• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2020

15:22

HAOS U REŽIJI ĐILASA: Evo kako vređaju najveću intelektualku u DS, Vidu Ognjenović, JER PARAMA NE MOGU DA JE KUPE!

Politika

HAOS U REŽIJI ĐILASA: Evo kako vređaju najveću intelektualku u DS, Vidu Ognjenović, JER PARAMA NE MOGU DA JE KUPE!

Podeli vest

Totalni raspad Demokratske stranke je sve izvesniji, što potvrđuju i nemile scene koje su se desile u njihovom sedištu

Naime u paničnom strahu da će izgubiti svoje poslednje uporište, Dragan Đilas je još jednom potvrdio da ne bira sredstva u obračunu sa onima koje parama ne može da kupi.

Tako se po njegovm nalogu, tradicionalni izvršilac prljavih poslova Dragana Rakić usudila da napadne najveću intelektualku u DS, Vidu Ognjenović.

Staložena kakva i jeste Vida je istrpela gomilu lažnih optužbi, dok je Rakićka za svoju klevetu uz negodovanje prisutnih zaradila salve žvižuka.

 

 

Ipak ni to nije bilo dovoljno Đilasu i Lutovcu, pa su valjda pokušavajući da spreče neminovno, a to su njihova smena i izbori u DS, poslali i batinaše iz Šapca, koji su po oprobanom receptu, devastirali izborno mesto.

 

 

- Fizički upad u centralu DS-a. Fizički napadnute članice izborne komisije na Starom gradu. Rakićka u ime Lutovca sa batinašima iz Šapca i Vojvodine. Polomljene kutije i pocepani listići!!! Ovo je sramota koja ne može da se zaboravi- napisao je Božović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 3 godine

A ova D. Rakic je??? Totalni anonimus! Nisam pristalica DS ali vredjati Vidu, stvarno je degutantno.

OVO MORATE PROČITATI! Autorski tekst Nebojše Bakareca: Fantastične laži i gde ih naći?
Kolumne

OVO MORATE PROČITATI! Autorski tekst Nebojše Bakareca: Fantastične laži i gde ih naći?

Кada pogledate Đilasove medije (TV N1, TV Nova S, Danas, portali „Direktno“ i „Nova S“) vi bivate prebačeni u neku mračnu paralelnu stvarnost, kao u nekom horor filmu. U tom Đilasovom matriksu, Đilas i njegove političke i medijske sluge, su heroji, kung fu majstori, svemoćna bića. To je samo njihov matriks, njihov virtuelni svet. Istina je grozna, kao u filmu „Matriks“. Đilas i njegovi, leže polumrtvi ili poluživi, u svojim kapsulama, piše Nebojša Bakarec u svom autorskom tekstu koji prenosimo u celosti:

25.09.2020

21:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija