• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2021

16:07

ČAK 393 ŽENE ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU U JAGODINI PODNELE KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MARINIKE TEPIĆ

Politika

ČAK 393 ŽENE ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU U JAGODINI PODNELE KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MARINIKE TEPIĆ

Podeli vest

Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas su predate 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić, od strane žena zaposlenih u javnom sektoru u Jagodini. U prijavi piše da je Marinika Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je ista putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo „Izazivanje panike i nereda“, član 343. stav 2. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

 

U krivičnoj prijavi dalje stoji da je "Okrivljena dana 11. 04. 2021. godine gostovala u emisiji 'Utisak nedelje' na televiziji Nov aS i tokom jednog od svojih izlaganja izrekla sledeće: "moj angažman ubuduće evo upravo iz Jagodine, ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, grada mraka, sile i tame jeste da gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli. Da postoje tačno jedinice stambene, objekti, zgrade, koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu".

Krivičnu prijavu predala je pomoćnik gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

- Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine. 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, jer prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini. Veliko je interesovanje žena u Jagodini zato što smo uvređene i ogorčene, ne samo mi nego i naše porodice, očevi, muževi, braća, sinovi, unuci, jer veće uvrede nismo mogli da doživimo od onih koje je izrekla Marinika Tepić - izjavila je Marija Jovanović po izlasku iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa Žunjić

pre 3 godine

Ko li je u Jagodini ubio kolegu Milana Pantića, i zašto ?

Lazni Bot

pre 3 godine

Palma je kao Čović i Dačić,u svakoj vlasti dovoljno zna da ga čuvaju a radi šta hoće,bunga bunga

Milutin

pre 3 godine

Po Marinikinom, sve žene u Jagodini, koje bolje izgledaju, su prošle kroz krevet. Ta žena je apsolutni psihijatrijski bolesnik, štetočina i trovač medijskog prostora.

Vns

pre 3 godine

Realno..,ko sme protiv ovog nečeg bez vrata,tj mase od 250 kg bilo šta reći??? Još će on ispasti žrtva...da nije neko njega primoravao na nečasne radnje ? Teško...

PALMA NA TV HEPI: Motiv Đilasa i njegove radnice za napad na mene je da me zaustave da pričam o njima - TEK ĆU DA KAŽEM SVE ŠTO IMAM KADA SE ZAVRŠI OVAJ POSTUPAK!
Politika

PALMA NA TV HEPI: Motiv Đilasa i njegove radnice za napad na mene je da me zaustave da pričam o njima - TEK ĆU DA KAŽEM SVE ŠTO IMAM KADA SE ZAVRŠI OVAJ POSTUPAK!

Pozivam sve žrtve u Srbiji za sve slučajeve, a posebno one koje želi da prikaže radnica Dragana Đilasa Marinika Tepić, bez imena i prezimena, da odu i da se direktno jave nadležnim organima, policiji i Tužilaštvu. Te žrtve koje pominje radnica Dragana Đilasa Marinika Tepić ne postoje, niti postoji bilo ko, ko je imao bilo kakve neprijatnosti od mene ili drugih funkcionera lokalne samouprave u Jagodini, rekao je, gostujući na televiziji Hepi, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

22.04.2021

13:10

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija