• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2021

16:46

Zoran Đorđević: Dragan Đilas je lopov i notorni lažov

Politika

Zoran Đorđević: Dragan Đilas je lopov i notorni lažov

Podeli vest

Zoran Đorđević član Predsedništva Srpske napredne stranke rekao je da je Dragan Đilas lopov i notorni lažov

Dragan Đilas - sem što je lopov - i notorni lažov, za koga će nadležni organi, siguran sam, tek utvrditi na kojim sve još tajnim računima, osim onih na Mauricijusu i u Švajcarskoj, krije novac opljačkan od građana Srbije - svi tzv. „nezavisni, objektivni, slobodni i profesionalni mediji“ (koje većinom finansira taj „uspešni biznismen“, naravno novcem pokradenih za vreme dok je bio funkcioner bivšeg režima) su otpočeli, još jednu u nizu gebelsovskih kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i članova njegove porodice.

Toj besramnoj, lažljivoj, vređalačkoj i podloj kampanji se priključio i bivši čelnik FK ’’Partizan’’, „fini, smireni i iskreni“, blagoglagoljivi univerzitetski profesor, Vladimir Vuletić, koji - gle čuda! - dobija zavidan medijski prostor (naravno, upravo na onim medijima koje kontroliše i/ili poseduje već pominjani tajkun, lažov i političar u pokušaju) da svojim baljezgarijama, lažima i izmišljenim konstrukcijama pokuša da skrene pažnju sa Đilasovih tajnih računa, ali i sa sopstvenih, po svemu sudeći nimalo „finih“ tajni - počev od kontakata sa pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa pa do onih koje su, za sada, na nivou osnova sumnje, a tiču se pedofilnih, zakonom kažnjivih, seksualnih sklonosti „uglednog“ profesora na Pravnom fakultetu.

Vuletiću ne smeta šta ga Velja Nevolja u telefonskom razgovoru oslovljava sa - brate - niti što, onako bratski prisno, insistira da se vide, ne bi li, „časnom i čestitom“ univerzitetskom profesoru doneo - ono (šta god to bilo, a saznaće se i šta je bilo, i koliko je bilo), kao što mu, izgleda, ne smeta ni to što pojedini njegovi studenti govore o nekim njegovim (nazovimo ih, za sad, čudnim, iako bi pravi naziv bio - bolesnim) sklonostima, pa čak ni to što je, u vreme dok je on bio vlast u Partizanu, Belivukova grupa od službenih prostorija tog sportskog društva napravila svoju kasarnu i skladište oružja i droge - ali mu, eto, „časnom i čestitom“, istini (ali ne i onoj poligrafom proverenoj) sklonom, naprasno smeta što je sin predsednika Vučića, pre par godina, radio u nekoj agenciji neko izvesno vreme, kao i što je Danilo Vučić na prošlogodišnjoj slici iz Banjaluke, prilikom proslave Dana Republike Srpske, „u društvu navijača Partizana“, kako stoji potpisano ispod te slike - iako se na slici, za tim istim stolom, vidi i Zvezdan Terzić, za koga se sasvim sigurno ne može reći da je navijač Partizana, kao i nekolicina drugih ljudi, za koje se ni po čemu ne može zaključiti za koga navijaju, ali se sa velikim procentom izvesnosti može reći da ih je za tim stolom spojio protokol manifestacije kojoj su svi prisutvovali.

Naravno, opskurni portalčić, u vlasniku dokazanog lažova Đilasa, koji je ovo preneo, „uglednom“ profesoru je dao prilično prostora da ovu svoju fantazmagoriju rečito plasira, u nadi da će ova, najnovija, laž moći da zamagli činjenice u vezi sa tajnim računima i tajne u vezi sa profesorovim mestom i ulogom u kriminalnom klanu Belivuka. I one neke druge, samo profine, „slatke tajne“.

Na njihovu, i kolektivnu i pojedinačnu, žalost - umesto da tajno ostane tajno - postalo je više nego očigledno i javno, jasno svima, naročito građanima Srbije, da je jedno tajna ta veza između svih njih, svih njih kojima je životni moto postalo ono - mrzimo Vučića - i da su, inače posvađani, sujetama razjedinjeni, nesposobni i lenji, jedino u tome složni i spremni da prihvate i podrže, i medijski i na svaki drugi način, svakog ko im se u toj mržnji priključi, pa tako i ovog krasnorečivog, „časnog i čestitog“ univerzitetskog profesora koji se sa Belivukom, da podsetimo na njihov telefonski razgovor sa kojim je javnost bila upoznata - verbalno bratimi i kome izjavljuje bezrezervnu i bezobalnu ljubav, a ovaj mu uzvraća i pridodaje da će mu doneti ono (šta god to bilo, a saznaće se i šta je bilo, i koliko je bilo), pridodaje onako, „zbog malera“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17