• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2020

16:24

SNAGA VS NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Mediji u regionu pratili vežbu "Sadejstvo 2020", S PAŽNJOM PRENELI REČI PREDSEDNIKA VUČIĆA

Politika

SNAGA VS NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Mediji u regionu pratili vežbu "Sadejstvo 2020", S PAŽNJOM PRENELI REČI PREDSEDNIKA VUČIĆA

Podeli vest

Veličanstvena taktička vojna vežba sa bojevim gađanjem "Sadejstvo 2020" nikog nije ostavila ravnodušnim

Način kojim je Vojska Srbije prikazala svoju razornu moć, u pristvu političkog i vojnog vrha na čelu sa predsednikom Vučićem oduševio je iskrene patriote, ali i one u regionu koji u većini slučajeva nemaju naklon stav prema jačanju Srbije u bilo kom pogledu.

Tako su i svi važniji mediji u regionu pomno pratili vojnu vežbu "Sadejstvo 2020", svako na svoj način, s pažnjom je prenosio reči predsednika Vučića!

Foto: printscreen

 


- Srbija izvodi vojne manevre tenkovima i avionima u prisutvu Vučića i Vulina - piše kosovska GazetaExpress, ukazujući na "opasnu" blizinu mesta izvođenja vojne vežbe i admistrative granice sa KiM.

Foto: printscreen

 

Hrvatski portal 24 sata prenosi reči predsednika Vučića, uz pregled oružja koja su učestvovala na vežbi, ističući respektabilnu snagu Vojske Srbije.

 

Foto: printscreen

 

Sarajevski portal Dnevni avaz, otkeiva da je Srbija uputila poziv svim članovima Predsedništva BiH da prisustvuju vojnoj vežbi, kojem se odazvao samo Milorad Dodik. Između ostalog oni prenose reči predsednika Vučića da je Vojska Srbije Bošnjačka koliko i Srpska.

Foto: printscreen

 

Uz pregleda dešavanja i vrste naoružanja koje su na Pešterskoj visoravni demonstrirale moć Vojske Srbije, zagrebački portal 24. sata ističe reči predsednika Srbije da je vežba "Sadejstvo 2020" pokazala spremnost i obučenost VS da zaštiti zemlju i teritoriju u slučaju agresije, ali i to da Srbiji "ne pada na pamet da nekog napada ili ulazi u sukobe".

 

(FOTO/VIDEO) POGLEDAJTE MOĆ SRPSKOG ORUŽJA: Prvi put zapucali migovi 29, sevala je vatra iz "pancira S1, NA NEPRIJATELJA KRENUO I ROBOT TENK MALI MILOŠ!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 3 godine

Ceo region se uverio u moć i snagu naše vojske. Svi su preneli moćnu poruku predsednika.

Željko

pre 3 godine

Vojna moć Srbije je poslednjih godina značajno narasla. Konačno imamo armiju sposobnu da se odupre potencijalnom agresoru i zaštiti državu i građane.

Nena

pre 3 godine

Velicanstven prizor, za pamcenje, ovo je ponos Srbije, bas me raduje sto je nasa vojska ovako opremljena i sto imaju sta i da pokazu

sanja

pre 3 godine

Prizor vredan svacije paznje! Nasa vojska je zasijala punim sjajem!

Milena

pre 3 godine

Moć i sposobnost koje je prikazala naša vojska može samo da nas čini ponosnim

Nera

pre 3 godine

Nasa vojska je ponos Srbije,i veoma me raduje sto je ovako dobro opremljena.

petra

pre 3 godine

Vojsci Srbije godinama je urušavan ugled i vrlo malo se ulagalo. Sada konačno imamo čime da se ponosimo kao država i svi zajedno osećamo sigurnost. Sačuvajmo ponos.

superdevojce

pre 3 godine

Vojska RS za primer zemljama u regionu.

lana

pre 3 godine

Možemo biti ponosni Vojskom Srbije , njenom sposobnošću i spremnošću da odreaguje u svakoj prilici.

Mara

pre 3 godine

Srbija je sada jaka i stabilna drzava cija se vojska moze uporediti sa mnogim svetskim silama.

Pahuljica

pre 3 godine

Sve pohvale za nasu Vojsku, za nase heroje. Rezultati su vidljivi, ulaganje u najsavremeniju opremu je garant za stabilnost drzave i njenog naroda!

Emil

pre 3 godine

Svaka cast za našu decu pod trobojkom srpstva. Ponosni smo na vas jer ste uvek tu uz nas narod i gradjane. Hvala vam

mikica

pre 3 godine

tooo Srbijo,najzad si ojacala! Neka znaju svi da imamo takvu vojsku i da imamo cime da se branimo a i dicimo!

Dragan

pre 3 godine

Наша Војска Србије је снажнија него што је била раније, снажнија него што је икада била и спремна је да одговори било каквим изазовима и у било ком тренутку.

Zoran

pre 3 godine

Konačno imamo vojsku sposobnu da se odupre potencijalnom agresoru i zaštiti državu i građane.Gradjani Srbije su itekako ponosni na svoju vojsku koja je na današnjoj vežbi pokazala su svoju spremnost da je jaka, snažna, ozbiljna i hrabra vojska koja je spremna da odbrani svoju zemlju i zaštiti svoj narod od bilo kog potencionalnog agresora.

Toplica

pre 3 godine

Ova vojna vežba je pokazala da naša vojska ima snagu da zaštiti Srbiju i svoje građane od bilo kakve pretnje, iskreno sam ponosan na nju.

Darija

pre 3 godine

Konačno imamo armiju sposobnu da se odupre potencijalnom agresoru i zaštiti državu i građane. Velicanstven prizor, za pamcenje, ovo je ponos Srbije.

Una

pre 3 godine

Iz Srbije je poslata jasna poruka! Branićemo svoju teritoriju i naroda, ali nikoga nećemo napadati!

Mica

pre 3 godine

Velicanstveno i ima pravu poruku.Nasa vojska ima snagu i moc.Opremljena,narod moze da bude siguran uz nase hrabre vojnike.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija