• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2021

13:51

ODLOŽENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Vučić: Imamo nova saznanja, narod u Srbiji biće šokiran!

Politika

ODLOŽENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Vučić: Imamo nova saznanja, narod u Srbiji biće šokiran!

Podeli vest

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je bila zakazana za večeras, odložena je za sledeću nedelju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala bude odložena Sednica saveta za nacinalnu bezbednost koja je bila zakazana za danas.

- Dobio sam određene informacije pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

Dobićete obaveštenje da li smemo večeras ili moramo da sačekamo još dva ili tri dana da vas upoznamo sa činjenicama do kojih smo došli u borbi sa orgnaizovanim kriminalom, rekao je Vučić.


U svakom slučaju ta borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

- Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi - rekao je Vučić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Borac R SRPSKE

pre 3 godine

Vjerovatno nemoze dodik doci pa odgodio savet za N B.

Jovana

pre 3 godine

Zato toliko i napadaju Vučića - strepe mnogi od istine!

deda Raša

pre 3 godine

Upecan sigurno nekakav kapitalni som, som koji je bio u vrhu državne bezbednosti, koji je špijunirao u korist bande.

Miki

pre 3 godine

Mora se uvesti nulta tolerancija kada su u pitanju ovakve pojave, niko se ne sme osetiti mocniji od drzave koja beskompromisnom borbom mora iskoreniti kriminalne grupacije.

Jovan

pre 3 godine

Organizovanom kriminalu se mora stati na put i svako koje umešan treba da bude i procesuiran.

Jovica

pre 3 godine

Sve detaljno treba ispitati oko svega. Ko god da je umešan treba odmah da bude lišen slobode kretanja.

Jovana

pre 3 godine

Želimo sigurnu zemlju za našu decu, Srbija će se obračunati sa svim mafijašima i kriminalcima.

Jelena

pre 3 godine

Samo napred i bez stajanja u nove pobede protiv organizovanog kriminala u Srbiji, nema nikog jačeg od države.

Ivana

pre 3 godine

Duboko verujem da će Srbija zaista raditi na tome da građani Srbije žive bolje.Srbija je na pravomputu razvoja i napretka, hvala predsedniče na svemu što činite za naš narod i državu.

Kole

pre 3 godine

Samo ozbiljna politika i državno uređenje može da dovede do ovakvih rešavanja i saznanja o najtežim oblicima kriminala

Vida

pre 3 godine

Ovakve stvari znače da je Srbija postala izrazito jaka u polju informisanja i unutrašnjih poslova

Bingula

pre 3 godine

Samo napred u daljem rasvetljavanju kriminalaca

sledeća vest

TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija