• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

14:09

POČASNI KONZUL SRBIJE DEMANTOVAO OPTUŽBE SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ O PODVOĐENJU!

Politika

POČASNI KONZUL SRBIJE DEMANTOVAO OPTUŽBE SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ O PODVOĐENJU!

Podeli vest

Profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, poslao je pismo našem ambasadoru u ovoj zemlji Goranu Aleksiću povodom izjava Sande Rašković Ivić u kojoj ga je citirala povodom optužbi protiv Dragana Markovića Palme i navodnog podvođenja devojaka na žurkama u Jagodini

Dragi ambasasore Gorane,

Nekim slučajem dobio sam vesti o nekim izjavama. S tim u vezi moram Vam reći da nakon 11 godina iskreno više se i ne sećam. Ono što je sigurno, bio je moj neformalni intervju jer uglavnom sve šaljem putem e-maila. O neželjenim nesporazumima: svi znaju da obično govorim u pisanoj formi. U svakom slučaju imam vrlo nejasno i vrlo izbledelo sećanje na to putovanje koje je započelo ako se sećam dobro sa poteskoćom u razumevanju ko je sa kim po sobama ( inače bio sam sam u sobi).

Foto: informer.rs

Dragan Marković Palma

Moju veliku zbunjenost koju je stvarala glasna muzika, moje nepoznavanje jezika zbog čega sam često bio ćutljiv i gledao i divio se (podsećam Vas da sam fasciniran drugim kulturama), velikoj želji za životom koji ima Vaša zemlja. Da li je bilo šale? Kako da ne ili malo više sigurno je bilo, pogotovo sa moje strane jer alkohol ne podnosim dobro. Sigurno sam rimovano odgovarao na šale domacina (osobi mnogo jakoj u svojim idejama) i domaćina. Drugog se i ne sećam iskreno a i ne ulazim u privatne živote. Ako sam negde i pogrešio u životu izdahnem samo i osvrnem se ličnim i porodičnim dogadjajima, i ova pandemija naterala me je da sagledam mnoge pozicije. Sada tražim zaborav svog imena i sebe.

Zbog poštovanja koje imam prema Vašoj zemlji i Vašim institucijama i prema Vama koji predstavljate njihovu sintezu u Italiji, ovom prilikom se nadam da možemo da zatvorimo ovo pitanje. Povukao sam se da kažem izmedju ozbiljnog i šaljivog u "privatni život" i posvećujem se samo porodici, učenju i studentima.

Dragi pozdrav
Roberto Veraldi


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija