• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2021

12:44

SRPSKA LISTA: Sramna odluka o produženju pritvora Dejanoviću!

Politika

SRPSKA LISTA: Sramna odluka o produženju pritvora Dejanoviću!

Podeli vest

Odluka kojom se do 30 dana produžava pritvor gradonačelniku opštine Klokot Božidaru Dejanoviću, sramna je i predstavlja pritisak na srpske političke predstavnike u trenucima kada se očekuje formiranje institucija u Prištini, saopštila je danas Srpska lista


"Očigledna namera Prištine da putem pritisaka i ucena natera Srpsku listu na određene korake su neprihvatjjivi i apsolutno štetni po međuetničke odnose, mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji", kaže se u saopštenju.


Srpska lista poziva međunarodne predstavnike da spreče ove nezakonite poteze, maltretiranje nedužnih ljudi i pokušaje prekrajanja volje srpskog naroda iskazane na izborima.

"Uvažena gospodo, vaša je dužnost da reagujete i zaštitite pravo, pravdu, istinu i demokratske vrednosti, a ne da saučestvujete u ovim nelegalnim aktivnostima", ističe Srtpska lista, koja poziva građane da ostanu suzdržani.

"Kao što se sećate mi smo više puta ukazivali da će Priština učiniti sve da razbije naše jedinstvo i raznim provokacijama pokuša da destabilizuju prilike i zastraši srpske političke predstavnike, tako da nas ovi potezi ne iznenađuju. Najbojji odgovor na ovakve poteze albanskih lidera biće naše jedinstvo i sloga, na šta nikada nisu imali odgovor", navela je Srpska lista u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovar

pre 3 godine

DA,DA CIM SU SRBI U PITANJU I KAD IH POZDRAVIS JE,"SRAMNO"! PA DALI VI UOPSTE ZNATE ZA GRANICU DOKLE COVEK MOZE DA TOLERISE VASE GLUPOSTI I FANTAZIJE?ISPASCE DA NECEMO SMETI NI DA VAS POZDRAVIMO (KO IMA VOLJE)DA JE I TO SRAMNO. PRESLI STE SVE LINIJE PA I ONU CRNU,A NE CRVENU.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija