• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2021

13:55

Kada nemate programe i planove ispliva mržnja! Vučić o tajkunskim  napadima zbog vitamina: Šta vam je podsvest, ODMAH GLEDAJU KAKO DA UKRADU PARE!

Politika

Kada nemate programe i planove ispliva mržnja! Vučić o tajkunskim napadima zbog vitamina: Šta vam je podsvest, ODMAH GLEDAJU KAKO DA UKRADU PARE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će vitamini za penzionere biti nabavljeni od devet proizvođača, odbacujući tvrdnje da je u pitanju samo jedan proizvođač koji će na tome dobiti nekoliko miliona evra

- Doneli mi prvu kesu vitamina i hteo sam da obradujem ljude i pokažem da smo se izborili - prokomentarisao je Vučić reakcije na njegovu objavu na instagramu i poruku "ovo će svi da dobiju", što je zlonamerno protumačeno kao protežiranje jedne kompanije.

- Šta vam je podsvest, meni to ne bi na pamet palo, a njima odmah, kako da ukradu pare na vitaminima. Kažu jedan proizvođač će da dobije nekoliko miliona evra - rekao je Vučić na Rudnoj Glavi odgovarajući na pitanje novinara povodom "hajke" zbog nabavke vitamina.

Vučić je kazao da su u "tajkunskoj kompaniji", aludirajući na političke protivnike, pomislili da je Vučić dao nekom Orbanovom posao, a u stvari u pitanju je odličan biznis na severu Srbije koji vodi Mađar, ali ukazuje i da su svi proizvođači uključeni, jer u Srbiji ne može toliko vitamina da se proizvede.

- Mi smo sve proizvođače uključili, njih devet, ali oni su videli jednog i odmah pomislili da bi ukrali pare. Ali u svakoj su laži kratke noge i ovo je još jedna neistina i laž - poručio je Vučić.

Komentarišući naslov u jednom dnevnom listu da je psihijatrijski slučaj, kaže i da nema problem s tim i primetio da "kada i takav pobeđuje šta bi tek uradio da je pametan".

- To govori o njima, kada nemate programe i planove ispliva mržnja - poručio je.

Narednih dana informacije o ruskoj i kineskoj vakcini

Predsednik Aleksandar Vučić nije danas mogao da precizira kada će prva ruska vakcina biti proizvedena na “Torlaku”, ali je najavio da će narednih dana biti preciznih informacija o proizvodnjii ruske i kineske vakcine.

Vučić je, na pitanje kada će prva ruska vakcina proizvedena na “Torlaku” biti spremna, i ukojoj meri će to olakšati borbu za vakcine, odgovorio:

- Ne mogu tačno i precizno da saopštim. Voleo bih da postoji malo bolja koordinacija, o tome ću sa Anom Brnabić da razgovaram, da ne izlazi svaki ministar u javnost, tek da bi se pojavio, već da vidimo i da tačno znamo hodogram i sve drugo… Ali, narednih dana dobićete precizne informacije i oko ruske i oko kineske vakcine”.

Vučić je napomenuo da je važno ne samo da pakujemo vakcine, već i da možemo da ih proizvodimo, da sami proizvodimo supstancu, tečnost koja ide u bočice.

- To je od suštinskog značaja, ali i to je samo prvi korak, a onda idemo dalje, u ulaganje u biomedicinu i biotehnologije, to će da pogura našu ekonomiju napred, a nauku da digne u nebesa - primetio je Vučić.

U tom smislu, dodao je da Srbija mora da sarađuje pre svega sa kineskom stranom, jer je reč o neverovatnom razvoju veštačke inteligencije.

On je naveo i da je dobio podatak najvažnijih svetskih instituta da će od danas, u naredna 73 dana, biti više spoznaja i saznanja o medicini i biotehnologijama, nego sve što smo do danas stekli, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji.

- Stvari u svetu se menjaju brzinom munje, u SAD i Kini, s tim što Kina za nijasnu prednjači i mi to moramo da pratimo, da uhvatimo korak, jer ko danas ima vakcine, ima ekonomsku moć - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 3 godine

Čim ga neko ubvati u kradji..on odmah ko ookvarena ploča šta je podsvesr.Ovde se i na vitaminima ugradjujete sram vas bilo!!

Gole

pre 3 godine

Oni koji u tome vide način da se neko ugradi, verovatno polaze od sebe.

Nešo N

pre 3 godine

Rale: Sram vas bilo što izmišljate da je se neko ugradio u nabavci ovih vitamina.

Branko N

pre 3 godine

Na mogu da verujem da vam takve gluiposti mogu da padnu na pamet.

Biljana

pre 3 godine

a da tebi malo ugrade koju moždanu vijugu da ne ostaneš glup do kraja života?

Mirko

pre 3 godine

Jako je teško samoživim tajkunima da razumeju da su narod i zemlja uvek na prvom mestu našoj trenutnoj vlasti jer su tajkuni navikli da se uvek i samo za sebe bore, jadni su kao i njihove laži!

Sofija

pre 3 godine

Da li je moguće da toliko ima mržnje, pohlepe i zlobe u ljudima. Od jednog humanog gesta izvrću priču i ubeđuju pošten narod u sasvim nešto pogrešno i suprotno. To se očekuje samo od Đikija i kompanije.

Psi

pre 3 godine

Da li je uopste moguce razmisljati u negativnom kontekstu bilo sta vezano za paket vitamina penzionerima?

Dragan

pre 3 godine

Svako polazi od sebe.Tajkuni bi krali i zaradjivali cak i na vitaminima a Vucic humanim gestom pokazuje kakav treba biti prema narodu.

Mima

pre 3 godine

Kada nemaju sta da rade, gubitnici pljuju po ljudima koji se trude i koji su vredni.Vučić je ovim sjajnim potezom pokazao koliko mu je stalo do naroda,a ova druga strana osim komentatisanja drugo i ne ume.

Milica Milicic

pre 3 godine

Pojedini ne mogu da razumeju dobre namere, jer oni sami brinu samo o svojim interesima.

ANA

pre 3 godine

Kada postanu nemocni onda izlazi cudoviste iz njih.

Lena

pre 3 godine

Pa tajkuni su navikli da kradu, pa racunaju i Vucic je takav.

Lina

pre 3 godine

Brinuti o našim najstarijima je pohvalno i njima znači. A oni znaju da bi se oni ugradili pa isto misle i za druge.

Slavica

pre 3 godine

Oni samo gledaju svoj interes a to je novac i misle da svi tako razmisljaju.

Jana

pre 3 godine

Presedniku je narod na prvom mestu, a lopovima od opozicije samo kradja.

Marko

pre 3 godine

Mogu da pricaju samo u prazno,do sada je vlast mnogo pomogla i gradjane u svemu ppodrzava.Hvala

Nina

pre 3 godine

Takvim ljudima kao sto su oni jako je teško da razumeju da je državi i našoj vlasti na prvom mestu narod i njihovo zdravlje, zato se tako i ponašaju bezobrazno i neljudski.

Ivana

pre 3 godine

Vitamini su zaista poterbni nasim garadjnima. Ne znam čemu tolika polemika što se Predsednik trudi da obezbedi narodu sve sto je potrebno.

Ivana

pre 3 godine

Tajkuni su opterećeni parama i novcima. Ovo je zaista strašno šta se radi, jedva čekam da se ovlasti Siniša Mali za Đilasove otkrivene račune da osnuje fondove.

Jovana1

pre 3 godine

Подршка председнику Вучићу! Грађане Србије , ни мало не интересују чаршијска оговарања, то раде људи који ду докони и беспослени!

Sara

pre 3 godine

Zajedljivim osobama nikako dobro nije. U svemu će naći nešto loše. Ne treba tome ni pridavati značaj.

Simo P

pre 3 godine

Oni misle ako su se oni ugrađivali da to rade i ovi sada. Konačno moraju da shvate da više nema nikakvog ugrađivanja.

Cica

pre 3 godine

Сметају им витамини. Страшно.

Biljana

pre 3 godine

Predsednik Vučić je dobro zaključio da svako polazi od sebe pa su tako i zlobni paraziti u našem društvu odmah požurili da izmisle priču o nekakvom"ugrađivanju" u cenu paketa vitamina koji treba da budu deljeni penzionerima,tako su oni radili dok su bili na vlasti pa misle da je to jedino moguće,uostalom najviše su time ispričali o sebi a ne o Vučiću

Vlada

pre 3 godine

Lopov za svakoga misli da je lopov. Stara narodna. Ali šta je to čudno za Dragana od Švajcarske i Mauricijusa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija