• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2021

15:27

ĐORĐEVIĆ: Đilas će morati da kaže istinu o poreklu novca i imovine!

Politika

ĐORĐEVIĆ: Đilas će morati da kaže istinu o poreklu novca i imovine!

Podeli vest

Između kafe u Trstu (plaćene novcem opljačkanim od građana Srbije) i odmaranja od nerada, džabalebarenja i sumnjivih poslova, u ekskluzivnim odmaralištima širom sveta (plaćenim, takođe, novcem opljačkanim od građana Srbije), Dragan Đilas, ovdašnji političar u pokušaju i tajkun po zanimanju, stigao je, kaže, da – novcem opljačkanim od građana Srbije – otvori nekakvu kompaniju u Švajcarskog, ali i da pozamašnu svotu novca (opljačkanu od građana Srbije) skloni na tajni račun na egzotični i daleki Mauricijus, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević

 

- ​U trenutku kada je predsednik Aleksandar Vučić otkrio tu Đilasovu brižljivo čuvanu tajnu, ovaj „uspešni biznismen“ i lider nekave političke partije (koja uživa podršku među biračima otprilike na nivou stalne statističke greške), pokrenuo je sve medije koje plaća (novcem opljačkanim od građana Srbije), medije koje je kupio (novcem opljačkanim od građana Srbije), kao i one čije je jedino programsko i uređivačko načelo – mrzimo Vučića – da tu istinu opovrgnu, ili je bar zamgle, čineći to kao što je to uvek činio, i čini, kad god mu ne uspe da lažnim suzama ikoga ubedi u sopstvenu izmišljenu priču – neistinama, uvredama, pretnjama i pokušajem zamene teza, koja bi trebala da dovede do toga da neko poveruje da je on, Dragan Đilas, zapravo žrtva, zapravo nevin, zapravo i zaista „toliko uspešan i sposoban“, iako je odavno svima u Srbiji jasno da se radi o neradniku, lenštini i na svakakve sumnjive poslove spremnom čoveku - rekao je Đorđević.

​Na jednostavno pitanje koje je predsednik Vučić postavio: Imaš li ili nemaš te račune na Mauricijusu, logično bi bilo dati i jednostavan odgovor, da je moguće dati ga takvog, jednostavnog i istinitog. U suprotnom, kada se bude dokazalo da Dragan Đilas ima taj račun, a uporno tvrdi da ga nema, istina koju je pokušao da negira medijskom halabukom, uvredama i pretnjama, vodiće i ka dodatnom pitanju – a odakle ti, Dragane Đilase, toliki novac na tom računu, za koji si govorio da ga nemaš – mada, doduše, na to pitanje i nije nužno da Đilas odgovori jer svi građani Srbije znaju odgovor na to, drugo, dodatno pitanje – taj novac je njihov novac, novac građana Srbije, opljačkan dok je „uspešni biznismen“ bio jedan od najvažnijih funkcionera bivšeg režima.

- Verujem da će ubrzo doći dan kada će na sva pitanja u vezi sa poreklom i količinom novca kojim raspolaže Dragan Đilas morati da pruži istinite odgovore. I nadležnim organima, ali i svim građanima Srbije koje je opljačkao. Bez obzira da li se radi o onom sklonjenom u švajcarske banke, onom na tajnim računima na Mauricijusu, ili onom koji je kroz sumnjive poslove pokušao da legalizuje – kupujući nekretnine, preduzeća, medije, luksuzne automobile ili ih pak nemilice, bahato i osiono, trošio po ekskluzivnim i egzotičnim turističkim destinacijama širom sveta - istakao je član Predsedništva SNS i dodao:

- Kao što smatram i da bi pravedno bilo da sve što je opljačkao vrati – jer njegovi pokradeni milioni nisu samo njegova bruka i sramota – već i kilometri puteva koji nisu izgrađeni, obdaništa, škole i bolnice koje nisu sazidane, lekovi i medicinska sredstva koja nisu nabavljena za one kojima su neophodna, jer su milioni koje je pokrao imovina građana Srbije. Ako neće on da vrati, Srbija danas je ozbiljna država, ona hoće!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Una

pre 3 godine

Sa tom istinom i zakonske sankcije da vise ne moze da se bavi politikom.

Sara

pre 3 godine

I da kaže i da dokaže. Pa da se sve sazna konačno.

Sneza

pre 3 godine

Naravno ,to sto ima racune nije bitno koliko je bitno poreklo tog novca

Sima

pre 3 godine

Vreme je da opljackani narod sazna istinu i za racune na Mauricijusu i u Svajcarskoj.

Sanja

pre 3 godine

Ne moze da se mulja i krade, a da to ostane nekaznjeno. I povrh svega, Djilas bi opet da uskoci u sedlo i zajase ovaj napaceni narod! Neponovilo se!

Markic

pre 3 godine

Djilas mora da plati za sve jednostavno dosao je do kraja.

Ana

pre 3 godine

Bas tako, da kaze ali mora sa dokazom da objasni odakle mu sve to.

Max

pre 3 godine

Kako da dokaže kad je pokrao od građana Srbije

Ana

pre 3 godine

Sve se mora dokazati, pa tako i ovo o Djilasu. Moze on da prica sta hoce, njemu i onako niko nista ne veruje. Toliko je pokrao narod i drzavu i lazi izgovorio, da je najbolje da lepo sve to prizna.

Ivana

pre 3 godine

Dragan Đilas mora da vrati svaki dinar koji je uzeo od građana Srbije.Srbiju je Dragan Đilas opljačkao i uništio.

Rale

pre 3 godine

Ako se Đilas bogatio na račun građana treba da odgovara za to!

Mici

pre 3 godine

Đilas mora da kaže istinu i da odgovara za to što je radio i što se bogatio na takav način! Strašno!

Anja

pre 3 godine

Ima se para moze im se mozda nam da pi malo???.Smesno zvuci,nema taj ko daje seljaku para

Daca

pre 3 godine

Građani imaju pravo da saznaju istinu o tome šta je sve Đilas radio i kako se bogatio na račun svih nas! A posle toga treba da odgovara za to!

Ana

pre 3 godine

Naravno, tako i treba, da dokaže odakle mu tolike pare.

Marija

pre 3 godine

Ni po babu, ni po stičevi.. .Samo po zakonu...

Maki

pre 3 godine

Hajde da već jednom vidimo koliko je pošten presveti Đilas.

Deki

pre 3 godine

Đilas se sa ovim izvlačenjima oko računa odaje da krije nešto

Pera Savic

pre 3 godine

Djilas ce kad tad morati dokazati poreklo svog novca.

Mily

pre 3 godine

Djilas ovoga puta nece uspeti da sakrije svoje malverzacije u vezi sa tajnim racunima sa Mauricijusa, jer ce dokazi da govore za sebe!

JEDINO OKO ČEGA SU TAKOZVANI LIDERI OPOZICIJE SAGLASNI JE - MRZIMO VUČIĆA! Đorđević: GRAĐANI SRBIJE ZNAJU KAKO IH JE ĐILAS PLJAČKAO!
Politika

JEDINO OKO ČEGA SU TAKOZVANI LIDERI OPOZICIJE SAGLASNI JE - MRZIMO VUČIĆA! Đorđević: GRAĐANI SRBIJE ZNAJU KAKO IH JE ĐILAS PLJAČKAO!

Posvađani, podeljeni, neodgovorni i sujetni do beskonačnosti, tzv. "lideri" nečega što sebe naziva nekakvom opozicijom, posle subotnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost i konferencije za štampu – na kojoj je javnost Srbije mogla da vidi svu monstruoznost zločina počinjenih od strane kriminalne grupe kojoj se država odlučno i beskompromisno suprotstavila – uspeli su, ipak, da se ponovo u nečemu ujedine, iako je to, zapravo, i jedino oko čega su saglasni i što im predstavlja celokupan politički i svaki drugi program: Mrzimo Vučića, saopštio je Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke

08.03.2021

13:45

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija