• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2021

19:41

HVALA VAM, ZNAM KOLIKO STE KILOMETARA PREPREŠAČILI! Ministar Stefanović se zahvalio omladincima sa Voždovca! /FOTO/

Politika

HVALA VAM, ZNAM KOLIKO STE KILOMETARA PREPREŠAČILI! Ministar Stefanović se zahvalio omladincima sa Voždovca! /FOTO/

Podeli vest

Predsednik Gradskog odbora Beograd i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović zahvalio se omladincima sa Voždovca na trudu i aktivnostima koje preduzimaju i poručio im da nastave istim tempom

Stefanović se prisetio kako je opština Voždovac nekada izgledala, a kako izgleda danas i istakao da je u sve to uložen ogroman rad velikog broja ljudi.

- Vama se posebno zahvaljujem jer znam koliko ste kilometara prepešačili, koliko ste starijih sugrađana obišli u vremenu najveće pandemije, kada smo se oslanjali upravo na vas mlade volontere i znam koliko je to značilo svim ljudima u Beogradu, Voždovcu i u Srbiji - rekao je Stefanović. 

Foto: Informer

- U ime predsednika Aleksandra Vučića i svih nas iz našeg Gradskog odbora se zahvaljujem na svemu što ste uradili za našu Stranku i što je vaš rezultat bio uvek onaj koji iščekujemo sa nestrpljenjem za naše pobede. Još 2008. godine sam znao da će se pobede samo nizati - naglasio je Stefanović. 

Foto: Informer

Stefanović je istakao da je Voždovac uvek iskreno uz svoju Stranku i predsednika i dodao da očekuje još veći rad i još ubedljivije pobede, a da je on tu da pomogne za sve što treba.

Foto: Informer

Predsednica Opštinskog odbora Voždovac Ivana Tomić Ilić rekla je da je imala tu čast da politički sazreva upravo uz predsednika Gradskog odbora, a da je on to učio od najboljeg Aleksandra Vučića. Tomić Ilić se zahvalila Stefanoviću na nesebičnoj podršci koju pruža Voždovcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija