• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Hepi

21.08.2020

21:21

(VIDEO) LAZANSKI OTKRIO MALO POZNATE DETALJE! Ovo je razlog zbog kog Zapad napada Putina!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI OTKRIO MALO POZNATE DETALJE! Ovo je razlog zbog kog Zapad napada Putina!

Podeli vest

Ambasador Republike Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski izjavio je da su sankcije prema ličnostima u Belorusiji, kao i u Rusiji, više plod psihološkog propagandnog pritiska.

- Setite se da su Amerikanci pre osam godina uveli sankcije komandantu ruske Crnomorske flote. Da li neko pametan misli da komandant ruske Crnomorske flote ima ikakvu imovinu na zapadu? - pitao je Lazanski.

Ambasador Srbije je rekao da ne želi da komentariše situaciju u Belorusiji, jer se tiču odnosa Moskve i Minska.

Govoreći o vakcini protiv virusa korona, Lazanski kaže da Rusi očekuju da će do kraja godine biti proizvedeno 200 miliona doza vakcine i da će biti relativno jeftina, od pet do 10 dolara.

Lazanski je otkrio i zašto su česti napadi zapadnih centara moći na predsednika Rusije Vladimira Putina.

- Nekim centrima moći na Zapadu ne odgovara jaka Rusija, a predsednik Putin je zaista Rusiju podigao na nivo svetske supersile. Rusija se doživljava kao konkurencija - izjavio je ambasador Srbije u Moskvi za TV Hepi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Obično nešto srao na Happy..gluposti priča po običaju..plaćen da priča gluposti

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17