• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2021

19:35

ŠTA JOŠ TREBA DA SE DOGODI PA DA BUDE DOSTA? ŠTA JE SLEDEĆE? Orlić razobličio Đilasa: Fašističke metode su oni primenjivali kada su dolazili pred Vesićev stan!

Politika

ŠTA JOŠ TREBA DA SE DOGODI PA DA BUDE DOSTA? ŠTA JE SLEDEĆE? Orlić razobličio Đilasa: Fašističke metode su oni primenjivali kada su dolazili pred Vesićev stan!

Podeli vest

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke izjavio je danas da se Dragan Đilas i njegova dežurna ekipa iz petnih žila zalažu da da u praksi pokažu šta su to tačno fašističke metode u politici

Žuti tajkun Dragan Đilas i ekipa dežurnih trovača javnosti sa njegovog platnog spiska, listom udomljenih na plati u Đilasovoj privatnoj firmi, trude se iz petnih žila da pokažu u praksi – šta su to tačno fašističke metode u politici. 

Baš te, fašističke metode, su upravo oni primenjivali kada su dolazili pred stan Gorana Vesića, da mu maltretiraju porodicu i javno prete. Niko drugi to nije radio. Te i takve metode su Đilasovi plaćenici primenjivali i kada su organizovali nacističke lomače za knjige u sred Кnez Mihailove ulice. Nikome drugom ništa slično nije palo na pamet. Fašističke metode ovi banditi primeruju svaki put kada dolaze pred prostorije drugih stranaka, da tamo vređaju, provociraju i izazivaju fizičke sukobe. Niko drugi ne bi to sebi dozvolio.

ISTINA NE MOŽE DA SE PROMENI, A NI DA SE SAKRIJE! Milenko Jovanov: Od političkog povampirenja Dragana Đilasa, uspostavljene su neofašističke metode, ali za njih nema mesta u Srbiji!

Najobičniji fašizam predstavljaju i njihovi juriši na Narodnu skupštinu, uz baklje, psovke i divljačke urlike kao poziv da se zgrada zapali. Niko drugi nije ni pokušao tako nešto. Podli i prljavi fašizam, i baš ništa sem toga, bio je i pokušaj ubistva narodnog poslanika Marijana Rističevića na samom ulazu u tu Narodnu skupštinu, gebelsovski pravdan potom odvratnim lažima da je taj čovek „držao nož“, pa je valjda zaslužio da mu razularena horda razbije glavu? Niko drugi se nije spustio na taj nivo mržnje. Fašizam, ništa drugo, su bili i njihovi juriši na javni servis i Predsedništvo Srbije, pokušaji da se policija divljački pregazi vozilom, kao što su fašizam i sve polomljene ruke i noge, razbijene glave policajaca koji su štitili imovinu svih građana ove zemlje. Sve to ide na obraz i dušu huligana i kriminalaca instruisanih od strane žutog tajkuna i njegovog kartela. Niko drugi na takvo beščašće još nije spao. 

PILE SE UPLELO U SVOJE KUČINE! Sandra Božić upropastila Dragana Đilasa: Mariniku niko nije napao, sem sopstvene FAŠISTIČKE POLITIKE!

Кao posledica te nekontrolisane mržnje, te bezobalne agresije i tog raspojasanog fašizma Dragana Đilasa i njegovih satrapa, već su u dvorišta porodičnih kuća ljudi iz Srpske napredne stranke letele ručne bombe. Šta još treba da se dogodi, pa da bude konačno – dosta? Šta je sledeće?

I ne, nije smešno ni kada u odsustvu svakog razuma tajkunska bulumenta u pokušaju da sebe prikaže kao žrtve, kokoške prvo proglašava za dilere, a potom i za atentatore, samo da bi se u nekom novom nepismenom saopštenju obrušila na Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Odavno već baš ništa u vezi sa ovim tajkunsko – lopovskim kartelom iz bivšeg režima nije za smeh. Fašisti zaslužuju samo prezir i samo gađenje. To je i jedina reakcija koju od pristojnog i poštenog naroda u ovoj zemlji dobijaju, gde god da se pojave. Taman kako su i zaslužili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17