• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

15.03.2021

14:03

Nebojša Bakarec: Niz neugodnih pitanja tajkunu Đikiju Švajcarcu

Politika

Nebojša Bakarec: Niz neugodnih pitanja tajkunu Đikiju Švajcarcu

Podeli vest

Postaviću niz (ne)ugodnih pitanja tajkunu Đikiju Švajcarcu , zbog toga što vidim da halucinira o tome ko je "najveća kukavica u Srbiji“, ko je lažov, ko je psihički bolestan i ko će na robiju

Da li na robiju treba da ide onaj poremećeni lopovski tajkun koji nezakonito izgradi „Кuću Velikog brata“ na zemljištu dečije ustanove „Pionirski grad“?

Da li na robiju treba da ide onaj besni tajkun koji na fašistički način istera iz domova hiljade Roma i njihove dece, sravni im kuće sa zemljom, a onda ih potrpa u kontejnere?

Da li je bezmuda kukavica onaj tajkun koji okružen telohraniteljima, ispsuje siromašne studente koji mu dobacuju da je lopov?

Da li na robiju treba da ide ona tajkunska nakaza koja je dozvolila pljačku direkcije za zemljište, tokom svoje vlasti, tešku oko 120 miliona evra?

Da li je ništavna kukavica onaj oligarh koji za vreme kradonačelnikovanja, plati 9000 funti iz budžeta grada, da bi sebe okitio lažnom nagradom za najmenadžera, a onda kada se to otkrije, sve to negira, umesto da se okuraži i prizna istinu?

Da li na robiju treba da ide onaj kukavički oligarh koji za vreme kradonačelnikovanja, plati 9000 funti iz budžeta grada, da bi sebe okitio lažnom nagradom za najmenadžera?

Da li je jadna kukavica (pored toga što je lopov) onaj tajkun koji opljačka grad na čijem je čelu, dok za to vreme njegove kompanije ustostručuju profite, a onda sve to negira, umesto da se hrabro isprsi i prizna istinu?

Da li na robiju treba da ide onaj kradljivi tajkun gradonačelnik koji opljačka grad na čijem je čelu za 6 miliona evra prilikom rekonstrukcije Bulevara?

Da li na robiju treba da ide onaj banditski tajkun gradonačelnik koji opljačka grad na čijem je čelu za oko 6 miliona evra prilikom ugradnje falš podzemnih kontejnera?

Da li na robiju treba da ide onaj bahati tajkun koji opljačka grad na čijem je čelu za oko 8 miliona evra za fiktivne konsultantske usluge prilikom gradnje mosta?

Da li na robiju treba da ide onaj šugavi oligarh koji ošteti grad na čijem je čelu za najmanje 100 miliona evra prilikom gradnje mosta?

Da li na robiju treba da ide onaj lopovski tajkun koji opljačka grad na čijem je čelu, dok za to vreme njegove kompanije ustostručuju profite?

Da li na robiju treba da ide ona tajkunska baraba koja je pokrala 619 miliona evra, dok je obavljala 3 državne funkcije?

Da li je nesrećna kukavica onaj tajkun koji već 4 godine, podnosi masovne tužbe protiv medija i pojedinaca, i to preko sto tužbi godišnje, ne bi li ih sprečio da govore, pišu i istražuju to kako je pokrao 619 miliona evra, dok je obavljao 3 državne funkcije?

Da li je bedna kukavica ona tajkunska plačipička koja lije krokodilske suze dok sa krovova grada odjekuje skandiranje „lopove, lopove“ upućeno baš njemu?

Da li na robiju treba da ide ona tajkunska fukara koja organizuje i učestvuje u napadu na zgradu televizije?

Da li na robiju treba da ide onaj bezumni tajkunski smrad koji je tokom boravka na vlasti opljačkao tu istu televiziju za milione evra prilikom trgovine sekundama vremena za oglašavanje te televizije?

Da li na robiju treba da ide ona tajkunska plačipička koja organizuje napad na Skupštinu, kada je teško povređeno preko 140 osoba?

Da li je mizerna kukavica onaj oligarh koji napujda svoje sluge da spaljuju knjige i proganjaju porodicu toga kome su knjige spalili?

Da li na robiju treba da ide ona arogantna tajkunska kukavica koja naredi svojim slugama da spaljuju knjige i proganjaju porodicu toga kome su knjige spalili?

Da li je odurna kukavica ona tajkunčina koja nema muda da prizna da se slikala sa kriminalcem, i pored jasnih dokaza?

Da li na robiju treba da ide onaj ogavni tajkun koji se sastaje i slika sa odbeglim kriminalcem?

Da li na robiju treba da ide ona odurna tajkunčina koja posluje, sastaje se i slika sa kriminalcem koji je uhvaćen kako švercuje 66 kg marihuane?

Da li na robiju treba da ide onaj izrod i dahija koja posluje, druži se, sastaje i slika sa kriminalcem koji je uhvaćen kako švercuje 2,4 kg kokaina?

Da li na robiju treba da ide onaj monstrum oligarh koji u Trstu kuje zaveru protiv svoje zemlje, sa bivšim šefom obeveštajne službe i sa saradnicom sa poternice?

Da li je prokleta kukavica onaj ogavni oligarh političar i predsednik stranke, koji nema hrabrosti da se kandiduje ni za jednu funkciju, već podmeće svoja kukavičija jaja?

Da li je žalosna kukavica ona lopovčina koja nema muda da sama drži reketaške konferencije za štampu ispred uglednih kompanija i institucija, već tamo šalje druge?

Da li je čemerna kukavica onaj hazjajin i tat koji se krije u prostorijama stranke dok je „strašna“ Biljana Ante Portas (pred vratima)?

Očekujem Vaše odgovore u najkraćem roku, izuzev ukoliko ste svoj skrotum donirali svojoj potpredsednici na biciklu, ili ukoliko ste na sastanku sa vašim i Marinikinim narkodilerima i mafijašima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 3 godine

Ovaj je veći magarac, od onoga što je za sebe rekao da je magarac !!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija