• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2020

14:14

VAŠA JEDINA BRIGA ZA SRBIJU JE KAKO DA JE UNIŠTITE! Stefanović poslao jaku poruku đilasovcima!

Politika

VAŠA JEDINA BRIGA ZA SRBIJU JE KAKO DA JE UNIŠTITE! Stefanović poslao jaku poruku đilasovcima!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović smatra da je jedini program opozicije kako da napadnu Vučića i sve koji se bore za Srbiju, dok oni jedino žele povratak u fotelje. Stefanović se obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti

- Ne bih govorio istinu, kada bih rekao da sam očekivao da će Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz te koalicije i u današnjim reagovanjima reći bilo koju reč, koja bi podrazumevala neki program vezan za ekonomiju, program vezan za pobedu korona virusa ili rešenja koja doprinose raspletu teške situacije, u koju su sami uveli Srbiju u prethodnim godinama u vezi sa Кosovom i Metohijom.

Boško Obradović je u svom nenadahnutom saopštenju danas saopštio upravo to - da niti vide šta bi trebalo da se uradi da građani Srbije žive bolje, niti na bilo koji način razmišljaju o Кosovu i Metohiji.

Naprotiv, razmišljaju isključivo o svojoj fotelji. Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu, kao i na ljude iz SNS-a, postali su im jedina mantra koje se drže.

Nemaju nameru da pruže odgovore građanima Srbije kako su za predsedničkog kandidata podržali čoveka koji je tražio da takozvano Кosovo bude primljeno u Interpol, ne mogu da objasne kako su u koaliciji sa ljudima koji su postavili carine i granice između centralne Srbije i naše južne pokrajine, još manje kako su potpisivali sporazume i donosili odluke koje su srpskom narodu donele samo manje suvereniteta na КiM, a ne više.

Ništa to ne umeju, ne mogu i neće da objasne, jer brinu jedino o tome kako da kroz neke nove pljačkaške mahinacije i nove firme za prodaju sekundi ili čega već drugog namire svoje interese.  Pošto je samo to u pitanju, očigledno je da će kampanju protiv Aleksandra Vučića i svih drugih koji se bore za srpsko Кosovo i Metohiju nastaviti.

Niti njih interesuje suština, niti ih interesuje to što Aleksandar Vučić u borbi za Кosovo i Metohiju radi, te samim tim ni činjenica da je upravo on vratio za pregovarački sto temu КiM koja je, da ne budemo licemerni, za većinu zapadnih zemalja bila već odavno završena.

Jasno je sve to njima, ali nezajažljiva, neutoljiva žeđ za foteljom je mnogo jača.  I očigledno je da su reči, koje sam uputio u jednom od prethodnih reagovanja, da nema plana, nema programa, nema bilo čega što nude i što bi bilo od koristi građanima Srbije, apsolutna istina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

STEFANOVIĆ: Od opozicije se ne može očekivati rešavanje problema!
Politika

STEFANOVIĆ: Od opozicije se ne može očekivati rešavanje problema!

Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović smatra da se od opozicije uopšte ne može očekivati da predloži rešenja najtežih problema u zemli poput Kosova i Metohije, nešto novo u borbi protiv KOVID-a ili neki revolucionarni ekonomski plan kojim bi zemlja mogla da ide još brže napred.

23.08.2020

15:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija