• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

06.06.2021

18:01

VULIN OTKRIO ŠTA JE SPREMALA EKIPA VELJE NEVOLJE! Ministar policije objasnio kako je "pao" klan Belivuk- Miljković!

Politika

VULIN OTKRIO ŠTA JE SPREMALA EKIPA VELJE NEVOLJE! Ministar policije objasnio kako je "pao" klan Belivuk- Miljković!

Podeli vest

U stanu Vibora Končarevića pronađena je eksplozivna naprava sa upaljačem, a ministar Aleksandar Vulin kaže da će istraga utvrditi za šta se pripremala ekipa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali da je jasno da su pripremali seriju ubistava

- To će utvrditi istraga, ali takve sprave se ne čuvaju i ne prave za novogodišnji vatromet, već za ubijanje ljudi. Kada vidite kakav arsenal je posedovala banda Belivuk-Miljković, jasno je da su se pripremali za seriju ubistava. To su ljudi koji su svoje žrtve mučili i ubijali bez metka. Za šta im je onda služila takva količina vatrenog oružja, za koga su ručno rađeni snajperi, mitraljez 12,7 mm sa redenikom samopancirno, probojnih zrna? Ne znam koga su imali na nišanu, ali znam da su bili spremni i sposobni da likvidiraju svaku štićenu ličnost, pa i predsednika Vučića. Cilj svake mafije je politička vlast, i kada mafi ja dovoljno ojača, ona počne da uklanja lica iz državnih struktura koja im se suprotstavljaju. Na vreme smo ih razbili. Da se još čekalo, istorija Srbije bi se drugačije pisala - rekao je Aleksandar Vulin.

Vulin je otkrio i kako je "pao" klan Belivuk-Miljković.

- Bez zajedničkog rada sa Batom Gašićem, tužiocem Nenadićem ni ja, ni Veselin Milić, ni načelnik Cmolić ni načelnik Pušić, svi oni su uložili ogroman trud i pokazali ličnu hrabrost - bez svih njih operativci MUP-a ne bi bili uspešni. Bez svakodnevne podrške i interesovanja predsednika Vučića ja bih mogao da formiram grupu za grupom, ali oni koji bi trebalo da vode istrage bili bi uplašeni od zla s kojim se suočavaju, a nesigurni u odlučnost države. NJihov strah bi bio jači od moje volje i ništa ne bih uradio - rekao je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Zasto nepitate ko je bio glavni u razbijanju klana? Nisu ni inspektori i ministri sve je pocelo od jednog momka iz BiH. Koji je saznao za klan do tada ni ministri nisu culi za grupu Princip.

Daško

pre 3 godine

Ministar samo spinuje, atentati itd. Malo je dokaza, čim toliko spinuje. Dakle tužilaštvo će teško sve dokazati. A posle tužbe klana u Strazburu Evropskom sudu, plaćaćemo za nezakoniti pritvor mnogo mnogo...

slađa

pre 3 godine

Belivuka ste uhapsili, a sada da uhapsite političara Čedomira Jovanovića. On je do sada pokazao neverovatan nasilnički potencijal, a smuca se po televizijama. Nacionalne frekvencije nisu namenjene promovisanju nasilnika, ma kako se oni uvijali u demokratske zastave. Kako bi bilo da građani počnu bez posledica i nekažnjivo da razbijaju lokale i prebijaju reketom na javnom mestu. Lider LDP je nasilnik. Pokazao je nasilničku stranu i prema službenim licima, policiji. Ovo je bezobrazluk i izrugivanje pravdi.

vesna

pre 3 godine

valjda cemo shvatiti da ovo sto pisu novinari da je toprica zamalu decu.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija