• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2021

13:43

"DIREKTNO" ŽELI DA PODVALI GRAĐANIMA SRBIJE! Pokušali da tekst ĐILASOVE PERJANICE Milice Čubrilo predstave kao da FRANCUSKI MEDIJI HVALE VLADIKU GRIGORIJA KAO VUČIĆEVOG PROTIVNIKA!

Politika

"DIREKTNO" ŽELI DA PODVALI GRAĐANIMA SRBIJE! Pokušali da tekst ĐILASOVE PERJANICE Milice Čubrilo predstave kao da FRANCUSKI MEDIJI HVALE VLADIKU GRIGORIJA KAO VUČIĆEVOG PROTIVNIKA!

Podeli vest

Đilasovski portal "Direktno" pokušao je da prevari građane Srbije objavljujući tekst da francuski mediji hvale vladiku Grigorija kao protivnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Međuti istina je potpuna drugačija

 

"Episkop diseldorfski i cele Nemačke vladika Grigorije, odlučni je protivnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pristalica je ekumenskog dijaloga i kao osoba slobodnog i samosvesnog duha, predstavlja oličenje; nade za mnoge, ali i strahova režima", ocenio je francuski portal Kurije de Balkan (Le Courrier des Balkans). 

Ipak, autor ovog teksta nije Kurije de Balkan, već Milica Čubrilo, bivša Đilasova ministarka i prejanica Demokratske stranke.

Foto: printscreen

Podsetimo, ovo joj nije prvi put da Čubrilo piše politički ostrašćene tekstove za francuske medije u kojima pljuje Srbiju i Srbe. 

ĐILASOVA MILICA ČUBRILO OPET NAPADA SRBIJU! Bivša žuta ministarka u francuskom Figarou po diktatu tajkuna pljuje po Vučiću!

Ko je Čubrilo?

Demokratska stranka je postavila posle izbora 2007. za ministarku za dijasporu, a u to vreme je poznata po tome što je svom izabraniku Nikoli Filipoviću, dodelila dva miliona dinara (tada oko 40 hiljada evra), na konkursu za snimanje dokumentarnih filmova, iako se do tada nikada nije bavio tom delatnošću. 

2010. đilasovci je postavljaju za ambasadorku u Tunisu, gde ostaje do 2013.

Poznata i po tome što je, i nakon što joj je tokom 2013. godine istekao mandat, odbila da se liši pratećih povlastica, pa je, između ostalog, nastavila da koristi automobil sa registarskim oznakama naše ambasade u Tunisu, čak i nakon što su joj "diplomatske tablice" oduzete od strane tamošnjih vlasti.

Nakon toga nastavlja karijeru u inostranim časopisima, poput Le Figaro i Le Courrier des Balkans, gde objavljuje čitav niz tekstova krajnje negativnih po ugled naše zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 3 godine

Djilas uporno sa svojim medijima pokušava da obmane javnost,to je njegov jedini program narodu.

Miki

pre 3 godine

Tajkunskim medijima ništa nije sveto, uopšte me ne čudi ovo njihovo plasiranje laži

Vlada

pre 3 godine

Sta se od opozicije Dragana Djilasa moze drugo i ocekivati nego lazi podmetacine.

Vladimir

pre 3 godine

Nista novo od ovakvih poltrona i lazova i ne moze se ocekivati.

Pera Savic

pre 3 godine

Ovo je stvarno jeftino ali sta drugo ocekivati od Djilasa.

Dexter

pre 3 godine

Djilasovci vise ni ne kriju svoje lazi, kao sa dna kace su.

Olja

pre 3 godine

Opozicija jedino i zna da laže i obmanjuje, ne zna više šta će.

Vanjica

pre 3 godine

Milica Čubrilo je izostavila jedan bitan detalj pri izveštavanju Francuskim medijima. Vladika Grigorije nikad neće, niti može postati Partrijarh. Jer kao subjektivna, buntovna ličnost, on predstavlja sve čemu se Crkva protivi.

Romanija

pre 3 godine

Patrijarha u Srbiji biraju njeni sveštenici, a ne francuski mediji.

Nešo N

pre 3 godine

Šta francuski mediji imaju od toga ko će u Srbiji biti Patrijarh.

Marija

pre 3 godine

Pa od Djilasa mogu da se ocekuju obmane i lazi.Sta drugo?

dera

pre 3 godine

Od njih se ništa drugo i nije moglo očekivati.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17