• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2020

17:13

Žuti “Danas” raskrinkan, pa napao Informer!

Politika

Žuti “Danas” raskrinkan, pa napao Informer!

Podeli vest

Niskotiražni žuti tabloid Danas besramno je napao Informer samo zato što smo ih uhvatili u ogromnoj laži!

Naime, oni su objavili tekst pod naslovom “Plaćeni trbuhozborac vlasti” povodom našeg raskrinkavanja da su preko đilasovskih medija, a sramno koristeći sahranu mitropolita Amfilohija napali Srbiju i predsednika Srbija Aleksandra Vučića. Iskoristili su sagovornike sa tih istih đilaskovskih medija, Jugoslava Ćosića sa N1 i Veselina Simonovića sa Nove.rs, kako bi najstrašnije pljunuli po Informeru.Poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da se Đilasovi mediji isključivo služe lažima i širenju mržnje.

- Neverovatna je količina zlobe i mržnje koju neki mediji, koji su naklonjeni Đilasu, ispoljavaju prema svima koji ne misle kao oni, a posebno prema Vučiću koji im je svakodnevna meta. Do koje mere to ide, govori i da su iskoristili sahranu mitropolifa Amfilohija da nastave sa prljavom kampanjom protiv predsednika. Sad vidimo da su obrušili i na Informer i to samo iz razloga jer se usudio da objavi ono sto svi dobro znamo - da se svi ti Đilasovi mediji služe isključivo neistinama, lažima i prljavštinama u svojoj propagandi i širenju mržnje! - podvlači Marković.

Dragan J. Vučićević: Znate da ste lažovi, zato nas i napadate!

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević ističe da su ovi mediji uhvaćeni u laži i da zato napadaju.

- Slagali ste da su episkopi SPC zabranili Vučiću da govori na sahrani mitropolita Amfilohija. I uhvaćeni ste u laži. I sada umesto da to priznate i bar se izvinite, vi napadate nas koji smo vas uhvatili u laži. Dakle, imate li i jedan jedini dokaz da je Vučić “zabranjen” na sahrani? Ali, vi ćutite, jer nemate nijedan dokaz, nikakav argument. Ćutite, jer ste sve slagali, a sada još bestidno napadate Informer, samo zato što smo vas raskrinkali u strašnoj laži naglašava Vučićević.

Analitičar Dejan Vuk Stanković ističe da je reč o jednoj u nizu epizoda u serijalu “Napad na novinare“.

- Đilas ne trpi one koji mu nisu po volji, stalno se sa njima obračunava i neretko preti. Uprkos pretnjama svaki novinar ima pravo da da svoju interpretaciju događaja. A to što nekom političaru nije po volji nije problem novinara već tog političara - zaključuje Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17