• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2021

20:40

KURTI PRIZNAO, SRPSKA LISTA JE JEDINA BRANA VELIKOJ ALBANIJI! Petković: Sad su jasni pokušaji Rade Trajković i Nenada Rašića!

Politika

KURTI PRIZNAO, SRPSKA LISTA JE JEDINA BRANA VELIKOJ ALBANIJI! Petković: Sad su jasni pokušaji Rade Trajković i Nenada Rašića!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković izjavio je da je i lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti priznao da je Srpska lista jedina brana opasnom projektu velike Albanije

Petković je na svom Tviter nalogu napisao i da pokušaji Rade Trajković i Nenada Rašića nisu uspeli, pošto je Srpska lista osvojila deset od deset mandata.

- Sada je i Aljbin Kurti priznao da je Srpska lista jedina brana opasnom projektu ''velike Albanije''. Jasno je zašto su Rada Trajković i Nenad Rašić na sve načine pokušavali da sruše srpsko jedinstvo! Ali nije im uspelo - 10/10 - napisao je Petković.

Kurti je danas izjavio da dokle god Srpska lista ima 10 mesta u parlamentu, Priština neće moći da promeni ustav kako bi se tzv. Kosovo “ujedinilo jednog dana sa Albanijom”.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xy

pre 3 godine

Pa dosta vise petkovicu,postao si dosadan kao dijareja.Pocni da se bavis nekakvim pametnijim poslovima a ne koje kakvim glupostima.

Petković: Rašić je Trojanski konj Aljbina Kurtija
Politika

Petković: Rašić je Trojanski konj Aljbina Kurtija

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je srpski opozicioni političar Nenad Rašić "Trojanski konj Aljbina Kurtija", jer kao i on nastoji da se zvanični Beograd istisne iz dijaloga s Prištinom i da se razgovori vode isključivo s poslušnim predstavnicima kosovskih Srba

27.02.2021

11:05

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17