• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2021

13:07

NEBOJŠA BAKAREC: Pred odlazak na robiju, Điki se poslednji put obratio predsedniku Vučiću!

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Pred odlazak na robiju, Điki se poslednji put obratio predsedniku Vučiću!

Podeli vest

U nemogućnosti da odgovori na lavinu optužbi o računima u inostranstvu i o 22 miliona evra koji su, za sada, otkriveni na njegovim tajnim računima, Điki, kao i svaki očajnik, poseže za dramatikom i samosažaljenjem. Stoga je juče 18.02.2021., na sajtu svoje stranke, objavio pismo na 4 strane, pod dramatičnim naslovom „Poslednje obraćanje Aleksandru Vučiću“ (podseća na naslov onog rok albuma Idola „Odbrana i poslednji dani“). Ovaj naslov zvuči i kao poslednje obraćanje pred odlazak na robiju, odnosno na „službeni put“. Pitanje je gde? U KP „Zabela“, u Moldaviju, Švajcarsku, Hong Kong, ili na Mauricijus? Ili je u pitanju nešto zloćudnije?

Kao i uvek kada piše ili govori Điki Švajcarac je neoprezan. Na primer, Điki povodom skandiranja sa krovova gradova, da je lopov, kaže: „to je bio momenat kada sam se raspao pred očima Srbije“. Tačno. Plakao je Điki tada, kao kiša, njakao je i ridao kao magarac, nad svojom povređenom sujetom (ko se to usuđuje da njemu veličanstvu skandira da je lopov?).

Naravno, postavlja se pitanje – zbog čega se Điki nije raspadao dok je pljačkao Beograd, uzduž i popreko, zbog čega se Điki nije raspadao dok je tukao svoju bivšu suprugu i tasta, zbog čega se Điki nije raspadao dok je njegovo bogatstvo narastalo sa 100.000 evra na 619 miliona evra, zbog čega se Điki nije raspadao dok je nezakonito gradio „Kuću Velikog brata“ na zemljištu dečije ustanove „Pionirski grad“, zbog čega se Điki nije raspadao dok je na fašistički način isterivao iz domova hiljade Roma i njihove dece, sravnio im kuće sa zemljom, a onda ih potrpao u kontejnere, zbog čega se Điki nije raspadao onda kada je spaljivao knjige i proganjao porodicu toga kome je knjige spaljivao, zbog čega se Điki nije raspadao dok je organizovao i učestvovao u napadima na Skupštinu Srbije i RTS, zbog čega se Điki nije raspadao dok se slikao sa kriminalcima i narko dilerima, Vladom Japancem, Milutinom Bakićem i Milanom Dabovićem? Điki se raspada samo kada je povređena njegova sujeta, za sudbine drugih ljudi ne mari, zbog toga što ne poseduje empatiju, već psihopatiju.

Autor ovog teksta je ponosan na činjenicu da ga Điki Moldavac pominje u svom pismu predsedniku Vučiću. Ponosan sam i na to što me Điki smestio u sjajno društvo, i kaže Điki: „kako komentarišem to što su o meni izrekle kojekakve pilje, bakareci, rističevići, atlagići, orlići, kebare“. Zameram Đikiju nepoznavanje srpskog jezika i pravopisa. On poznaje samo jezik opljačkanog novca. Potom Điki kuka da je nepravedno optuživan za sve i svašta. Ukazaću na to da je Điki uglavnom pravedno optuživan za lopovluk,  pljačku budžeta, za zloupotrebu službenog položaja, za trgovinu uticajem, za sakrivanje miliona evra koje je opljačkao na tajne račune u  inostranstvu…

Foto: Informer/Marko Đoković

Dragan Đilas

Osvrnuću se na jednu stvar, koju Điki neoprezno negira. Điki kaže da nije nasilnik, da nije tukao bivšu suprugu. Svi mediji su izvestili u decembru 2014., da je Điki napao bivšu suprugu i njenog oca penzionera, koji ju je branio, i da je Điki svom bivšem tastu naneo telesne povrede, tj. da ga je pretukao. O tome su izvestili i mediji bliski vlastima, i opoziciji. Svi. Uz to Đikijeva bivša supruga, njeni majka i otac, svi troje, su dali izjave u policiji, koje zvuče potresno. Tada je bivša Đikijeva supruga svedočila u  policiji, da ju je Điki tukao i za vreme trudnoće! Da je Điki oprezan kada piše pisma, on bi izostavio deo gde tvrdi da nije nasilnik.

A to da je nasilnik, to potvrđuje i Đikijeva pretnja predsedniku Vučiću, citiram: „Plašiš se…I treba da se plašiš…Da sam na tvom mestu ja bih se plašio“. I onda Điki tvrdi da nije  nasilnik, da nikada nije nikome pretio, da nije učestvovao u podsticanju na ubistvo predsednika Vučića. I na kraju Điki zloćudno poručuje predsedniku Vučiću: „Ovo je moje poslednje obraćanje tebi“. Postoje dve mogućnosti. Ili Điki zna da će da ide na robiju, ili Điki zna da će opet biti pokušaja ubistva predsednika Vučića? 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Mislim da nadležni organi Republike Srbije treba pod hitno da ispitaju sve finansijske transakcije ovog gospodina i da mu, ako je sve ovo što mu se zamera tačno, odrede debelu kaznu, bez obzira što je sebe proglasio samozvanim liderom opozicije. To se ne toleriše nigde, a najmanje na njemu dragom Zapadu. Posebno je indikativno što upućuje pretnje predsedniku Srbije. Ako se hapse oni koji to čine preko Tvitera, ne znam zašto je Đilas tu privilegovan? Dosta je bilo laži, bahatosti, podjarivanja i huškanja javnosti na mržnju i sukobe da bi se zaštitilo sopstveno bogatstvo. Dok se Dragan Đilas, genije, besomučno bogatio, obični građani Srbije su tavorili i propadali. Kome on ima više da drži moralne pridike?

013

pre 3 godine

Za vreme vladavine tadica djilasa djelica i ostalih uništeno je skoro sve u ovoj jadnoj zemlji gospoda nije mrdnula iz kruga dvojke stvorila nekoliko milionera dulic jasna matic bubalo itd cak je i narodna lutrija poslovala u minusu za njih su pink panteri bili amateri da ne govorimo o tome da su cak i televizijsku seriju moj rodjak sa sela zabranili da se prikazuje samo pokazuje kakvi su to izrodi i protuve bili pozdrav redakciji

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17