• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2021

14:31

SKOČILA SAMA SEBI U STOMAK! Marinika dobila zapisnik o prisluškivanju Vučića, a onda je sve krenulo naopako za nju i Đilasa!

Politika

SKOČILA SAMA SEBI U STOMAK! Marinika dobila zapisnik o prisluškivanju Vučića, a onda je sve krenulo naopako za nju i Đilasa!

Podeli vest

Današnjom konferencijom za novinare Đilasova perjanica Marinika Tepić ponovo je skočila sama sebi u stomak. Tepić je, najpre, pokazala da je na vezi sa onima koji su prisluškivali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i njegovog brata Andreja, oca Anđelka i sina Danila.

 

Da stvar bude još gora, sada je već postalo izvenos da je Tepićeva na vezi na vezi i sa samim nalogodavcima nelegalnog prisluškivanja koje je imalo za cilj promenu vlasti u Srbiji.

Marinika je imala određeni zadatak, da danas relativizuje to prisluškivanje, time što je rekla da nije prisluškivan predsednik Vučić, nego po sudskom nalogu navodni “srpski ekstremista Miša Vacić” koji je bio pod merama.

Tepićeva, međutim, nije pomenula zašto su onda slušani i razgovori predsednikovog brata Andreja i sina Danila.

Sada je već izvesno da je po Đilasovom nalogu, Marinika pokušala da opravda prisluškivanje predsednika države, ali i da je na neki način uspela da dobije upravo zapisnik u kome se pominje lice za koje je postojala odluka suda, odnosno Miša Vacić, pa je to vešto izmanipulisala i iskoristila kako bi pokrila, zaštitila i opravdala nalogodavce prisluškivanja.

Upravo pominjući Mišu Vacića, sama sebi je skočila u stomak, jer je time potvrdila reči Aleksandra Vučića koji je, pre nekoliko dana, rekao najbitniju činjenicu.

- Šta god da su slušali i koliko god razgovora da su slušali Vučiću ne mogu da nađu nikakav kriminal, nikakve razgovore o parama i slično - rekao je Vučić.

Marinika je potvrdila da je Vučićev najveći greh to što je razgovarao sa navodnim srpskim ekstremistom, Mišom Vacićem, čovekom koji možda malo emotivnije shvata srpstvo, ali nikada nije nikoga tukao, prebijao, palio, nije upadao u RTS, nije palio Skupštinu i nije tukao novinarke, za razliku od njenih političkih partnera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 3 godine

Sta drugo ocekivati od Djilasa i njegovih ljudi.

Fica

pre 3 godine

To obično tako bude- ko drugome kopa jamu sam u nju upada tako da sama je kriva

Papi

pre 3 godine

Loše se "vadiš".... Marinika, Marinika... cccc

Olja

pre 3 godine

Hmm... Treba je pozvati na informativni razgovor, pa je upitati odakle joj zapisnik.

Jovana

pre 3 godine

Toliko neiskrenosti ima u Tepićkinim istupima u javnosti da je teško da je neko ubuduće shvati ozbiljno. Jedan cilj ima - da se domogne vlasti.

mira

pre 3 godine

Klupko je počelo da se odmotava, videćemo gde će odvesti.

mira

pre 3 godine

Niko nije nedodirljiv i zaštićen ako se bavi kriminalom ma ko on bio i kojoj stranci pripadao. Ko god ne sme na poligraf nešto krije i nije mu čista savest.

mira

pre 3 godine

Polako se bliži kraj Marinikinim lažima jer se sama uplete u svojoj laži.

mira

pre 3 godine

Marinika pokušavajući da ukanali vlast ukanalila sebe a i njene kolege.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija