• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2021

11:20

Brnabić o izjavi Predraga Voštinića na N1: JA NE ŽIVIM U PO*NO DRŽAVI! SRBIJA TO NIJE I SRAMOTA JE DA TAKO GOVORITE O SVOM DRUŠTVU!

Politika

Brnabić o izjavi Predraga Voštinića na N1: JA NE ŽIVIM U PO*NO DRŽAVI! SRBIJA TO NIJE I SRAMOTA JE DA TAKO GOVORITE O SVOM DRUŠTVU!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da očekuje da na kraju "sage" o slučaju Dragana Markovića Palme neko ozbiljno odgovara, ili oni koji su optužili bez dokaza i kojima to služi u dnevno političke svrhe ili neko ko je tako nešto gnusno radio


Brnabić je ponovila da su optužbe za podvođenje žena i devojčica u Jagodini veoma ozbiljna tema koja ne bi smela da se politizuje.


"Ovo je toliko ozbiljna tema, da sam videla i da su čak i neki, koji su ekstremno politički protiv vlasti, SNS i svega što radimo, rekli da je Marinika Tepić trebalo da ode prvo u tužilaštvo, a ne da ovo politizuje, objavljuje na pres konferencijama, u formi trača, žute štampe, jer time će najteže da se dođe do istine, a svima je u interesu da se dođe do istine", rekla je Brnabić za TV Pink.

Premijerka je ocenila i da posle jučerašnjeg iskaza Tepić u jagodinskoj policiji, ne samo da se nije došlo korak bliže istini, već smo korak dalje bilo kakvim dokazima.

"Ona sada počinje da menja svoj iskaz. Prvo je optužila sve žene koje vrše bilo kakvu javnu funkciju u Jagodini da su dobile posao '"preko kreveta", pa je juče rekla da nema takva saznanja, a to je eksplicitno napisala i na Tviteru i rekla na televiziji", rekla je Brnabić.

Foto: printscreen RTV Pink

Brnabić: Marinika sada menja iskaz

 

Prema njenim rečima, šta god da se dešavalo i da li se tako nešto dešavalo negde u Srbiji ili ne, to što radi Marinika Tepić će bilo kojoj žrtvi zlostavljanja, podvođenja otežati da se oseća sigurno.

"Politizacija ovakivh tema je najopasnije što tim ljudima može da se desi", podvukla je Brnabić.

Povodom izjave Predraga Voštinića iz Lokalnog fronta na N1 koji je juče rekao da svako od nas zna nekog lokalnog zvaničnika koji tako nešto radi i da "živimo u po*no državu", Brnabić kaže da je za nju to frapantno.

"Juče smo čuli, za mene frapanatnu stvar, na jednoj od tajkunskih televizija od političara Predraga Voštinića iz Lokalnog fronta, da ga to ne čudi, jer živmo u po*no državi i društvu. Ja ne živim u po*no državi, država Srbija to nije i nemojte da tako govorite o svom društvu. To je sramota", rekla je Brnabić.

Ona je upitala i zašto, ako zna za neki takav slučaj, to nije prijavio.

"Ta tema je njima toliko važna, da se oni njome bave na taj način - ja sam čuo, imam saznanja... Zamislite da ja dođem i kažem - imam saznanja, zar me ne biste pitali kako je moguće da ih imate, a da nikome niste rekli. To je politizacija za njih, a to ne sme. Ako imate saznanja, recite, kada idete da date iskaz, dajte dokaze. U suprotnom, najveći ste saučesnik u tome da državu predstavljate kao državu bez vladavine prava, u kojoj je sve dozvoljeno, a nije", rekla je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Pa ko je isao na bunga bunga zurke Djilas?!

Zoran

pre 2 godine

Ana mislim da imas talenta da budes dobar politicar i da si vredna osoba, ali oko Palme nemoj da se mnogo uplices, jer ces biti okaljana. Slucaj je neodbranjiv i cela Jagodina zna ko je on i sta je radio. Jednostavno je imao jaka ledja i narod se nije istrcavao sa izjavama i tuzbama, jer kome da ga tuzis..??

englezii

pre 2 godine

Kako te samo nije sramota djubre jedno ! Tebi bih ja pokazao gde ti je mesto,a to je samica odmah do te gde bih stavio tu vesticu Cobanu ! Jadni Tepic neki beskicmenjak koji je toj rumunskoj vestici dozvolio da bruka poznato prezime Tepic ! Sram vas bilo koji lizete canak tog lopova ridjokosog Djilasa !

Brbex

pre 2 godine

Pa kad padnete! Biće gore od Slobodana! Auuuuu.

Vladimir

pre 2 godine

Prepoštena Marinka,dokazana lažljivica kroz više njenih"afera"plasiranih u javnosti,može da i dalje besomučno laže,zato što država dozvoljava da sve njene prethodne laži do sada nisu sankcionisane na sudu.Zato i imamo sada ovakvu "aferu".Ne znam da li je sve oko Palme čisto,ali znam da ovoj prepoštenoj ženi sigurno ne mogu verovati.

Djak

pre 2 godine

A da cesljate usput malo i profesore na fakultetima i polaganje ispita u kabinetima? Lakse bi bilo svakog drugog uhapsiti i posle dokazati....greske bilo ne bi. Ne biste imali vise pola fakulteta u funkciji.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17