima kultura je temelj budućnosti.

"Kultura je temelj budućnosti i zato ćemo do 2025. godine imati nove muzeje, nove galerije, spomenike, kulturne centre, a u planu je i izgradnja nove zgrade Filharmonije", naglasio je Handanović.

Foto: Tanjug/printscreen

On je rekao da je važno da građani izađu na izbore i podrže listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", jer predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka rade na stvaranju bol?e budućnosti za sve građane u Srbiji.

"Želimo da generacije koje dolaze budu ponosne na nas i želimo da imamo što više kulturnih sadržaja za svu decu u našoj lepoj Srbiji", zaključio je Handanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija