• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2020

10:13

OPOZICIJA PRETI HAOSOM! HOĆE DA UPADNU U SAVA CENTAR I PREKINU SEDNICU GRADA BEOGRADA! POLICIJSKA BRIGADA U PRIPRAVNOSTI! /Foto/

Politika

OPOZICIJA PRETI HAOSOM! HOĆE DA UPADNU U SAVA CENTAR I PREKINU SEDNICU GRADA BEOGRADA! POLICIJSKA BRIGADA U PRIPRAVNOSTI! /Foto/

Podeli vest

Predstavnici dela opozicije i udruženja građana pokušavaju da uđu u Sava centar i spreče održavanje sednice Skupštine grada Beograda, kako bi se sa dnevnog reda skinuo plan detaljne regulacije za Makiško polje koji, kako tvrde, ugrožava vodosnadbevanje građana.


Među okupljenima su predstavnici odborničkih grupa Stranke slobode i pravde i Narodne stranke, gradske organizacije Dveri Beograda, udruženja Bitka za Košutnjak, inicijative Ne davimo Beograd...

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Incident u Sava centru


Do incidenta je došlo tokom obraćanja predstavnika opozicije i udruženja građana, koji tvrde da je sednica Skupštine grada nelegitimna i da javna rasprava koja je nedavno održana o planu za Makiško polje uopšte nije bila javna, jer građani nisu mogli da joj prisustvuju.

Do incidenta je došlo uoči početka sednice, koja treba da počne u deset sati.

Grupa okupljenih pokušava da uđe i kažu da će ući na silu ukoliko ih ne puste.


Na ulazu u Sava centar su pripadnici Komunalne milicije, koji ih sprečavaju da uđu, a u holi su i pripadnici policijske brigade, koji za sada nisu intervenisali.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Incident u Sava centru

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Masa

pre 3 godine

Kordon policije i smrkovi.Okupajte bagru. Dosta vise tih budaletina i parazita.

Ljubiša

pre 3 godine

Šmrkovima po lopovima, i ne pustati ih da idu da se presvuku, nego ceo dan neka cvokoću, i još ubaciti boju u šmrkove, pa nek idu tako ofarbani. E, sad... Ako Sergej čuje reč "šmrk", taj će ceo dan da provede tu, da se ušmrka.

milankukic

pre 3 godine

dokle cemo da budemo buddaale ugledaj mo se na evropsku demokratiju pa ce i njihovi izvestaji biti bolji pendreci,smrkovoi sok bombe to njima treba

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija