• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2020

11:02

NOVA RUNDA DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE NA NIVOU EKSPERATA! Petković i Lajčak na sastanku u Briselu

Politika

NOVA RUNDA DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE NA NIVOU EKSPERATA! Petković i Lajčak na sastanku u Briselu

Podeli vest

Predsednik Kancelarije za KiM i šef delegacije Beograda u dijalogu sa Prištinom Petar Petković sastao se danas u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU Miroslavom Lajčakom


Nakon bilateralnog sastanka obe delegacije sa EU posrednicima, u zgradi Evropske službe za spoljne poslove u Briselu počeće i nova runda dijaloga Beograda i Prištine na nivou eksperata.

Dogovorena je da se razgovara o dve teme - međusobnim finansijskim potraživanjima i imovini.

Pred ovu rundu razgovora, iz Beograda je srpska strana poručila da će ponovo pokrenuti pitanje nesprovođenja dogovora o Zajednici srpskih opština.


Očekuje se da se direktor Kancelarije za KiM Petar Petković na kraju današnjih razgovora obrati medijima u Briselu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija