• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

05.04.2021

19:29

KURTI, GDE SU TI SADA AMERI I EU?! MAJSTORE, PRIHVATIŠ  DA JE KOSMET DEO SRBIJE I PROBLEM REŠEN! Optužio Rusiju i Kinu da Albancima ne daju vakcine!

Politika

KURTI, GDE SU TI SADA AMERI I EU?! MAJSTORE, PRIHVATIŠ DA JE KOSMET DEO SRBIJE I PROBLEM REŠEN! Optužio Rusiju i Kinu da Albancima ne daju vakcine!

Podeli vest

Takozvani kosmetski premijer Aljbin Kurti rekao je da se Kosmet nalazi u osetljivoj situacija kada je u pitanju nabavka vakcina protiv koronavirusa

Kurti je istakao da pojedine zemlje koje ne priznaju nezavisnost Kosmeta, među kojima su, kako je rekao, i dve velike sile, proizvode antikovid vakcine i da to treba imati na umu. On je tu, naravno, mislio na Rusiju i Kinu, koje slede međunarodno pravo i ne mogu da privhate davanje državnosti terorističkoj tvorevini.

- Naša orijentacija je evropska i evroatlantska, tako da imamo skepticizam i stav prema pomoc´i zemalja koje nas ne priznaju, zbog toga je i naša situacija u kojoj se nalzimo osetljiva - rekao je Kurti na zajedničkoj konferenciji sa kosovskim ministrom zdravlja Arbenom Vitijom.

(FOTO/VIDEO) SRBADIJA U CRNOJ GORI OPET NA NOGAMA, NIKIŠIĆANI BLOKIRALI TRG, A BERANCI PUT! Protesti i u Bijelom Polju, Baru, Podgorici, Pljevljima... NE DAJU MINISTRA LEPOSAVIĆA!

Kurti je podsetio da je na Kosmet do sada stigao prvi kontigent od 24.000 doza vakcina Astrazeneka, koje su obezbeđene iz programa Kovaks.

Kosovski ministar zdravlja Arben Vitia je priznao da je predizborna kampanja uticala na povećanje broja slučajeva zaraze koronavirusom.

SRBIJA JE OVO ČEKALA! RUSIJA SE VRAĆA U PREGOVORE O KOSOVU! Pariski samit u septembru, za stolom Beograd, lažna država, Makron, SAD i Moskva...

- Jedan deo građana je izneo optužbe da je izborna kampanja krivac za porast slučajeva zaraze od virusa kovid-19 i to je tačno, jer svako masovno okupljenje je pogodno za širenje virusa. Ipak, mora se razumeti da na dinamičan život često utiču nepredviđeni faktori - zaključio je Vitia.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KOSOVAR

pre 3 godine

BLEBECETE KAO MALA DECA!ZAR VAM NIJE DOSADILA TA FRAZA "LAZNA" ILI "TERORISTICKA"DRZAVA? AKO JE NAZIVATE DRZAVOM,ONDA STE JE DE FAKTO I PRIZNALI,AKO SE JA RAZUMEM U TE VASE FRAZE..I AKO VI NAZIVATE KOSOVO LAZNOM,PA ONDA MI VAS MOZEMO DA NAZIVAMO GENOCIDNOM,OSVAJACKOM PA UMESTO SRBI MOZEMO VAS NAZIVATI SKAVEL NPR.A,AKO ISTINSKI MISLITE NA POMIRENJU,ONDA SE I URAZUMITE,JER DOSTA STE ZLOCINA POCINILI,PA I DEO SADASNJE VLADE JE BILO AKTIVNO U TO VREME 90-IH,ZATO VAMA UOPSTE NE PRILICI DA SE BAVITE TOM HUSKACKOM I SOVINISTICKOM RETORIKOM,KAKO SAD VEC SRBI ILI SKAVELI.

Goran

pre 2 godine

@"Kosovar" Kosovo je lazna drzava to je tacno. A Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije, bio i bice dok ce Srba biti i politike koju nas predsednik Vucic i Vlada vode. A tebi ako se ne svidja u Drzavi Srbiji, mlati kod one politicke gromade od politicara Rame u najsiromasniju drzavu Evrope!!!

Bole

pre 3 godine

E sad ce lepo rusi da se "iskusuraju" sa amerima sa KiM za Siriju i mi lepo ostajemo bez KiM za vecito....

Djordje

pre 3 godine

“na dinamičan život često utiču nepredviđeni faktori - zaključio je Vitia“?! Hahahaha ovo je neki “filozof”?! Hahahahaha zato nema valcina?! Ahhahahahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija